Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj w klubie 😃bambusek-94 wrote:Hej, ja też śledzę bieżące wątki miesięczne-ciążowe i coraz bardziej dociera do mnie że niedługo nasza kolej 😅 listopad cały rozpakowany, grudzień ruszył z kopyta a już na styczniowym pierwsze maluchy. Leci ten czas jak szalony! To ekscytujące ale też lekko przerażające 🤣
My dziś znowu jedziemy na imprezę rodzinną z tańcami, wybujamy bobasa na parkiecie 😀
My też dziś imprezka haha
Ostatnio była rodzinna imprezka urodzinowa męża, a dziś dla znajomych, więc też tańce i te sprawy 😄👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4.1.1
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️
Córeczka 🩷
20+5 - 382 g
26+0 - 974 g
⏳19.12 ➡️ wizyta
⏳12.01 ➡️ III prenatalne

-
Ja z dnia na dzień mam coraz mniej siły. Święta to ogarnę ile dam rady. Zdecydowaliśmy że Wigile zrobimy sami nie pójdziemy po teściowej. Ja mam te cukry. Pewnie i tak sobie więcej wtedy pozwolę ale jakoś mnie to demotywuje do wspólnej wigilii z całą rodziną
-
Go0cha wrote:Na wątku styczniowym już dwoje dzieci na świecie, jak sobie pomyślę że zaraz luty a następne my to mnie czasem strach ogarnia, też to czujecie, czy ja tylko tak mam?
Mnie to nie przeraża.😉 Cieszę się, że jest już coraz bliżej. Prawie wszystko już mam i szczerze mówiąc nie mogę się doczekać Tomcia na świecie 🥹🥰🧸 ale oczywiście pragnę żeby nie urodził się zbyt wcześnie.
Dziś Maluch mało się rusza, wczoraj też kiepsko. Nie cierpię tego stresu.. 😔 Martwię się tym bardziej, że wczoraj trochę mu zafundowałam. Najpierw krzywa, później wyrywanie zęba... 🙄 Mam nadzieję, że się rozkręci.
A od rana działam z dziećmi w kuchni. 🙃 Zrobiliśmy już pierniczki, kruche ciasteczka i rogaliki 🍪🥐 Jeszcze tylko sałatka i sprzątanie domu i będziemy gotowi na jutrzejszych gości.
-