Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spodziewam sie okresu nie długo. Nie karmienia piersią wiec pewnie @ wróci.
    Współczuję nocek dziewczyny, u nas bylo mleczko o 21.00 potem sen do 5.00, mleczko i sen do 9.30

Dżozu, Kasiastaraczka, Arga, Daga121222 lubią tę wiadomość

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷
  • Sagi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope wrote:
    Zgłaszałaś się wtedy do szpitala? W jaki sposób Ci pomogli?
    U mnie dziś 3 dzień i nie widzę żeby krwawienie słabło. Pewnie będę musiała to sprawdzić.😩

🤔 Uważaj na siebie, obserwuj samopoczucie.

Dżozu, moja znajoma używała majtek menstruacyjnych. Ogólnie wygodne, ale wydaje mi się że ciężko zachować higienę. Ze zwykłego materiału ciężko wywabić krew a co dopiero jak się tyle jej nazbiera.
    Ja kiedyś używałam kubeczka menstruacyjnego, to było wspaniale, nic nie obcierało, jakbym nie miała miesiączki. Potem miałam kłopoty z szyjką i przestałam go używać. Ale polecam.

Córeczka w końcu zasnęła po północy. Ja odpadłam, i obudziłyśmy się obie dopiero po 5. Jak zobaczyłam że jest już jasno i śpiewają ptaki to byłam taka szczęśliwa. Bo spodziewałam się stu pobudek w międzyczasie :P

Dżozu, Kasiastaraczka, Pfry lubią tę wiadomość

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

age.png

age.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kilka par majtek menstruacyjnych ale używam ich tylko jako dodatkowa forma zabezpieczenie przez przeciekaniem w nocy, zawsze na nie naklejam dodatkowo podpaske bo idea samych majtek wydaje mi sie niehigieniczna

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷
  • alta marea Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope wrote:
    Zgłaszałaś się wtedy do szpitala? W jaki sposób Ci pomogli?
    U mnie dziś 3 dzień i nie widzę żeby krwawienie słabło. Pewnie będę musiała to sprawdzić.😩

Nie nie, bo w 3 dobie już było słabsze ale jeśli masz cały czas tak intensywne to ja bym sprawdziła , normalnie podają wtedy leki na obkurczanie chyba bo to może wskazywać na resztki łożyska o ile się nie mylę. No i żeby ci parametry krwi nie spadły bo przy tak intensywnej miesiaczce o anemię nietrudno. A w nocy też tak jak w dzień?

age.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daga ale Ci zazdroszcze tej kawy u mnie tylko rumianelk rano :/
    Okres mialam obfity i pomimo ze karmilam piersia to zarówno poprzednim razem jak i teraz rowno po 3 mies dostalam nie używam majtek jakis czas tdmu mialam kubek ale ostatecznie jestem na podpaskach.
    Dzisiaj ma przyjechac ta kuzynka co ofiarowała tyle ciuchów :D mam nadzieję, ze nie obdaruje mnie już :D

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026

event.png

event.png[/url]
  • Zaniepokojona1234 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze miałam 3 dniowe lekkie okresy i tak was czytam to boje się że to się zmieni. Nigdy nic nie bolało i serio nie miałam na co narzekać. Zastanawiałam się przenocowała nad kubeczkiem bo zawsze używałam głównie tamponów… nigdy o nic nie musiałam się martwić że przecieknie . Mega wygoda. Majtki mnie osobiście brzydzą bo tontroche tak jakby cały dzień chodzić w brudnym pampersie

Antoś 20.02.2026 💕
  • Arga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mogę stwierdzić, że 4 raz mam zwykły okres. Nawet powiedziałabym, że słaby jak na pierwszy dzień. Ale od razu widzę, że syn się bardziej najada niż przez ostatnie trzy dni więc to musi być to. Szkoda, że nie udało mi się mieć wcześniej wizyty eh.

age.png

age.png
  • alta marea Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tylko tampony albo kubeczek, ale na noc zawsze używam podpasek, żeby tak długo nie mieć tampona w środku ze względu na ryzyko tego TSS i żeby jakakolwiek zła flora bakteryjna miała okazję naturalnie wypłynąć. Majtek nigdy nie próbowałam, chociaż pewnie miałyby sens właśnie na noce, nigdy o tym nie pomyślałam.
    Jezu tyle już was dostaje miesiączki, ja mam nadzieję że jeszcze jednak sobie poczekam 😭😭😭

age.png
‹‹ 685 686 687 688 689
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ