Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
@Zosia, bardzo współczuję 🥺 mam nadzieję,że maluszkowi szybko się poprawi i będziecie mogli wrócić do domu 🥺
U nas córka jak miała roczek to złapała to pierwszy raz, pamiętam ile się nastresowałam wtedy 😔
U nas dziś ciężka noc, mały to co chwilę jest głodny 🫣 i wisi albo przy cycu albo przy butelce bo mam tyle pokarmu,że muszę odciągać więc karmimy też z butelki.
Ale no mam wrażenie, że syn jest cały czas nienasycony 😅
W ogóle widzę,że już powoli odpada mu kikut, po jakim czasie odpadły waszym maluchom? Mam wrażenie, że u córki chwilę to trwało. -
Kokosq wrote:@Zosia, bardzo współczuję 🥺 mam nadzieję,że maluszkowi szybko się poprawi i będziecie mogli wrócić do domu 🥺
U nas córka jak miała roczek to złapała to pierwszy raz, pamiętam ile się nastresowałam wtedy 😔
U nas dziś ciężka noc, mały to co chwilę jest głodny 🫣 i wisi albo przy cycu albo przy butelce bo mam tyle pokarmu,że muszę odciągać więc karmimy też z butelki.
W ogóle widzę,że już powoli odpada mu kikut, po jakim czasie odpadły waszym maluchom? Mam wrażenie, że u córki chwilę to trwało.
Nam wisiał na jednym włosku trzy doby, nastresowalam się strasznie żeby go nie urwać. ostatecznie odpadł w 10 dobie.
U nas też dużo jedzenia, mamy raz na kilka dni taki dzień że nie najada się z jednej piersi więc pije z obu, mam wrażenie że w te dni je pod korek i wtedy strasznie ulewa nosem buzia wszędzie 😁🙄
Dziewczyny czy wy podajecie jedną czy dwie piersi na karmienie? Trochę się nam wydłużyły karmienia, teraz pije z jednej 10-15 min i po odbiciu domaga się jeszcze i wtedy przystawiam do drugiej i jeszcze ciągnie 5-10 min, bo z tej pierwszej już mu za mało leci, za wolno… ale zastanawiam się czy nie wracać do pierwszej i trochę postymulowac żeby zwiększyć produkcję. W sumie to nie wiem czy się powinno karmić z jednej czy z dwóch 😁
Przygotowałam krochmal, będziemy kawalera krochmalić bo się odparzył troszkę bo zrobił kupke tajniaka w nocy 😭😁 -
No i super 🥰 bardzo ładne imię ❤️CaroOline wrote:Ajj w końcu ostatecznie bardziej spasowało nam Marlenka 🩷
Równo 41 tydzien
Jeszcze w szpitalu😢
W pierwszej dobie wzrosło crp do 14.7w drugiej spadlo do 13.7 i dzis przerwa zeby w główkę nie kłuć tyle razy i jutro powtarzamy jeśli spadnie to do domku . Trzymajcie kciuki proszę bo strasznie tęsknię za Synem 😢
Trzymam kciuki 💗
CaroOline lubi tę wiadomość
-
Lidce odpadł 7 dnia - szybkoKokosq wrote:@Zosia, bardzo współczuję 🥺 mam nadzieję,że maluszkowi szybko się poprawi i będziecie mogli wrócić do domu 🥺
W ogóle widzę,że już powoli odpada mu kikut, po jakim czasie odpadły waszym maluchom? Mam wrażenie, że u córki chwilę to trwało.
Bo chłopakom jakoś 10-12 dzień -
U nas też karmienia dłuższe 15 minut pierwsza,druga tak z 10 minutalta marea wrote:Nam wisiał na jednym włosku trzy doby, nastresowalam się strasznie żeby go nie urwać. ostatecznie odpadł w 10 dobie.
U nas też dużo jedzenia, mamy raz na kilka dni taki dzień że nie najada się z jednej piersi więc pije z obu, mam wrażenie że w te dni je pod korek i wtedy strasznie ulewa nosem buzia wszędzie 😁🙄
Dziewczyny czy wy podajecie jedną czy dwie piersi na karmienie? Trochę się nam wydłużyły karmienia, teraz pije z jednej 10-15 min i po odbiciu domaga się jeszcze i wtedy przystawiam do drugiej i jeszcze ciągnie 5-10 min, bo z tej pierwszej już mu za mało leci, za wolno… ale zastanawiam się czy nie wracać do pierwszej i trochę postymulowac żeby zwiększyć produkcję. W sumie to nie wiem czy się powinno karmić z jednej czy z dwóch 😁
Przygotowałam krochmal, będziemy kawalera krochmalić bo się odparzył troszkę bo zrobił kupke tajniaka w nocy 😭😁
Oj,a sypiesz mąką ziemniaczaną?
Wykąpiesz w krochmalu i będzie cacy 🙃 -
@Zosia, bardzo Ci współczuję choroby Leonka i pobytu w szpitalu.😢Trzymam kciuki żeby maluch szybko wrócił do zdrowia.🫂🤞
@CaroOline, gratulacje 🥳 doczekałaś się wymarzonej córeczki!🥰🩷 Dużo zdrówka dla Was. Trzymam kciuki za szybki powrót do domu. 🤞
@Kokosq, mojemu synkowi kikut pępowiny odpadł po 11 dniach.
ZOSIA88, CaroOline lubią tę wiadomość
-
Tak zgadza się. Tak tylko sobie marudzę bo mi plecy chcą odpaść od noszenia 😂 ale ja już zaśnie to się napatrzeć na niego nie mogę jest taki kochany 🥰Kasiastaraczka wrote:A może to ten pierwszy skok rozwojowy? Bardziej świadomy, że tata to nie mama 🙃
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
Antoś 20.02.2026 💕 -
Mój ciągle ma kikut i nie wygląda żeby odpadał 🫣
A karmimy z obu piersi bo on sobie wisi, przyśnie i znowu chce. Wczoraj to non stop chciał wisieć więc sobie pewnie nakręca laktację. Co go odkładam to się budzi i jęczy.
Zaraz idziemy na spacer a mi się tak nie chce. Po szpitalu wydaje mi się, że mięśnie mi już zaczęły zanikać od tego leżenia 😅🫣
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Polecam chuste naprawdeZaniepokojona1234 wrote:Tak zgadza się. Tak tylko sobie marudzę bo mi plecy chcą odpaść od noszenia 😂 ale ja już zaśnie to się napatrzeć na niego nie mogę jest taki kochany 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:52
37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026

[/url] -