Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 6 marca, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłębuszek wrote:
    @Zosia przykro mi z tymi chrzcinami, ale jeśli oni mają podejście że chrzestny jest tylko od prezentów i wydawania kasy to może lepiej że nim nie będzie. Super, że po tak ciężkiej ciąży teraz czujesz się lepiej i pokochałaś synka 💙

@bambusek biedny ten wasz kotek. Mam nadzieję, że udało wam się pozbyć tych pasożytów i że kotek nie będzie miał już więcej problemów. Współczuję bardzo bo to musi być naprawdę wykańczające dla Ciebie

A gdzie kupujecie te gwizdki porodowe? Jak wpisałam w google to tylko jedno miejsce mi się pokazało które sprzedaje. Zaczęłam się zastanawiać ze względu na te moje oczy czy to nie byłby dobrym pomysł.
    Ja swój gwizdek kupiłam od położnej na szkole rodzenia jak byłam w drugiej ciąży
    Ale widziałam też teraz na allegro ten co mam

Kłębuszek lubi tę wiadomość

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • Arga Autorytet

Wysłany: 6 marca, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś zrobiłam pranie, jutro poukładam to jakoś. Prawie spakowałam się ale chyba jednak mam za małą walizkę i przez to, że muszę spakować się na dwie to ja serio nie wiem jak to ogarnąć 🫣.
    Padam a tak naprawdę tylko ubrania dziś ogarniałam i zmieniłam pościel każdemu. Nie umiem sobie wyobrazić życia w tyle osób w naszym małym mieszkaniu 🫣i dalej nie zdecydowałam się którą dostawkę kupić 🫣

age.png

preg.png
  • aqq Autorytet

Wysłany: 6 marca, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po KTG, dziś zapisy ok, skurcze bardzo pojedyncze, mała już nisko, szyjka skrócona i miększa. Jak się nic nie wydarzy to 11 idziemy na oddział i od czwartku indukcja.

Bambusek, oby z kotkiem było wszystko ok, współczuję takich przeżyć na koniec...

Kłębuszek ja też mam winner flow, kupiłam jakieś tydzień lub dwa temu na allegro

Zosia super, że nastrój już lepszy i jednak nie ma problemu z akceptacją synka 🙂

Kasiastaraczka, Sagi, _Hope, Kłębuszek, bambusek-94, Katt, Pfry, Arga lubią tę wiadomość

preg.png
  • Carla Autorytet

Wysłany: 6 marca, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanko??

Młody kilka dni był taki delikatniały, ładnie się ruszał, ale robił to tak ospale. A dzisiaj szaleje jak dziki. Uderza w krzyż, pęcherz i jest taki pobudzony. Czy to mogę traktować jako taki konkretny zwiastun porodu. Poczułam się też lekko opuchnięta, wizualnie tego nie widać, ale mam jakieś ciężkie palce itp.

Carla

preg.png
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 6 marca, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carla wrote:
    Pytanko??

Młody kilka dni był taki delikatniały, ładnie się ruszał, ale robił to tak ospale. A dzisiaj szaleje jak dziki. Uderza w krzyż, pęcherz i jest taki pobudzony. Czy to mogę traktować jako taki konkretny zwiastun porodu. Poczułam się też lekko opuchnięta, wizualnie tego nie widać, ale mam jakieś ciężkie palce itp.
    Dziś czytałam, że zmiana w ruchach dziecka może być zwiastunem bliskiego porodu

Carla lubi tę wiadomość

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • alta marea Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carla wrote:
    Pytanko??

To ja bum rodzina co tydzień 🤣 u mnie tak wyglada każdy tydzień - dzien dwa ruchów delikantych, dzien dwa walenia non stop

Carla, Arga lubią tę wiadomość

preg.png
‹‹ 565 566 567 568 569
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ