SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Sagi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2025, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżozu wrote:
    Ja jak patrzę na te śpiworki to się zastanawiam czy dzieciom nie zimno w ręce?

Pod spód zakładasz body albo pajacyk z długim rekawem

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

preg.png

age.png
  • Aliana Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2025, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagi wrote:
    U nas sushi czeka w lodówce 🐟 Najciężej mi się patrzy na tę piękną surową rybę dla męża 🥹

Ooo u nas też sushi i udało się wczoraj zamówić zestaw sylwestrowy dla ciężarnej z samą pieczoną rybą! Trochę kręcili nosem ale właściciel wyszedł i powiedział że nie kłóci się z ciężarną bo później nieszczęście i oczywiście że zrobią z pieczoną :D ale zjadłabym z surową oj zdecydowanie. Może zjemy na porodówce po skończonym porodzie! 😂

Katt, Sagi, Kasiastaraczka, Kłębuszek, bambusek-94 lubią tę wiadomość

01.2025- 10tc 💔

05.2025 staramy się dalej 💪

30.06 - ⏸️ 🩵💙

preg.png
  • Katt Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2025, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliana wrote:
    Ooo u nas też sushi i udało się wczoraj zamówić zestaw sylwestrowy dla ciężarnej z samą pieczoną rybą! Trochę kręcili nosem ale właściciel wyszedł i powiedział że nie kłóci się z ciężarną bo później nieszczęście i oczywiście że zrobią z pieczoną :D ale zjadłabym z surową oj zdecydowanie. Może zjemy na porodówce po skończonym porodzie! 😂

Ja dostałam na drugi czy trzeci dzień po powrocie do domu, taka niespodzianka od męża. Najlepszy prezent jaki mogłam dostać. W pierwszej ciąży robiłam sobie sama w domu, teraz by mi się tak nie chciało męczyć. Ewentualnie może namówię męża na sushi bake na zaspokojenie ciążowych zachcianek

• Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2025, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Hermionka ja do gondoli będę używała wełnianego spiworka z zafiro,nie liczę, że od razu będzie tak super ciepło, więc na pewno na początku skorzystamy

@Aliana, @Jednorozec super, że z dziećmi wszystko dobrze ❤️ piękne wiadomości na koniec roku

@Dzozu myślę, że nie jest zimno im w ręce 🙃 ja zawsze zakładałam dzieciom pajaca i dopiero śpiworek
    Ja mam śpiworki po chłopcach i rożek,kocyki, będziemy sobie radzić tym co mamy. Choć kusi mnie rożek w kwiaty 🥰

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • bambusek-94 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 01:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dziewczyny! Życzę nam wszystkim bezpiecznego rozpakowania, samych pięknych momentów i spełnienia w macierzyństwie 🥰❤️

Kasiastaraczka lubi tę wiadomość

⏸️24.07.25 (11 dpo, 2cs)
    ▶️BETA 47 -- 219 -- 837 mIU/ml
    ✅️21.08 1,3cm bobasa
    ✅️17.09 5,0cm bobasa
    ✅️22.09 I prenatalne, niskie ryzyka
    ✅️15.10 140g bobasa
    ✅️06.11 250g bobasa
    ✅️18.11 II prenatalne, 380g zdrowego chłopaka💙
    ✅️02.12 530g łobuza 💙
    🔜08.01 kontrola
    🔜23.01 III prenatalne

preg.png
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego w nowym roku dziewczyny 🥳

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
‹‹ 363 364 365 366 367
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ