Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Sagi wrote:U nas sushi czeka w lodówce 🐟 Najciężej mi się patrzy na tę piękną surową rybę dla męża 🥹
Ooo u nas też sushi i udało się wczoraj zamówić zestaw sylwestrowy dla ciężarnej z samą pieczoną rybą! Trochę kręcili nosem ale właściciel wyszedł i powiedział że nie kłóci się z ciężarną bo później nieszczęście i oczywiście że zrobią z pieczoną
ale zjadłabym z surową oj zdecydowanie. Może zjemy na porodówce po skończonym porodzie! 😂
Katt, Sagi, Kasiastaraczka, Kłębuszek, bambusek-94 lubią tę wiadomość
-
Aliana wrote:Ooo u nas też sushi i udało się wczoraj zamówić zestaw sylwestrowy dla ciężarnej z samą pieczoną rybą! Trochę kręcili nosem ale właściciel wyszedł i powiedział że nie kłóci się z ciężarną bo później nieszczęście i oczywiście że zrobią z pieczoną
ale zjadłabym z surową oj zdecydowanie. Może zjemy na porodówce po skończonym porodzie! 😂
Ja dostałam na drugi czy trzeci dzień po powrocie do domu, taka niespodzianka od męża. Najlepszy prezent jaki mogłam dostać. W pierwszej ciąży robiłam sobie sama w domu, teraz by mi się tak nie chciało męczyć. Ewentualnie może namówię męża na sushi bake na zaspokojenie ciążowych zachcianek -
@Hermionka ja do gondoli będę używała wełnianego spiworka z zafiro,nie liczę, że od razu będzie tak super ciepło, więc na pewno na początku skorzystamy
@Aliana, @Jednorozec super, że z dziećmi wszystko dobrze ❤️ piękne wiadomości na koniec roku
@Dzozu myślę, że nie jest zimno im w ręce 🙃 ja zawsze zakładałam dzieciom pajaca i dopiero śpiworek
Ja mam śpiworki po chłopcach i rożek,kocyki, będziemy sobie radzić tym co mamy. Choć kusi mnie rożek w kwiaty 🥰
-
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dziewczyny! Życzę nam wszystkim bezpiecznego rozpakowania, samych pięknych momentów i spełnienia w macierzyństwie 🥰❤️
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH