Marzec 2027 🌼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotka94 moje starsze dziecko zawsze wychodziło śmiesznie na zdjęciach. Do samego końca tez nigdy nie dało sobie zrobic zdjecia 4d z widoczną buźka. Za to jest pięknym chłopczykiem, który do dzisiajnsmieszne miny do zdjęć robi( wystawia język, robi pseudozeza itp, taki maly troll. Widze ze go to bawi xd)
Super wiesci z wizyt 🥰
My dzisiaj zrobiliśmy 20km po górach z młodym w plecaczku i ledwo żyję. Wole cialo swoje bez ciazy 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:45
bebinka, Stokrotka94, Natalia K lubią tę wiadomość
-
@Zaqwsx podziwiam i zazdroszczę, że udało Ci się zrobić w ciąży 20 km w górach! Ja chodzę na spacery jak uda się zrobić 2 po 2 km to jestem z siebie dumna.
@Kasia111 gratulacje!
Ja już po wizycie mały człowiek ma 4,99 cm ❤️
Od jutra odstawiam duphaston, zostanie mi tylko utrogestan w zmniejszonej dawce i już się martwię czy będzie wszystko ok.
WannaBe, bebinka, Lunara, polalola, Stokrotka94 lubią tę wiadomość
2 IVF marzec 2026
2 cykle Dipherline
23.06 FET jedyny zarodek
6 dpt - 26
8 dpt 109
10 dpt 414
14 dpt 2344 widoczny pęcherzyk ciążowy
23 dpt, 5+6 ciąży krwawienie - na USG 💍 z pulsującym sercem
6+4 USG krwiak
7+6 plamienie, na usg na IP CRL 16 mm i FHR 172 ❤️
8+4 USG CRL -
Dziewczyny, jestem dzisiaj taka zakręcona że oprócz tego, że schodzę dziś z Duphastonu (z 4 do 3 tabletek), to nie wiem czy o 19 wzięłam 1x kapsułkę progesteron Besins 🤯🫣 ogólnie to oprócz Duphastonu biorę 3x dziennie Besins i jeszcze do tego wszystkiego żel Crinone. Zaczynam panikować, bo nie wiem czy lepiej wziąć podwójną dawkę, czy lepiej pominąć bo poziom proga będzie nadal wysoki? 🤯 Nie mam możliwości kontaktu z kliniką (nie pracują w weekendy), a wizyta u prowadzącego dopiero we wtorek 😭Starania od 2018
AMH 3.83-> 1.87
PAI-1, MTHFR hetero
HSG, Kariotyp ✔️
Kir Bx ✔️ brak 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm ❌
CD56 17/1 ❌ - Medrol + Hydroxychloroquine
CD138 ✅
Histeroskopia ✅
🔸 IUI - 09.21
1️⃣ IVF-ICSI + ZyMot - długi
- 04.22 - ET 8A, 4B ❌, 0 ❄️
2️⃣ IVF-IMSI + Fertile Chip - nowa klinika - krótki
- 10.23 - ET 2x8A ❌
- 05.24 - FET + EG ❄️ 4AA ❌
- 06.24 - FET + EG ❄️ 3BA 💔 CB
3️⃣ IVF-ICSI - długi
- 04.25 - FET + EG ❄️ 4AB ❌
- 08.25 - FET + EG ❄️ 4BA ❌
4️⃣ IVF-IMSI - krótki
- 05.26 - PGT-A - 2x ❄️ 4AA ✔️, ❄️ 4BA ❌
- 07.26 - FET + EG ❄️ 4AA, Beta 8dpt: 132, 10dpt: 328, 12dpt: 753, 14dpt: 1489, 20dpt: GS 1cm + pęcherzyk żółtkowy, 29dpt: CRL 0.63mm i mamy 💗

-
Moj syn na prenatalnych był córką 🤣 ja uwierzę po 2 ale założę ze jest wieksza szansa na X..patkalopatka wrote:Dziewczyny, myślicie, że to określanie płci na pierwszych prenatalnych jest 100% trafne?

-
Pominęłabym ewentualną dawkę. To juz taki etap ciazy ze powoli łożysko podejmuje sensowną prace i sobie skompensuje jak bedzie cos nir tak. Powoli mozna byc spokojniejszym o toWannaBe wrote:Dziewczyny, jestem dzisiaj taka zakręcona że oprócz tego, że schodzę dziś z Duphastonu (z 4 do 3 tabletek), to nie wiem czy o 19 wzięłam 1x kapsułkę progesteron Besins 🤯🫣 ogólnie to oprócz Duphastonu biorę 3x dziennie Besins i jeszcze do tego wszystkiego żel Crinone. Zaczynam panikować, bo nie wiem czy lepiej wziąć podwójną dawkę, czy lepiej pominąć bo poziom proga będzie nadal wysoki? 🤯 Nie mam możliwości kontaktu z kliniką (nie pracują w weekendy), a wizyta u prowadzącego dopiero we wtorek 😭
-
patkalopatka wrote:Jeny, myślałam, że tylko ja co chwilę pytam męża, czy Kropek dalej tam jest 😅 u mnie objawy zmieniają się dynamicznie, ale odchodzą i wracają 😅 najbardziej dokucza mi teraz chyba rozciąganie macicy bo ciągnie mnie mega aż do pachwin i ud. Ale np wczoraj rano miałam takie mdłości, jakich od początku nie miałam, a myślałam, że po 12tc to już nie wróci xd do tego jestem mega osłabiona, ale to chyba przez leżenie i przeziębienie. Ja już odliczam do 26.08 na prenatalne, krew na pappe oddałam wczoraj ☺️☺️☺️
U mnie właśnie od kliku dni nie czuć tak żeby coś ciągnęło czy kłuło i też się zastanawiam.. U mnie rozpoczęty 11 tydzień. Może to normalne że objawy nieco słabną 10 -12 tyg? U mnie kolejna wizyta dopiero prenatalne za 2 tyg 🫣
Lunara lubi tę wiadomość
-
Iwona88 wrote:U mnie właśnie od kliku dni nie czuć tak żeby coś ciągnęło czy kłuło i też się zastanawiam.. U mnie rozpoczęty 11 tydzień. Może to normalne że objawy nieco słabną 10 -12 tyg? U mnie kolejna wizyta dopiero prenatalne za 2 tyg 🫣
U mnie też od paru dni objawy osłabły, zarówno mdłości, wzdęcia jak i senność, a byłam dzisiaj na wizycie i wszystko oki, także tak podejrzewam, że na tym etapie może już tak być ☺️
polalola lubi tę wiadomość
-

6 cm zdrowej dziewczynki 🥰❤️🥹