X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżozu wrote:
    Ja zażywam Pueria Duo Active, tam wszystko w formach metylowanych.

Pueria Duo Active - to suplement diety w postaci 2 rodzajów kapsułek: z witaminami i minerałami oraz z kwasem DHA. Produkt przeznaczony dla kobiet od 13. tygodnia ciąży oraz do końca karmienia piersią.

Składniki
    Kapsułki z witaminami i minerałami: dwuwinian choliny (cholina); hydroksypropylometyloceluloza (kapsułka); pirydoksalo-5-fosforan (witamina B6); L-metylofolian wapnia (kwas foliowy); jodek potasu (jod); cholekalcyferol (witamina D); metylokobalamina (witamina B12).
    Kapsułki z DHA: trójglicerydy kwasów omega-3 z ryb (w tym DHA i EPA); żelatyna wołowa (kapsułka); substancja utrzymująca wilgoć: glicerol.

Zosia okropna ta koleżanka:( dobrzeć, że nie masz oporów, żeby ukrócić taką znajomość...

Powiem szczerze że chodze przybita bo naprawdę myślałam , że spotkałam na swojej drodzę bratnią duszę ale okazało się ze coraz bardziej mi podcinała skrzydła wszystko ta ciąża zweryfikowała niestety. Czasem tak jest.

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. .......

preg.png
  • alijaa90 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka wrote:
    Zapiszę imię na pierwszej stronie 🙂
    Nam się bardzo sprawdzają te organizery z ikea do szuflad, każde dziecko ma swój komplet, córce też kupię.
    Do tej pory z nich korzystam przy chłopcach
    Dziękuję 😊
    od poniedziałku wezmę się za porządki pewnie już i będę układać

• aqq Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My biliśmy dziś zobaczyć mebelki, utwierdziliśmy się w wyborze, więc pewnie w okolicy black friday będziemy zamawiać, bo pani w sklepie sama sugerowała, że będą jakieś promocje ;) byliśmy też pierwszy raz obejrzeć wózki, póki co jeszcze mamy w planie podjechać w inne miejsce, zobaczymy co nam tam podpowiedzą. Macie jakieś wózkowe polecajki?

preg.png
‹‹ 259 260 261 262 263
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ