Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • aqq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusille brzmi strasznie.. Ale dobrze, że ostatecznie wszystko z Wami dobrze.

U nas po wczorajszych ustaleniach mąż się śmieje, że celuje w piątek 13 😉 i ogólnie mimo różnych opinii dla mnie to całkiem niezła data, ale to już wymaga indukcji, więc i tak by człowiek wolał, żeby wcześniej zaczęło się samo..

Kasiastaraczka lubi tę wiadomość

preg.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czemu ale ta indukcja to jakas klapa toralna u mnie w szpitalu prawie wszystkie kobiety skonczyły cc ktore mialy indukcje jedna wiem ze urodziła sn.
    Lusille duzo zdrowia na poczatku jest ciezko po cc ale z kazdym dniem lepiej mnie zmiotlo cc ale teraz juz wszystko normalnie robie ten czas szybko też leci mój za klika dni bedzie miał miesiac.

Arga, aqq lubią tę wiadomość

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aqq wrote:
    Lusille brzmi strasznie.. Ale dobrze, że ostatecznie wszystko z Wami dobrze.

U nas po wczorajszych ustaleniach mąż się śmieje, że celuje w piątek 13 😉 i ogólnie mimo różnych opinii dla mnie to całkiem niezła data, ale to już wymaga indukcji, więc i tak by człowiek wolał, żeby wcześniej zaczęło się samo..
    Mój Leon jest z piatku 13 ale rzeczywiscie to był piatek awariapradu na bloku ja maialm miec cc o 8 zrobili mi o godzinie 14

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszedl mi kombinezon dresowy matko nie spodziewalam siw ze bedzie tak cieolo mam nadzieje ze nie upoci sie w kombinezonie merino moj Leon dzisiaj jeszcze musi jakos wytrzymac :/

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026
  • alta marea Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. @Carla ja mam tez dokładnie takie noce. Budzę sie rano obolala, z tkliwym podbrzuszem. Mam wrażenie, że nie dotrwam do terminu cięcia, że moja blizna mnie zawiedzie.

Dziewczyny czy wy tez macie na tym etapie prblemy z chodzeniem? Spojenie łonowe, pachwiny, blizna/podbruzsze? Ja mam wrażenie że od kilku dni mnie tak wszystko boli ze nie jestem w stanie chodzic, już sama nie wiem czy to normalne na tym etapie czy nie. Najgorsze jest wstawanie z lozka lub kanapy i pierwsze 5-10 min

preg.png
‹‹ 566 567 568 569 570
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ