Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
ZOSIA88 wrote:No dramat ale jak czytalam na fb dzisiaj nawet te dziewczyny co się szczepily dzieci dopaflo rsv i wcale lagodnie nie orzeszly tego dzieci. Mamy dzisiaj wizyte o 13.20 to siw wiecej dowiem juz teraz jestem w miare spokojna najgorzej było w środę i czwartek
Najważniejsze żeby nie zajęło płuc -
Truskawkowykompot wrote:Wow jakie rozwarcie! To ja przy skurczach kiedyś miałam na 1.5 cm 😄
A jak dzisiaj? Coś ruszyło?
Nic nie ruszyło, dalej w dwupaku. Mój lekarz stwierdził że jeszcze nie miał takiej pacjentki - pierworódki która by tyle czasu chodziła z takim rozwarciem. Wieloródki to owszem, ale u kobiet które rodzą 1szy raz to się nie zdarza. Także jestem jakimś medycznym ewenementem 🤣🤣
@Zosia oby z każdym dniem było tylko lepiej. Dużo siły dla całej rodzinki, nie macie lekko
Dziewczyny bardzo mi przykro że Wasze bobaski mają te wszystkie problemy skórne. Mam nadzieję że to przejściowe ❤️ wyobrażam sobie ile to stresu dla Was i jak pomyślę że to wszystko jeszcze przede mną to też stres mnie łapie.
@Daga to ładną nockę Wam Wikunia sprezentowała 🩷 -
Ja dziś spałam 11h! Z przerwami na siku i zjedzenie jogurtu xd nie wiem co jest grane.
-
Bambusku mi by się dobrze spało gdyby nie ten wielki brzuch 🫣
No to faktycznie jesteś fenomen z tym rozwarciem, ale to raczej dobrze? Trzeba tylko czekać na skurczybyki i powinno szybko ruszyć.
A jak u Ciebie z goleniem? Bo mi się tak już nie chce tam golić, a nie wiem kiedy to zrobić żeby nie golić się za tydzień znowu. Nie chcę też by położna mnie tam goliła 🫣 A mi jest tak niewygodnie już i odpuściłam depilację od 37 tygodnia 😄 -
Daga121222 wrote:Moja położna jest doradczynią chustonoszenia i mamy się z nią spotkać jakoś na koniec kwietnia. Koniec maja, a początek czerwca lecimy na krótkie wakacje z małą, więc chcemy zakupić chustę 🙂
Ale chyba największym wyzwaniem będzie zrobić zdjęcie małej do dowodu 😅
My zrobiliśmy foto małego w 3 dobie, jak wyszliśmy ze szpitala, telefonem. Dzisiaj ma 17 dni i właśnie odebraliśmy dowód 😂
Sagi, Kokosq, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
@Truskawkowykompot w teorii to dobrze, powinno sprawniej pójść jak już się zacznie. Zobaczymy jak wyjdzie w praktyce 🤣
Absolutnie się nie golę. Nie widzę już nic poza brzuchem, plus mam problem z wrastającymi włosami. Jak pomyślę sobie o bólu poporodowym plus do tego swędzenie i pieczenie po depilacji to podziękuję 🙃 z tego co wiem to nie jest to obecnie wymagane, chyba że przy szyciu krocza czy cc ale to sobie ogolą co trzeba. A ja i tak nie widzę to luz, nie będę się przejmować 😃 -