X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Patisonek 25 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokosq wrote:
    Kurcze dziewczyny współczuję tych chorób 😔
    Ja się od początku jesieni nie rozstaję z herbatką z cytryną i miodem i jakoś się nie dajemy póki co.

Niani elektronicznej nie mieliśmy a były sytuacje, że no przydałoby się coś takiego więc teraz tak jak piszecie najwyżej zaopatrzymy się w kamerkę internetową jak będzie potrzeba.
    Do tej pory jak mąż był w domu a mała spała na górze to włączaliśmy na messengerze wideorozmowę i jeden telefon zostawał z nią a jeden szedł z nami 😂

Ogólnie my po wczorajszej wizycie u prowadzącej, wszystko w porządku, synek dalej jest synkiem i co do tego już chyba nie ma wątpliwości 😃
    Prowadząca zaleciła mi dodatkowo branie laktoferyny żeby wspomóc przyswajanie żelaza bo hemoglobina dalej w dół mam nadzieję, ze do przyszłej wizyty coś sie poprawi albo, że chociaż przestanie spadać 😅
    Dostałam też już skierowanie na krzywą.
    A we wtorek jedziemy na połówkowe ☺️

Widzę że nie jestem sama bo też pije herbatę z miodem i cytryną, jako tako byłam chora w ciąży jeden raz ale prawie przez 3 tygodnie🙈

Starania od 2021
    🖤Poronienia nawykowe 🖤
    💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔

👱‍♀️35 L 👨36 L 🐕

8 IUI ❌️

Zmiana lekarza 11.2024
    ➡️2025 IVF MZ
    Kwalifikacja 23.01 ✅️
    Rozpisanie stymulacji 31.03✅️
    Start stymulacji 4.04🍀
    (Mensinorm150 jm, Puergon 50jm, Orgalutran 0.25 mg)
    Zivafert 5000j.m x2
    1 podgląd 09.04 🥚2 podgląd 11.04🥚3 podgląd 14.04
    Punkcja 16.04, pobrano 3🥚
    Mamy ❄️ 4.3.3

transfer 15.07🤰🏼
    15.08 7+1 tc,CRL 5mm ❤️110/min,GS 2 cm, YS 4mm
    29.08 9tc+1d CRL 2.20 cm
    10.09 10+6tc CRL 3.76 cm
    Sanco niskie ryzyka Niunia 🩷
    23.09 prenatalne 12+5tc 6.45 cm🐭
    01.10 13+6tc CRL 8.23 cm 🐇
    18.11 połówkowe 393g córeczki 🩷
    preg.png
‹‹ 283 284 285 286 287
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ