Marzec 2025 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wszystkim. Ja szybko nadrabiam.
U nas różnie bywa 🤭
Dobranoc !monii00, eliz, Agula31, Pinkflower lubią tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
Cześć wszystkim.
U nas coraz lepiej. Nawet powoli wracam do kompletowania wyprawki. W środę kolejna wizyta u psychologa.
Zdrówka dla was i miłego dnia! 🥰monii00, eliz, Agula31, Nefertiti89, Pinkflower, maglew, Pusshka lubią tę wiadomość
-
Pinkflower wrote:KasiaZag, trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze 🤞❤️
Eliz, super zakup 🥰
Zauważyłam dziś 2 razy takie pasma przezroczystego śluzu na papierze. Do tej pory nie miałam takich powiedzmy zbitych części. Nie wiem czy przejmować się tym czy raczej to normalne?
Pinkflower lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry 😘
Ostatnio się coś budzę prędzej i poźniej już nie mogę zasnąć, jeszcze ta opryszczka denerwuje 😮💨
Dzisiaj raczej w domku dzień. Ja już nie wiem co jeść na te śniadania.. nie wspomnę o obiadach co wymyślać 😄
Z jukki fajny warkocz ochraniacz przyszedł mi zamawiałam ostatnio, widziałam że pisałyście promka była na stronie, sprawdzę może coś dokupie ☺️
Kciuki jeśli któraś wizytuje ❤️ dobrego dnia wammonii00, eliz, blabla, Pinkflower lubią tę wiadomość
-
Hej 😊
Widzę, że większość z nas kompletuje wyprawkę. W tym tygodniu planuje zamówić łóżeczko i komodę. Wózek z miesiąc temu już wyprałam. Jak przyjdzie mi komoda to zacznę segregować ubranka i ewentualnie coś dokupię.
Dzisiaj wizytuje, ciekawa jestem jak krzywa wyszła i ile mała waży. Dopadło mnie przeziębienie, ale już jest zdecydowanie lepiej.
Nigdzie nie mogą znaleźć informacji jakie majtki poporodowe i podpaski są polecane. Jak rodziłam pierwsze dziecko to miałam swoich faworytów, ale po tylu latach to już nie pamiętam. Może od tego czasu coś się zmieniło.
Jakie majtki i podpaski poporodowe polecacie? 😃
Eliz- ładny kombinezon 😍 niestety nie dane mi mieć syna (3 dziecka nie biorę pod uwagę 😂), a chłopięce rzeczy tak mi się podobają.
eliz lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry ☺️
@eliz w takich cenach to warto, potem zawsze można sprzedać.. jesteśmy eko 😂 mi coś się wydaje, że ta babka chce zrezygnować bo coś się wydarzyło z tymi ubrankami 🙄 wczoraj pisałam do innej o zdjęcia bo paka była duża
@PaulaG miałaś co czytać 😂 jak Twoja arytmia w ciąży? Jest ok czy się nasila?
@AgaKa800 cieszę się, że jest lepiej Kochana ❤️
Co do szlafroka nie pomogę bo mam dostać na prezent pod choinkę od rodziców i w sumie się cieszę bo z głowy mam szukanie. Nie mieli co mi kupić to powiedzieli żebym nie kupowała 🙂
U mnie dzisiaj pracowicie, siadam do projektu. Potem do rodziców i na spotkanie zbierać dalej kurację dla taty. Pieczarkowa z wczoraj jest to z głowy obiad. Na szczęście paczka z Lidla do wydania dzisiaj to zawiozę im od razu skarpetki. Nie wiem co beze mnie by zrobili, kto im by zamawiał wszystko online 😂 u Was też tak jest? Kiedyś tak się wkurzyłam na młodszego brata bo wysyłał mi jakieś sklepy i musiałam zakładać konta, potem pełno spamu i od tego czasu musi sobie radzić w sklepach stacjonarnych 😂
Jak macie jakieś wizyty, prenatalne III trymestru, echo serduszka i chcecie żebyśmy trzymały kciuki tego dnia to trzeba się pochwalić kiedy jest to wydarzenie 🙂
Jeśli już wybrałyście imię to też chętnie uzupełnię 🩷🩵
Przyjemnego dnia Kochane ❤️ jeśli wizytujecie lub macie badania to trzymam kciuki ✊️🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2024, 08:13
Pinkflower, Polcja, Katri94, blabla, AgaKa800 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Już po kawce jestem , zaraz śniadanko i jakieś domowe sprawy 😊
Jak ja już chcę mieć ją przy sobie 😍 a do marca jeszcze tak daleko 😕
Miłego dnia dziewczyny!
Kciuki za wizyty!monii00, eliz, Pinkflower lubią tę wiadomość
-
U mnie sprawdziły sie majtki siateczkowe wielorazowe z canpola, a podkady miałam z bella mama, a po dwóch tygodniach przeszłam na normalne majtki i podpaski. Po pierwszym porodzie szybko przestałam krwawić po drugim dopiero po 5 tygodniach 🙂
monii00, eliz, Pinkflower lubią tę wiadomość
28.03.2025🤴Wiktor 3430g 55cm 11:11 SN
22.01.2022🤴Ksawery 3330g 54cm 16:20 SN
31.08.2019👸Zuzanna 3305g 55cm 18:25 SN
10.09.2016💒
17.03.2008💞 -
Dzień dobry ☺️
Nadaje z pociągu 😂 jadę do IMiD dzisiaj wizyta u Ginekolog na NFZ i diabetolog (diabetolog niby tele bo przekładali mi ale zapytam się czy tak mnie przyjemnie).
🌸blabla no a mi nie jest dane mieć dziewczynki więc szukam czegoś dla tego mojego Bąbla i jak narazie dobrze mi to idzie ☺️
Trzymam kciuki za wizytę! ❤️
🌸Moni no to ta Pani powinna chociaż napisać że niestety nie wyślę bo tak to jesteś trochę zawieszona co dalej.Tak później te ubranka mogą iść dalej w świat i o to chodzi 😀 co do imienia to nadal mamy problem (znaczy mój ma😅) więc jesteśmy w zawieszeniu ale coś czuję że Kubuś zostanie no ale czekam. A wizyty mam zaplanowane do końca lutego (jeśli chodzi o moją prowadzaca) więc na bieżąco będę informować.
Super że obiad na dziś gotowy ja jeszcze nie mam pomysłu. Mam tak samo czy to mama,tata,siostry wszystko im zamawiam 😅
Życzę cudownego Dnia. ❤️
Trzymam kciuki za wizyty oraz badania 🍀🤞Polcja, Pinkflower, Katri94, monii00 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry 😊
AgaKa, cieszę się że lepiej u Was ❤️ również zdrówka 😘
Martyna, dziękuję za odpowiedź, uspokoiłaś mnie. A robiłaś posiew z moczu czy z szyjki? Na pewno podpytam ginke o to na wizycie. Bo na necie to odrazu pisze ze może czop śluzowy się odrywa i już nie mogłam zasnąć wczoraj 🤦♀️
Katri, a pokażesz w wolnej chwili ten warkocz ?
Blabla, kciuki za wizytę i za inne wizytujące również 🤞❤️
monii, tak ja też jestem zamawiaczem internetowym 😅
Możesz mi wpisać wizyty 9 i 30 grudnia.
Jeja, widzę że Wy juz na finiszu kompletowania wyprawek. Nie wiem czemu ja mam jakieś blokady ale dziś zamawiam łóżeczko.
Czy któraś z Was ma juz u siebie ta wanienke ola z primabobo ? Mąż wczoraj mierzył i ona nie do końca zmiesci mam się do wanny tzn będzie tak wyżej nad nią, nie na samym dnie a nie wiem jak te nóżki się zachowują czy wtedy jest stabilnie. Chciałbym ja najbardziej że stelażem ale to nam się znowu w łazience nie zmiesci bo jest wąska. Wtedy zostaje opcja kapania na stelażu np w kuchni i takie rozkminy 😅
eliz, monii00, blabla, AgaKa800 lubią tę wiadomość
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
18.11 544 g słodkiej 🍓
09.12 874 g 🩷
23.12 1119 g 👸
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Dzień dobry,
Witam się z krzywej, już wypite to ohydztwo teraz czekanie.
Ja też miałam majtki siateczkowe wielorazowe z Canpol a podkłady to takie do przewijania dzieci z niebieską podkładką zostało mi chyba 100 sztuk po synu leżały gdzieś i czekały 😂
Podpaski też duże z belli miałam nie rolowaly się ale wezmę kilka paczek na próbę zobaczymy co będzie najlepsze. Potem podpaski takie większe na noc.eliz, monii00 lubią tę wiadomość
-
Martyna wrote:U mnie też teraz lecą takie „glutki” i dlatego robiłam posiew, ale wyszło czysto. Gin mi mówiła, że teraz mogę mieć takie ery zwiększonej ilości śluzu
-
Dzień dobry 🙂 Wczoraj miałam dość intensywny dzień, więc dzisiaj trzeba odpocząć 😊 Zamówiłam wanienkę z primabobo. Czekam też na przesyłkę z jukki. Jednak zamówiłam kokon 🤣 Może się przyda.
Jeśli chodzi o szlafroki, to jakiś czas temu kupiłam z Hendersona taki cienki i polecam 🙂
https://henderson.pl/szlafrok-alena-pomaranczowy-41315-38X
🌼Eliz bardzo ładny kombinezon 😍 i za taką cenę, to jak za darmo!
🌼Pinkflower u mnie też czasami jest więcej śluzu. W tym tyg mam zrobić krzywa, więc może przy okazji sprawdzę biocenoze pochwy.
🌼Katri94 też już brakuje mi pomysłów na posiłki 🙂 Czasami coś bym dobrego zjadła, ale sama nie wiem co 😅
🌼Blabla mam zapisana polecajke na majtki poporodowe horizon. Dziewczyny pisaly, ze bardzo wygodne 🙂
Katri94, Agula31, eliz, Pinkflower, monii00 lubią tę wiadomość
👩 Ona '89
🧑🏻 On '89
IV IVF
Reprofit Ostrawa
FET styczeń 2024 r. 🤞🍀
9 dpt - beta <1,2 💔
FET luty 2024 r. 🤞🍀
CB 💔
FET czerwiec 2024 r. 🤞🍀
4 dpt prog. 17,10 ng/ml
5 dpt ⏸️ beta 31,2
7 dpt beta 92,1, prog. 15,50 ng/ml
12 dpt beta 722, prog. 21,00 ng/ml
18 dpt beta 7005 prog. 22,50 ng/ml
21 dpt - pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🙏
30 dpt - jest ❤️
Córeczka 🎀
21+1 połówkowe 400 g szczęścia 🥰
"Pewnego dnia góra, która znajdowała się u twych stóp,
będzie daleko za twoimi plecami.
Ale to kim się stałeś w trakcie wspinaczki,
pozostanie z tobą już na zawsze..." -
Hej dziewczyny ❤️
Wy już na finiszu wyprawki, ja jestem no może w połowie 🙈🙈 Mam problem z ubrankami, wszyscy dookoła maja chłopców i nikt mi nie proponuję ze coś podrzuci.. wizja kupowania wszystkiego nowego mnie przeraża 🙄
Macie jakąś fajną koszule ciazowa / do karmienia do polecenia ?🥰 -
🍂 Pinkflower pewnie, proszę 😉
https://zapodaj.net/plik-wFUWMOikLE
https://zapodaj.net/plik-9n2jOeuwHX
Polcja, eliz, Pinkflower, ŻonaMarynarza, monii00, blabla, Abilify05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblabla wrote:Hej 😊
Widzę, że większość z nas kompletuje wyprawkę. W tym tygodniu planuje zamówić łóżeczko i komodę. Wózek z miesiąc temu już wyprałam. Jak przyjdzie mi komoda to zacznę segregować ubranka i ewentualnie coś dokupię.
Dzisiaj wizytuje, ciekawa jestem jak krzywa wyszła i ile mała waży. Dopadło mnie przeziębienie, ale już jest zdecydowanie lepiej.
Nigdzie nie mogą znaleźć informacji jakie majtki poporodowe i podpaski są polecane. Jak rodziłam pierwsze dziecko to miałam swoich faworytów, ale po tylu latach to już nie pamiętam. Może od tego czasu coś się zmieniło.
Jakie majtki i podpaski poporodowe polecacie? 😃
Eliz- ładny kombinezon 😍 niestety nie dane mi mieć syna (3 dziecka nie biorę pod uwagę 😂), a chłopięce rzeczy tak mi się podobają.
Jeśli chodzi o majtki poporodowe to absolutnie nie jednorazowe, tylko takie siateczkowate - Horizon są okej. No i najlepiej rozmiar większe, żeby nas nie obciskały.
Podpaski moja położna bardzo poleca Bella bawełniane
🍁maglew kciuki za wyniki krzywej, no i żeby te 2h szybko minęły ✊
🍁eliz kciuki za wizytę ✊
🍁monii00 haha ja też wszystko zamawiam rodzicom online 😀 Założyłam jej ostatnio konto w aptece DOZ i złożyła zamówienie raz, później ją wylogowało i już nie umie się na nowo zalogować, więc dzwoni i mówi co by chciała 😅
Jeśli chodzi o wyprawkę to myślę, że spokojnie dziewczyny - w obecnych czasach zamawiamy coś, max. kilka dni i rzeczy są u nas 😀 W sumie ja kupiłam tylko laktator, wkładki laktacyjne, smoczki, monitor oddechu, chustę do noszenia Lennylamb i w czwartek pojedziemy po wanienkę. Za to dużo rzeczy dostałam: ciuszki, kołyskę, karuzelę, łóżeczko, dostawkę, leżaczek bujaczek, wózek, rożek, kokon. Także się cieszę, bo to duża oszczędność.
W tym roku chcę kupić fotelik, a wyprawkę apteczną i prześcieradła, pieluszki, kocyk itd. dopiero na styczeń planuję ☺️Agula31, Pinkflower, monii00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNefertiti89 wrote:Dzień dobry 🙂 Wczoraj miałam dość intensywny dzień, więc dzisiaj trzeba odpocząć 😊 Zamówiłam wanienkę z primabobo. Czekam też na przesyłkę z jukki. Jednak zamówiłam kokon 🤣 Może się przyda.
Jeśli chodzi o szlafroki, to jakiś czas temu kupiłam z Hendersona taki cienki i polecam 🙂
https://henderson.pl/szlafrok-alena-pomaranczowy-41315-38X
🌼Eliz bardzo ładny kombinezon 😍 i za taką cenę, to jak za darmo!
🌼Pinkflower u mnie też czasami jest więcej śluzu. W tym tyg mam zrobić krzywa, więc może przy okazji sprawdzę biocenoze pochwy.
🌼Katri94 też już brakuje mi pomysłów na posiłki 🙂 Czasami coś bym dobrego zjadła, ale sama nie wiem co 😅
🌼Blabla mam zapisana polecajke na majtki poporodowe horizon. Dziewczyny pisaly, ze bardzo wygodne 🙂
Jak z rozmiarem?
Ola28.28 wrote:Hej dziewczyny ❤️
Wy już na finiszu wyprawki, ja jestem no może w połowie 🙈🙈 Mam problem z ubrankami, wszyscy dookoła maja chłopców i nikt mi nie proponuję ze coś podrzuci.. wizja kupowania wszystkiego nowego mnie przeraża 🙄
Macie jakąś fajną koszule ciazowa / do karmienia do polecenia ?🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2024, 09:41
eliz lubi tę wiadomość
-
Ola28.28 wrote:Hej dziewczyny ❤️
Macie jakąś fajną koszule ciazowa / do karmienia do polecenia ?🥰
Też mam ten problem że nikt nic nie podrzuci 😄 zaoferowała się kuzynka coś dać i cisza 😂nie będę się upominać..więc muszę kompletować wszystko nowe z ciuszków ewentualnie na vinted coś poszukać ale wiem że coś na święta dostaniemy z ubranek itd w prezencie więc cieszę się ☺️eliz, Ola28.28 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny! 🌸
Miałam dziś fatalną noc, spałam tylko 3,5 godziny i przewracałam się z boku na bok… Mój mąż też nie mógł spać, za to pies chrapał sobie słodko, jakby nic się nie działo. 🙈 Myślę, że czekają mnie dziś ze dwie drzemki, bo ledwo żyję. Masakra. 😅 Mimo braku energii spróbuję przejść się na jogę, może trochę mnie ożywi.
Dzisiaj zrobiłam małe zakupy na Allegro – kupiłam kapsułki do prania z Loveli i ten inhalator: https://allegro.pl/oferta/inhalator-nebulizator-microlife-neb-200-dla-dzieci-i-doroslych-etui-gratisy-6718028365 😊
W nocy znalazłam też taką sukienkę z H&M i myślę, że będzie idealna na sesję – ktoś ostatnio szukał sweterkowej, więc podrzucam link: https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.1246582001.html👗
@pinkflower – ja też czasem mam takie problemy, robiłam nawet posiew, ale nic nie wyszło. Trzymaj się!
@AgaKa800 – super, że się odezwałaś! Trzymam mocno kciuki za Ciebie! ❤️
@Monii – podziwiam Cię, że masz energię na kontakt z tymi sprzedawczyniami. Ja odpuściłam wiele ofert, bo milion ciuchów na sprzedaż, a zdjęcia tylko dwa... Też boję się wtopy, że na przykład dwa śpioszki będą OK, a reszta sprana i zniszczona. 🙄
@Eliz – trzymam kciuki za wizytę, oby wszystko poszło gładko! 💪
@Maglew – bądź dzielna! Mnie to samo czeka jutro…
@Ola28.28 Ja kupiłam na bazarku za 60 zł za sztukę- nie są może jakieś piękne, ale dosyć wygodne.
@Nefertiti89 dzięki za ten szlafrok. Zapomniałam o tej marce, kojarzy mi się z bokserkami; p
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i badania.monii00, eliz, Nefertiti89, AgaKa800 lubią tę wiadomość
👩🏼31👨🏻🦰32
03.24 AMH 0,69🫣
Plemniki o prawidłowej budowie <4%
04.24 stymulacja + suplementy
29.04.24 IVF 💔
23.05 mezoterapia jajników
12.07 ⏸️
29.07 7+1, 1,1 cm ❤️
05.08 8+1, 1,75 cm ❤️
19.08 10+1 3,1 cm ❤️
02.09 12+1 5,6 cm 🧬NIFTY niskie ryzyka, ryzyko preeklampsji 1:56, dziewczynka 🩷
23.09 15+1 11,8 cm 🩷