Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam luz z teściową. Ona przez całą ciążę do mnie nie zadzwoniła. Widziałam ją może 6-7 razy. Mieszkamy w tym samym mieście, jakieś 10 km od siebie. Jak ja się do niej nie wybiorę to ona się nie upomni o kontakt.
I w sumie o kontakt z dziećmi też specjalnie nie zabiega. Woli dostawać zdjęcia 🙃
A gadaniem się nie przejmuję. Latami się tego uczyłam..
To jeden z plusów starzenia się 😂
Kasiastaraczka, Sagi, ZOSIA88 lubią tę wiadomość
-
Mnie też rozbawiłoZOSIA88 wrote:Mnie to w sumie rozbawiło ale serio kobieta po porodzie i wlasnie jeszcze dostaje po d.. z kazdej strony
Ale później pomyślałam, że w sumie tak jest i to jest mega słabe...
Ja już umiem albo się odgryźć takiej albo zacisnąć zęby i robić swoje
-
Apropo dziewczyny połogu wpadlam dzisiaj w szał bo zalożyłam okulary widze taki bałagan i mowie no nie to tak nie moze wygladac w jakieś nerwy wpadłam ogromne wzielam odkurzacz pioracy i nawet dywan przeczysciłam mam nadzieje że te hormony się jakoś ustatkują. Szumy uszne mi minęły ale dalej mam poczucie mega zimna chodze poubietana jakby bylo -30.37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026 -
Ale pierwsze jak zobaczam ten rożek dokladnie te moje dziecko mialo chyba dwa rożki zawiniete przyjeżdzalo od położnych jak burito zawiniete na wazeniu to samo jak widzialam jak biorą dziecko to doslownie jedna reka tak jak w filmiku naszczescie ominęły mniw komentarze jesli chodzi o laktacje czy wagi ale jeszcze brakowalo mi w filmiku. Oglądam ten filmik i myśle sobie że dzieki Bogu juz ostatni raz tam byłamKasiastaraczka wrote:Mnie też rozbawiło
Ale później pomyślałam, że w sumie tak jest i to jest mega słabe...
Ja już umiem albo się odgryźć takiej albo zacisnąć zęby i robić swoje
37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026 -