Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżozu wrote:Ja zażywam Pueria Duo Active, tam wszystko w formach metylowanych.
Pueria Duo Active - to suplement diety w postaci 2 rodzajów kapsułek: z witaminami i minerałami oraz z kwasem DHA. Produkt przeznaczony dla kobiet od 13. tygodnia ciąży oraz do końca karmienia piersią.
Składniki
Kapsułki z witaminami i minerałami: dwuwinian choliny (cholina); hydroksypropylometyloceluloza (kapsułka); pirydoksalo-5-fosforan (witamina B6); L-metylofolian wapnia (kwas foliowy); jodek potasu (jod); cholekalcyferol (witamina D); metylokobalamina (witamina B12).
Kapsułki z DHA: trójglicerydy kwasów omega-3 z ryb (w tym DHA i EPA); żelatyna wołowa (kapsułka); substancja utrzymująca wilgoć: glicerol.
Zosia okropna ta koleżanka:( dobrzeć, że nie masz oporów, żeby ukrócić taką znajomość...
Powiem szczerze że chodze przybita bo naprawdę myślałam , że spotkałam na swojej drodzę bratnią duszę ale okazało się ze coraz bardziej mi podcinała skrzydła wszystko ta ciąża zweryfikowała niestety. Czasem tak jest. -
Dziękuję 😊Kasiastaraczka wrote:Zapiszę imię na pierwszej stronie 🙂
Nam się bardzo sprawdzają te organizery z ikea do szuflad, każde dziecko ma swój komplet, córce też kupię.
Do tej pory z nich korzystam przy chłopcach
od poniedziałku wezmę się za porządki pewnie już i będę układać -
My biliśmy dziś zobaczyć mebelki, utwierdziliśmy się w wyborze, więc pewnie w okolicy black friday będziemy zamawiać, bo pani w sklepie sama sugerowała, że będą jakieś promocje
byliśmy też pierwszy raz obejrzeć wózki, póki co jeszcze mamy w planie podjechać w inne miejsce, zobaczymy co nam tam podpowiedzą. Macie jakieś wózkowe polecajki?
-