Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusille brzmi strasznie.. Ale dobrze, że ostatecznie wszystko z Wami dobrze.
U nas po wczorajszych ustaleniach mąż się śmieje, że celuje w piątek 13 😉 i ogólnie mimo różnych opinii dla mnie to całkiem niezła data, ale to już wymaga indukcji, więc i tak by człowiek wolał, żeby wcześniej zaczęło się samo..
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czemu ale ta indukcja to jakas klapa toralna u mnie w szpitalu prawie wszystkie kobiety skonczyły cc ktore mialy indukcje jedna wiem ze urodziła sn.
Lusille duzo zdrowia na poczatku jest ciezko po cc ale z kazdym dniem lepiej mnie zmiotlo cc ale teraz juz wszystko normalnie robie ten czas szybko też leci mój za klika dni bedzie miał miesiac.
Arga, aqq lubią tę wiadomość
37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026 -
Mój Leon jest z piatku 13 ale rzeczywiscie to był piatek awariapradu na bloku ja maialm miec cc o 8 zrobili mi o godzinie 14aqq wrote:Lusille brzmi strasznie.. Ale dobrze, że ostatecznie wszystko z Wami dobrze.
U nas po wczorajszych ustaleniach mąż się śmieje, że celuje w piątek 13 😉 i ogólnie mimo różnych opinii dla mnie to całkiem niezła data, ale to już wymaga indukcji, więc i tak by człowiek wolał, żeby wcześniej zaczęło się samo..37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026 -
Witajcie. @Carla ja mam tez dokładnie takie noce. Budzę sie rano obolala, z tkliwym podbrzuszem. Mam wrażenie, że nie dotrwam do terminu cięcia, że moja blizna mnie zawiedzie.
Dziewczyny czy wy tez macie na tym etapie prblemy z chodzeniem? Spojenie łonowe, pachwiny, blizna/podbruzsze? Ja mam wrażenie że od kilku dni mnie tak wszystko boli ze nie jestem w stanie chodzic, już sama nie wiem czy to normalne na tym etapie czy nie. Najgorsze jest wstawanie z lozka lub kanapy i pierwsze 5-10 min -