Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Dżozu Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Kasiastaraczka zażywam, pueria duo activ albo prenatal 2, zastanawiałam się po prostu czy po porodzie trzeba je zmienić, czy sa jakieś specjalne przy karmieniu piersią 🙂

Znam Porodnik, właśnie mnie zainspirował do kupienia Tens i udało mi się wyhaczyć na vinted za 100 zl z wysyłką 😁😁 dokupiłam tylko elektrody. Już testowałam na nogach, na barkach... na krzyżach i na kostkach ponoć nie wolno aż do rozpoczęcia 1szych regularnych skurczy, jakoś tak to było.

@Zaniepokojona1234 gratulacje!!!!! ❤️❤️❤️ witamy Synka na świecie ❤️❤️❤️ trzymajcie się zdrowo.

@Jednorożec89 także gratuluję!!!🥳🥳 witaj Gabrysiu na świecie. Trzymam kciuki, żebyś mogła szybko tulić córkę i żeby ta dziurka nie była niczym poważnym.... zdrówka i spokoju!!!

Kasiastaraczka lubi tę wiadomość

starania od 2/24; 📣

⏸️ 10.07.2025 🤩 po raz pierwszy w życiu 🤩
    11.07 - beta 60,60
    14.07 - beta 258
    17.07 - beta 882,6
    23.07 - beta 11 tys.
    29.07 - 4,5 mm Kropka 🐤🥳 ciąża młodsza o tydzień (późna owulka)
    26.08 - 3,69 cm Wiercipiętka 👶❤️
    8.09 - 6,1 cm Bobasa ❤️❤️❤️ usg prawidłowe
    23.09 - Dzidziutek ukrywa swą płeć..
    21.10 - Dziewczynka na pokładzie ❤️ girl power ❤️
    14.10 - 473 g zdrowej dziewczynki ❤️
    17.12 - Ula ma już 1 kg 🤰🏽💪🏼🌞🌞🌞
    7.01.2026 - III prenatalne ok ❤️, Bobaska ma już 1480 g 💪🏼🌞
    17.02.2026 - Bobaska ma już 2,7 kg💪🏼🌞
    3.03.2026 - wizyta gin.

preg.png
  • bambusek-94 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Jednorożec @Zaniepokojona gratuluję bobasów, witamy na świecie Antosia i Gabrysię 😊 Jesteście mega dzielne!
    @Jednorożec obyś szybko zobaczyła się z córeczką, mam nadzieję że to nic poważnego ❤️

@Arga no niezła historia z tą drzemką i bananami 😅 nie masz lekko. Ale może jak pojawi się bobas to bunt się wyciszy? Nigdy nie wiadomo jak córka zareaguje, może akurat będzie lepiej? T3go Ci życzę 🙂 ja też miałam straszną awersję do zamówienia apteki. Najważniejsze że już wiesz czego Ci brakuje.

@Kasiastaraczka dużo zdrówka dla męża, mam nadzieję że się nie zarazisz. Dobrze że z chłopcami już lepiej 🙂 mój mąż też wczoraj coś się skarżył że się średnio czuje i zrobił sobie drzemkę popołudniu (czego nigdy nie robi) a teraz też jeszcze śpi. Zobaczymy jak się obudzi, liczę na to że ten sen go zregeneruje.

My dziś nedziemy po bazę do fotelika. W sklepie dziecięcym są dni marki cybex i liczymy na jakiś rabat :) dodatkowo wczoraj zamówiliśmy wanienkę na stelażu. Mam nadzieję że przyjdzie w całości i bedzie ok.

Kasiastaraczka, Arga, Daga121222 lubią tę wiadomość

⏸️24.07.25 (11 dpo, 2cs)
    ▶️BETA 47 -- 219 -- 837 mIU/ml
    ✅️21.08 1,3cm -- 17.09 5,0cm -- 15.10 140g -- 06.11 250g -- 18.11 380g💙 -- 02.12 530g 💙 -- 08.01 1240g 💙 -- 20.01 1600g 💙 -- 03.02 1880g
    🔜24.02 wizyta kontrolna

preg.png
  • Dżozu Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    Byla u mnie położna przed chwilą bo dzwoniła i powiedzialam jej o tej sytuacji że mlody taki wiotki sie zrobił nie pokoiła się bo miał tą żóltaczke i jak to już uslyszalam że moze nas szpital czekać to aż zdrętwiałam :/ ale żołtaczka mniejsza dalej mam wybudzac co 2 h zapomniałam już ile to na poczatku jest stresu

Zosia i jak z tą żóltaczką? Idziecie na jakieś badania?

starania od 2/24; 📣

⏸️ 10.07.2025 🤩 po raz pierwszy w życiu 🤩
    11.07 - beta 60,60
    14.07 - beta 258
    17.07 - beta 882,6
    23.07 - beta 11 tys.
    29.07 - 4,5 mm Kropka 🐤🥳 ciąża młodsza o tydzień (późna owulka)
    26.08 - 3,69 cm Wiercipiętka 👶❤️
    8.09 - 6,1 cm Bobasa ❤️❤️❤️ usg prawidłowe
    23.09 - Dzidziutek ukrywa swą płeć..
    21.10 - Dziewczynka na pokładzie ❤️ girl power ❤️
    14.10 - 473 g zdrowej dziewczynki ❤️
    17.12 - Ula ma już 1 kg 🤰🏽💪🏼🌞🌞🌞
    7.01.2026 - III prenatalne ok ❤️, Bobaska ma już 1480 g 💪🏼🌞
    17.02.2026 - Bobaska ma już 2,7 kg💪🏼🌞
    3.03.2026 - wizyta gin.

preg.png
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżozu ja próbowałam wywołać drugi poród tensem, przyczepialam nad kostkami, ale nie szło

Bambusek no ja chorowałam pierwsza, więc liczę, że mnie już nie weźmie nic 😄 mam jeszcze kaszel,odrywa mi się
    Udanych zakupów 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:27

Dżozu, bambusek-94 lubią tę wiadomość

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • Carla Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

Serdecznie Wam gratuluję Antosia 💙 i Gabrysi 🩷. Cudownych chwil, samych radości z macierzyństwa Wam życzę 🫶🏻

Od dzisiaj mam ciążę donoszoną 37 tc. Za trzy tygodnie równo planowa 💣 Ja w szoku jestem, bo wczoraj mąż mnie zabrał na ostatnie wyjście bez dzieci przed porodem, a tak naprawdę z zmowie z dziewczynami zrobili mi kameralne baby shower. Spokojna kolacja z dziewczynami. Zrobiło mi się mega miło.

Imię dalej nie wybrane. Nic mi do malucha nie pasuje, mam pustkę w głowie. Jest dużo ładnych imion, ale jakoś to musi być to „jego”. Czy coś ze mną jest nie tak 🤔

Aliana, Arga, Sagi, Daga121222, Kokosq, Dżozu, Kasiastaraczka, bambusek-94, _Hope, Go0cha, Kłębuszek lubią tę wiadomość

Carla

preg.png
  • Aliana Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Zaniepokojona wielkie gratulacje! 🥳 dużo zdrówka i siłę dla Ciebie i Antosia 💙

@Jednorozec gratulacje! 🥳 cieszę się, że już za Tobą ta karuzela niepewności i masz już przy sobie swoją Gabrysię 🩷

01.2025- 10tc 💔

05.2025 staramy się dalej 💪

30.06 - ⏸️ 🩵💙

preg.png
  • Arga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://norsan-omega.pl/shop/zestaw-omega-3-arktis-3-kapsulki-sztuki/
    Jednak zastanawiam się nad tym, mocno polecane a
    Moje starszaki wolą kapsułki i młoda też sobie z tym radzi tylko później wypluwa te otoczki 🤔 może styknie nam na dwa miesiące z ich tępem pochłaniania tych omeg. Mają tak falowo, że muszą się nasycić, młoda to najbardziej, brała mi po pięć, sześć na raz i jeszcze by chciała 🤣 🫣

age.png

preg.png
  • alta marea Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec89 wrote:
    Wczoraj o 18.29 przyszła na świat Gabrysia nasz maleńki skarb. Wazy 2750 g dostala 10 PTK ale widzilismy ją z mężem przez dosłownie moment bo maleńka dziurkę w pidbiebieniu i od razu pojechała na neonarologie gdzie sprawdzają jak będzie jej to przeszkadzać w jedzeniu:(

Gratulacje!!!! ❤️

preg.png
  • aqq Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec gratulacje 🙂 oby faktycznie ta dziurka w niczym nie przeszkadzała 🙂

preg.png
  • alta marea Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz doczytałam, że z podniebieniem ok❤️ super, że zaraz będzie z Tobą

preg.png
  • Daga121222 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Kasiastaraczka dużo zdrowia dla męża! No i mam nadzieję, że Ciebie nic nie złapie 😬

@Carla, ale super 😍 i do tego ta niespodzianka 🥳

Kasiastaraczka, Carla lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015💍2019💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
    24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️

Córeczka 🩷
    20+5 - 382 g
    26+0 - 964 g
    29+2 - 1400 g
    31+2 - 1800 g
    32+5 - 2250 g

⏳25.02 ➡️ ostatnia wizyta (39tc)

preg.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec gratuluje.
    Dżozu stresu sie najadłam przed wczoraj ciezko mi tez go karmic bo on lraktycznie caly czas spi wczoraj troche lepiej była położna wieczorem ogladała go i jest już spoko. W nocy malo co odciagnelam pokarmu wiec dalam mu jeszcze na dobitke mm mi akurat mm dupe ratuje z córką podobnie było zanim karmilam naprawde piersią

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. .......

preg.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    Jednorożec gratuluje.
    Dżozu stresu sie najadłam przed wczoraj ciezko mi tez go karmic bo on lraktycznie caly czas spi wczoraj troche lepiej była położna wieczorem ogladała go i jest już spoko. W nocy malo co odciagnelam pokarmu wiec dalam mu jeszcze na dobitke mm mi akurat mm dupe ratuje z córką podobnie było zanim karmilam naprawde piersią
    Zosia nie przejmuj sie tym mm miały też nie raz dupe uratowało. Nigdy nie odciągałam mleka na zapas i teraz też nie zamierzam. Jak mi braknie dołożę butki i tyle.

Jeszcze mi dziecka nie przynieśli. Już mnie roznosi.

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷

Wysłany: Dzisiaj, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carla wrote:
    Dziewczyny,

Serdecznie Wam gratuluję Antosia 💙 i Gabrysi 🩷. Cudownych chwil, samych radości z macierzyństwa Wam życzę 🫶🏻

Od dzisiaj mam ciążę donoszoną 37 tc. Za trzy tygodnie równo planowa 💣 Ja w szoku jestem, bo wczoraj mąż mnie zabrał na ostatnie wyjście bez dzieci przed porodem, a tak naprawdę z zmowie z dziewczynami zrobili mi kameralne baby shower. Spokojna kolacja z dziewczynami. Zrobiło mi się mega miło.

Imię dalej nie wybrane. Nic mi do malucha nie pasuje, mam pustkę w głowie. Jest dużo ładnych imion, ale jakoś to musi być to „jego”. Czy coś ze mną jest nie tak 🤔
    Gratulacje donoszonej ciąży 🙂
    Super, że udało się wyjście z mężem,a tak naprawdę spotkanie niespodzianka,mega mile 🥰
    Spróbuj wpisać w czata gpt imiona dzieci, może dopasuje Ci imię 😄a jak nie to urodzisz i może coś zobaczysz w oczkach bobasa i będziesz wiedziała

Carla lubi tę wiadomość

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png

Wysłany: Dzisiaj, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arga wrote:
    https://norsan-omega.pl/shop/zestaw-omega-3-arktis-3-kapsulki-sztuki/
    Jednak zastanawiam się nad tym, mocno polecane a
    Moje starszaki wolą kapsułki i młoda też sobie z tym radzi tylko później wypluwa te otoczki 🤔 może styknie nam na dwa miesiące z ich tępem pochłaniania tych omeg. Mają tak falowo, że muszą się nasycić, młoda to najbardziej, brała mi po pięć, sześć na raz i jeszcze by chciała 🤣 🫣
    My do tej pory piliśmy norsan,a wczoraj kupiłam w aptece Lysi i też jest ok. Czytałam w necie, że dobrze wypadł w badaniach

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png

Wysłany: Dzisiaj, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daga121222 wrote:
    @Kasiastaraczka dużo zdrowia dla męża! No i mam nadzieję, że Ciebie nic nie złapie 😬

@Carla, ale super 😍 i do tego ta niespodzianka 🥳
    Dziękuję 🙂 nie no mam nadzieję, że mnie już nic nie złapie,bo ja pierwsza chorowałam 🙃

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • Arga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka wrote:
    My do tej pory piliśmy norsan,a wczoraj kupiłam w aptece Lysi i też jest ok. Czytałam w necie, że dobrze wypadł w badaniach
    A które kupiłaś bo one są różne i zastanawiam się czy smakowe warto kupić czy jednak nie da się tego pić 🤔

age.png

preg.png

Wysłany: Dzisiaj, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arga wrote:
    A które kupiłaś bo one są różne i zastanawiam się czy smakowe warto kupić czy jednak nie da się tego pić 🤔
    Lysi kupiłam bezsmakowy
    Norsan pijemy total cytrynowy

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • Carla Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie,

Czy sprawdził się Wam kokon/gniazdo niemowlęce? Pytam, bo przy dwójce rozbrykanych starszaków może ten gadżet ma sens, jak mały będzie leżał na kanapie, naszym łóżku itp.? Wiem, że to sprawa na 5-6 miesięcy max, ale można takie coś dorwać używane na 40-60 zł. Zawsze takie coś można też na wyjazd wziąć, do rodziców, gdzie nie ma łóżeczka.

Kupować/nie kupować? 🤨

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:16

Carla

preg.png
  • Sagi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carla wrote:
    Pytanie,

Czy sprawdził się Wam kokon/gniazdo niemowlęce? Pytam, bo przy dwójce rozbrykanych starszaków może ten gadżet ma sens, jak mały będzie leżał na kanapie, naszym łóżku itp.? Wiem, że to sprawa na 5-6 miesięcy max, ale można takie coś dorwać używane na 40-60 zł. Zawsze takie coś można też na wyjazd wziąć, do rodziców, gdzie nie ma łóżeczka.

Kupować/nie kupować? 🤨

U mnie nie był używany, teraz w nocy śpi w nim pies :)
    Też na szczęście kupiłam jakiś tani.

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

preg.png

age.png
‹‹ 521 522 523 524 525
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ