X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Daga121222 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bambusek-94 wrote:
    Hej, ja też śledzę bieżące wątki miesięczne-ciążowe i coraz bardziej dociera do mnie że niedługo nasza kolej 😅 listopad cały rozpakowany, grudzień ruszył z kopyta a już na styczniowym pierwsze maluchy. Leci ten czas jak szalony! To ekscytujące ale też lekko przerażające 🤣

My dziś znowu jedziemy na imprezę rodzinną z tańcami, wybujamy bobasa na parkiecie 😀
    Witaj w klubie 😃
    My też dziś imprezka haha
    Ostatnio była rodzinna imprezka urodzinowa męża, a dziś dla znajomych, więc też tańce i te sprawy 😄

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015
    💍2019
    💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4.1.1
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
    24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️

Córeczka 🩷
    20+5 - 382 g
    26+0 - 974 g

⏳19.12 ➡️ wizyta
    ⏳12.01 ➡️ III prenatalne

preg.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z dnia na dzień mam coraz mniej siły. Święta to ogarnę ile dam rady. Zdecydowaliśmy że Wigile zrobimy sami nie pójdziemy po teściowej. Ja mam te cukry. Pewnie i tak sobie więcej wtedy pozwolę ale jakoś mnie to demotywuje do wspólnej wigilii z całą rodziną

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Pregna plus, Pregna DHA 2x1, magnez 2x1, Acard 75, Żelazo

USG połówkowe- 343 g zdrowej dziewczynki 🩷

preg.png
  • _Hope Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Go0cha wrote:
    Na wątku styczniowym już dwoje dzieci na świecie, jak sobie pomyślę że zaraz luty a następne my to mnie czasem strach ogarnia, też to czujecie, czy ja tylko tak mam?

Mnie to nie przeraża.😉 Cieszę się, że jest już coraz bliżej. Prawie wszystko już mam i szczerze mówiąc nie mogę się doczekać Tomcia na świecie 🥹🥰🧸 ale oczywiście pragnę żeby nie urodził się zbyt wcześnie.

Dziś Maluch mało się rusza, wczoraj też kiepsko. Nie cierpię tego stresu.. 😔 Martwię się tym bardziej, że wczoraj trochę mu zafundowałam. Najpierw krzywa, później wyrywanie zęba... 🙄 Mam nadzieję, że się rozkręci.

A od rana działam z dziećmi w kuchni. 🙃 Zrobiliśmy już pierniczki, kruche ciasteczka i rogaliki 🍪🥐 Jeszcze tylko sałatka i sprzątanie domu i będziemy gotowi na jutrzejszych gości.

🐝 2021🩷
    🐝 2023🩵
    ⏳🐝 2026🩵

preg.png
‹‹ 312 313 314 315 316
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ