X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżozu cudo 🥰

Dżozu lubi tę wiadomość

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • Sagi Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżozu, przepiękne zdjęcia. Gratulacje, mamusiu 😘

Ja znowu plamię. Lekarz oddzwonił i jutro wieczorem mam przyjść skontrolować czy ciąża się dalej rozwija. Mam odpoczywać, nic nie robić, nie podnosić niczego, dziecka też nie.
    Męczy mnie to psychicznie, myśl że coś jest nie tak. W czwartek po wizycie jak wszystko było w porządku myślałam, że nie ma czym się martwić, że takie rzeczy się zdarzają. A tu znowu coś :(

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

preg.png

age.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagi wrote:

Ja znowu plamię. Lekarz oddzwonił i jutro wieczorem mam przyjść skontrolować czy ciąża się dalej rozwija. Mam odpoczywać, nic nie robić, nie podnosić niczego, dziecka też nie.
    Męczy mnie to psychicznie, myśl że coś jest nie tak. W czwartek po wizycie jak wszystko było w porządku myślałam, że nie ma czym się martwić, że takie rzeczy się zdarzają. A tu znowu coś :(

Współczuję tych stresów... oszczędzaj się jak możesz i wiem że łatwo się mowie ale taki prawie dwulatek już swoje waży. Staraj się go nie dziwigac z ziemi. Jak chce na rączki to usiądź i weź go sobie ba kolana. I jak dasz radę to leż

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Pregna plus, Pregna DHA 2x1, magnez 2x1, Acard 75, Żelazo

Badania prenatalne - zdrowy dzidziuś. Czyżby 🩷?

preg.png
  • Dżozu Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagi wrote:

Kurcze, współczuję stresu :/ trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte 🤞

starania od 2/24; 📣

⏸️ 10.07.2025 🤩 po raz pierwszy w życiu 🤩
    11.07 - beta 60,60
    14.07 - beta 258
    17.07 - beta 882,6
    23.07 - beta 11 tys.
    29.07 - 4,5 mm Kropka 🐤🥳 ciąża młodsza o tydzień (późna owulka)
    26.08 - 3,69 cm Wiercipiętka 👶❤️
    8.09 - 6,1 cm Bobasa ❤️❤️❤️ usg prawidłowe

⏳23.09 - wizyta usg

preg.png
  • ZOSIA88 Ekspertka

Wysłany: 26 sierpnia, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagi wrote:

Współczuje Ci najgorsze powiedziwc kobiecie z malym dzieckiem nie dzwigaj jak dziecko pewnie chce na ręce. Bedziesz musiala się oszczędzać.
    U mnie dzisiaj wyjatkowo dobry dzień nie mam mdlosci dobrze się czuje mały dyskomfort na żoładku czy to koniec tych mdłosci czyzby los mnie juz oszczędził błagam oby to była prawda nie muszę gór przenosić a czuc się normalnie.

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. .......

preg.png

Wysłany: 26 sierpnia, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagi wrote:

Ojej,przytulam 😚oby nic poważnego. Dobrze, że będziesz mogła jutro skontrolować

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • aleksaa Koleżanka

Wysłany: 26 sierpnia, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagi wrote:

Będzie dobrze, to się chyba zdarza tylko odpoczywaj ile możesz💕

preg.png
  • Aliana Ekspertka

Wysłany: 26 sierpnia, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagi wrote:

Jejku biedna jesteś z tym plamieniem :( trzymamy kciuki, za jutrzejszą wizytę i za to żeby wszytsko było w porządku. Odpoczywaj dużo

👩35 🧔‍♂️37

01.2025 - poronienie zatrzymane 6,5tc/10tc 💔

05.2025 staramy się dalej 💪

30.06 - ⏸️
    15.07- 6+1 crl 3,8mm ❤️
    25.07- 7+4 crl 1,3cm! ❤️ fhr 160!
    20.08 - 11+4 CRL 4,75 cm 😍 fhr 174 🩵💙🩵 synek

preg.png
  • bambusek-94 Ekspertka

Wysłany: 26 sierpnia, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Dżozu gratulacje, piękny bobas 😊

@Sagi mam nadzieję że to nic poważnego, super że masz jutro kontrolę. Trzymam kciuki 😘

Mnie dopadł w weekend jakiś postrzał w szyi, ale ewoluowało i boli mnie gardło. Idę dziś do rodzinnego to skontrolować, jak narazie od wczoraj biorę paracetamol ale nie chcę też przesadzić...

Dżozu lubi tę wiadomość

⏸️24.07.25 (11 dpo, 2cs)
    ▶️25.07 BETA 47 mIU/ml
    ▶️28.07 BETA 219 mIU/ml, prog. 34,20 ng/ml
    ▶️01.08 BETA 837 mIU/ml
    ✅️21.08 1,3cm bobasa
    ✅️17.09 5cm bobasa
    🔜22.09 USG prenatalne
    🔜15.10 kolejna wizyta

IO i hiperandrogenizm
    TSH, DHEA-SO4, 17-OH-progesteron ⬆️

Euthyrox 50

preg.png
  • alta marea Koleżanka

Wysłany: 26 sierpnia, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam straszny spadek formy psychicznej. Kilka dni temu ustąpiły mi wszystkie objawy, około 8+3. Dzisiaj 9+1, mam same czarne myśli. Czekałam cierpliwie aż wrócą ale generalnie nie wracają. Wciąż jesteśmy na urlopie, ja jestem nie do życia i i ciężkie życie ze mną w tej chwili. Wolałam już te mdłości i senność non stop. Czytanie internetu totalnie nie pomaga. Nie wiem co robić

• Andzia2519 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @sagi tulę, bedzie dobrze!

@alta marea ja dzis mam tak głupie myśli, ze moj mozg sie mnie pytał czy skakanie z balkonu jest bardzo głupim pomysłem. Powiedziałam mózgowi, zeby spierdzielal na drzewo i ze pomysl jest bardzo głupi, ale tulę, bo hormony to suki. I oczywiście moja wina ze męża cos bierze, syna bolą zęby i caly świat to moja wina :)

Wdech, wydech i jak masz ochotę na coś dobrego, to sobie kup :)

A-6 lubi tę wiadomość

16.10.2023 - dwie kreseczki :)
    18.06.2024 - 2800g szczęścia zwanego Gabrysiem
    20.07.2025 - dwie kreseczki, wciąż KP

preg.png
  • Patisonek 25 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżozu rośnijcie w siłę dalej 😘

Sagi mam nadzieję że to nic poważnego, daj znać jutro po wizycie

Alta ja też nie mam dużo objawów także wiem co czujesz bo ja tez sie zastanawiam czy na pewno jest wszystko dobrze, mam nadzieję że wszystko dobrze. Kiedy masz wizytę?

Dżozu lubi tę wiadomość

Starania od 2021
    🖤Poronienia nawykowe 🖤
    💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔

👱‍♀️35 L 👨36 L 🐕

8 IUI ❌️

Zmiana lekarza 11.2024
    ➡️2025 IVF MZ
    Kwalifikacja 23.01 ✅️
    Rozpisanie stymulacji 31.03✅️
    Start stymulacji 4.04🍀
    (Mensinorm150 jm, Puergon 50jm, Orgalutran 0.25 mg)
    Zivafert 5000j.m x2
    1 podgląd 09.04 🥚2 podgląd 11.04🥚3 podgląd 14.04
    Punkcja 16.04, pobrano 3🥚
    Mamy ❄️ 4.3.3

transfer 15.07🤰🏼
    15.08 7+1 tc,CRL 5mm ❤️110/min,GS 2 cm, YS 4mm
    29.08 9tc+1d CRL 2.20 cm 🐻
    10.09 10+6tc CRL 3.76 cm 🐼
    Sanco⏳️
    preg.png
  • alta marea Koleżanka

Wysłany: 26 sierpnia, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patisonek dopiero za tydzień w czwartek. Jestem totalnie rozbita od kilku dni

• Patisonek 25 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alta marea wrote:

Ja mam w piątek, może spróbuj przyspieszyć jeśli ma Cię to uspokoić? 😘

Starania od 2021
    🖤Poronienia nawykowe 🖤
    💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔

👱‍♀️35 L 👨36 L 🐕

8 IUI ❌️

Zmiana lekarza 11.2024
    ➡️2025 IVF MZ
    Kwalifikacja 23.01 ✅️
    Rozpisanie stymulacji 31.03✅️
    Start stymulacji 4.04🍀
    (Mensinorm150 jm, Puergon 50jm, Orgalutran 0.25 mg)
    Zivafert 5000j.m x2
    1 podgląd 09.04 🥚2 podgląd 11.04🥚3 podgląd 14.04
    Punkcja 16.04, pobrano 3🥚
    Mamy ❄️ 4.3.3

transfer 15.07🤰🏼
    15.08 7+1 tc,CRL 5mm ❤️110/min,GS 2 cm, YS 4mm
    29.08 9tc+1d CRL 2.20 cm 🐻
    10.09 10+6tc CRL 3.76 cm 🐼
    Sanco⏳️
    preg.png
  • Dżozu Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alta marea wrote:

Kurcze jestem w stanie to zrozumieć... fajnie by bylo, jakbyś poszła szybciej. Oszczedziłabyś sobie stresu

starania od 2/24; 📣

⏸️ 10.07.2025 🤩 po raz pierwszy w życiu 🤩
    11.07 - beta 60,60
    14.07 - beta 258
    17.07 - beta 882,6
    23.07 - beta 11 tys.
    29.07 - 4,5 mm Kropka 🐤🥳 ciąża młodsza o tydzień (późna owulka)
    26.08 - 3,69 cm Wiercipiętka 👶❤️
    8.09 - 6,1 cm Bobasa ❤️❤️❤️ usg prawidłowe

⏳23.09 - wizyta usg

preg.png
  • alta marea Koleżanka

Wysłany: 26 sierpnia, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, problem w tym, że my jesteśmy do niedzieli za granicą. No nic, spróbuję może coś wymyśleć jeszcze przed powrotem.

• Carla Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka wrote:
    Przywołam kilka dziewczyn, które dawno(?) się nie odzywały 🙃 co u Was,jak rosną maluszki, kiedy Wasze wizyty?
    Mam nadzieję, że wszystko u Was dobrze
    @Gauss
    @Neta
    @Lynx
    @Magnes
    @collet
    @Molly534
    @Angela
    @Go0cha
    @Ronnie
    @Magdanowa
    @Carla
    @Didi
    @aleksaa
    @Katt
    @Limonka89
    @Karolina 26
    @Inhabituel
    @Natalia_2204
    @alta marea

Trochę nazbierałam Was,a może kogoś jeszcze ominęłam lub wspomniałam pomimo aktywności 🙃

Hej, hej. Jestem jestem. Czuję się nieco lepiej, mdłości już mniejsze, ale i tak praca, dom, dzieci i padam na pyszczek. 2.09 mam wizytę planową, a 8.09 prenatalne. Stresik jest, bo kropka widziałam 5 sierpnia ostatnio. Nic po mnie nie widać i już się schizuję, widząc Wasze pięknie zaokrąglone brzuszki. No może minimalnie wieczorem jestem „wzdęta” wizualnie, ale rano już nic nie widać. Odliczam dni do kolejnego usg.

Kasiastaraczka lubi tę wiadomość

Carla

preg.png
  • ZOSIA88 Ekspertka

Wysłany: 26 sierpnia, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alta marea wrote:
    Wiem, problem w tym, że my jesteśmy do niedzieli za granicą. No nic, spróbuję może coś wymyśleć jeszcze przed powrotem.
    Może nie potrzebnie sie martwisz zapisz sie w takim razie w pon do lekarza jakiegoś.

alta marea lubi tę wiadomość

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. .......

preg.png
  • _Hope Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżozu, ślicznie!🥰 Cieszę się, że u Was wszystko dobrze.❤️

Sagi, przykro mi, że ponownie pojawiło się plamienie. Odpoczywaj. 🫂 Mocno trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku.🤞🍀

Bambusek, dużo zdrówka.🍀

Alta marea, jeśli Cię to uspokoi, to może idź na dodatkowe USG przed planowaną wizytą, albo najlepiej skontaktuj się ze swoim lekarzem i opowiedz o swoich obawach. Mój ginekolog zawsze odpowiada gdy mnie coś niepoi, a gdy zajdzie potrzeba znajduje czas na dodatkową/wcześniejszą wizytę. Hormony niestety potrafią namieszać w głowie.. 🫂

Mnie ponownie dopadło złe samopoczucie. Do mdłości dołączyły wymioty, do tego męczy mnie okropny ból głowy..🤯 Próbuję odpoczywać tyle ile się da przy dwójce małych dzieci w domu.🙃

Dżozu, alta marea lubią tę wiadomość

🐝 2021🩷
    🐝 2023🩵
    ⏳🐝 2026🤍

preg.png

Wysłany: 26 sierpnia, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope wrote:
    Dżozu, ślicznie!🥰 Cieszę się, że u Was wszystko dobrze.❤️

Sagi, przykro mi, że ponownie pojawiło się plamienie. Odpoczywaj. 🫂 Mocno trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku.🤞🍀

Bambusek, dużo zdrówka.🍀

Alta marea, jeśli Cię to uspokoi, to może idź na dodatkowe USG przed planowaną wizytą, albo najlepiej skontaktuj się ze swoim lekarzem i opowiedz o swoich obawach. Mój ginekolog zawsze odpowiada gdy mnie coś niepoi, a gdy zajdzie potrzeba znajduje czas na dodatkową/wcześniejszą wizytę. Hormony niestety potrafią namieszać w głowie.. 🫂

Mnie ponownie dopadło złe samopoczucie. Do mdłości dołączyły wymioty, do tego męczy mnie okropny ból głowy..🤯 Próbuję odpoczywać tyle ile się da przy dwójce małych dzieci w domu.🙃
    Ojej współczuję dolegliwości, oby szybko minęły 😚

_Hope lubi tę wiadomość

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
‹‹ 125 126 127 128 129 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ