X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostalam glukoze w laboratorium i nalalam wode z dystrybutora ;) mam nadzieję ,że juz nie bedę powtarzac badań bo nie mam żył mam już pełno siniaków każda żyla skuta nawet te anestezjologiczne :/
    Dzisiaj zaczęłam 27 tc jeszcze ok 3 tyg i pakuję torbe do szpitala ;)

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. .......

preg.png
  • Sagi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokosq, wypiłam cytrynową. Pani na miejscu rozrobiła w odrobinie wrzątku i dolała zimnej wody. Weszło bez problemu. Jestem zaskoczona, że nie było żadnych mdłości, potow itp.
    Czekam z niecierpliwością na wyniki.

Odpieluchowanie idzie nieźle moim zdaniem. Jest kilka mokrych spodenek dziennie jak chłopak nie zdąży do nocnika. Ale prawie zawsze komunikuje że mu się chce. I kupę zawsze bezbłędnie robi do nocnika. Jeszcze pozostaje kwestia drzemek, nocek i dalszych wyjść z domu. Więc to potrwa. Ale dla mnie to ok.

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

preg.png

age.png
  • Arga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokosq wrote:
    Dobry ten patent żeby wziąć kanapkę, też tak zrobię jak będę jechać na krzywą bo potem zanim dotrę do domu chyba padnę z głodu 😅
    W ogóle jak Wy robicie dziewczyny? W poprzedniej ciąży miałam glukozę cytrynową i miałam polecone żeby w domu sobie rozrobić w butelce i najlepiej trochę schłodzić ( wtedy ponoć lepiej wchodzi) i taką buteleczkę sobie wzięłam
    na badanie i wypiłam. Bo widziałam, że czasem Panie biorą samą glukozę i na miejscu im rozrabiają.

@ Sagi, miałam też pytać jak Ci poszło odpieluchowanie synka?
    Mi robią na miejscu zwykłą glukozę.

age.png

preg.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też nie było mdłosci itp poprzednią tez dobrze zniosłam a w poprzedniej ciazy tez nic takiego nie pamietam ale jestem bardzo zmeczona no i wsumie 6 butelek bylo bo robiłam i krzywa cukrową i insulinową

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. .......

preg.png
‹‹ 311 312 313 314 315
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ