Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2027 🌼❤️
Odpowiedz

Marzec 2027 🌼❤️

Oceń ten wątek:
  • Zaqwsx Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka94 moje starsze dziecko zawsze wychodziło śmiesznie na zdjęciach. Do samego końca tez nigdy nie dało sobie zrobic zdjecia 4d z widoczną buźka. Za to jest pięknym chłopczykiem, który do dzisiajnsmieszne miny do zdjęć robi( wystawia język, robi pseudozeza itp, taki maly troll. Widze ze go to bawi xd)

Super wiesci z wizyt 🥰

My dzisiaj zrobiliśmy 20km po górach z młodym w plecaczku i ledwo żyję. Wole cialo swoje bez ciazy 🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:45

bebinka, Stokrotka94, Natalia K lubią tę wiadomość

👩98🧔98👶+🐈
    3x inseminacje
    4x IVF
    12 transferowanych zarodków
    K ur 5.01.2025 (40+0)56cm 3770g ❤️

event.png

Transfer 18.06.2026r.

preg.png
  • bebinka Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia111 wrote:
    Już po prenatalnych :) 6 cm zdrowej dziewczynki 🥰❤️🥹

Witamy dziewczynkę w ekipie 😍

preg.png
  • patkalopatka Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, myślicie, że to określanie płci na pierwszych prenatalnych jest 100% trafne? :D

WannaBe, Lunara lubią tę wiadomość

• Monia12@ Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Zaqwsx podziwiam i zazdroszczę, że udało Ci się zrobić w ciąży 20 km w górach! Ja chodzę na spacery jak uda się zrobić 2 po 2 km to jestem z siebie dumna.

@Kasia111 gratulacje!

Ja już po wizycie mały człowiek ma 4,99 cm ❤️

Od jutra odstawiam duphaston, zostanie mi tylko utrogestan w zmniejszonej dawce i już się martwię czy będzie wszystko ok.

WannaBe, bebinka, Lunara, polalola, Stokrotka94 lubią tę wiadomość

2 IVF marzec 2026
    2 cykle Dipherline

23.06 FET jedyny zarodek
    6 dpt - 26
    8 dpt 109
    10 dpt 414
    14 dpt 2344 widoczny pęcherzyk ciążowy

23 dpt, 5+6 ciąży krwawienie - na USG 💍 z pulsującym sercem

6+4 USG krwiak
    7+6 plamienie, na usg na IP CRL 16 mm i FHR 172 ❤️
    8+4 USG CRL
  • WannaBe Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem dzisiaj taka zakręcona że oprócz tego, że schodzę dziś z Duphastonu (z 4 do 3 tabletek), to nie wiem czy o 19 wzięłam 1x kapsułkę progesteron Besins 🤯🫣 ogólnie to oprócz Duphastonu biorę 3x dziennie Besins i jeszcze do tego wszystkiego żel Crinone. Zaczynam panikować, bo nie wiem czy lepiej wziąć podwójną dawkę, czy lepiej pominąć bo poziom proga będzie nadal wysoki? 🤯 Nie mam możliwości kontaktu z kliniką (nie pracują w weekendy), a wizyta u prowadzącego dopiero we wtorek 😭

Starania od 2018
    AMH 3.83-> 1.87
    PAI-1, MTHFR hetero
    HSG, Kariotyp ✔️
    Kir Bx ✔️ brak 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm ❌
    CD56 17/1 ❌ - Medrol + Hydroxychloroquine
    CD138 ✅
    Histeroskopia ✅

🔸 IUI - 09.21
    1️⃣ IVF-ICSI + ZyMot - długi
    - 04.22 - ET 8A, 4B ❌, 0 ❄️

2️⃣ IVF-IMSI + Fertile Chip - nowa klinika - krótki
    - 10.23 - ET 2x8A ❌
    - 05.24 - FET + EG ❄️ 4AA ❌
    - 06.24 - FET + EG ❄️ 3BA 💔 CB

3️⃣ IVF-ICSI - długi
    - 04.25 - FET + EG ❄️ 4AB ❌
    - 08.25 - FET + EG ❄️ 4BA ❌

4️⃣ IVF-IMSI - krótki
    - 05.26 - PGT-A - 2x ❄️ 4AA ✔️, ❄️ 4BA ❌
    - 07.26 - FET + EG ❄️ 4AA, Beta 8dpt: 132, 10dpt: 328, 12dpt: 753, 14dpt: 1489, 20dpt: GS 1cm + pęcherzyk żółtkowy, 29dpt: CRL 0.63mm i mamy 💗

preg.png
  • Zaqwsx Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patkalopatka wrote:
    Dziewczyny, myślicie, że to określanie płci na pierwszych prenatalnych jest 100% trafne? :D
    Moj syn na prenatalnych był córką 🤣 ja uwierzę po 2 ale założę ze jest wieksza szansa na X..

👩98🧔98👶+🐈
    3x inseminacje
    4x IVF

event.png

Transfer 18.06.2026r.

preg.png
  • Zaqwsx Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WannaBe wrote:
    Dziewczyny, jestem dzisiaj taka zakręcona że oprócz tego, że schodzę dziś z Duphastonu (z 4 do 3 tabletek), to nie wiem czy o 19 wzięłam 1x kapsułkę progesteron Besins 🤯🫣 ogólnie to oprócz Duphastonu biorę 3x dziennie Besins i jeszcze do tego wszystkiego żel Crinone. Zaczynam panikować, bo nie wiem czy lepiej wziąć podwójną dawkę, czy lepiej pominąć bo poziom proga będzie nadal wysoki? 🤯 Nie mam możliwości kontaktu z kliniką (nie pracują w weekendy), a wizyta u prowadzącego dopiero we wtorek 😭
    Pominęłabym ewentualną dawkę. To juz taki etap ciazy ze powoli łożysko podejmuje sensowną prace i sobie skompensuje jak bedzie cos nir tak. Powoli mozna byc spokojniejszym o to

👩98🧔98👶+🐈
    3x inseminacje
    4x IVF

event.png

Transfer 18.06.2026r.

preg.png
  • Iwona88 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patkalopatka wrote:
    Jeny, myślałam, że tylko ja co chwilę pytam męża, czy Kropek dalej tam jest 😅 u mnie objawy zmieniają się dynamicznie, ale odchodzą i wracają 😅 najbardziej dokucza mi teraz chyba rozciąganie macicy bo ciągnie mnie mega aż do pachwin i ud. Ale np wczoraj rano miałam takie mdłości, jakich od początku nie miałam, a myślałam, że po 12tc to już nie wróci xd do tego jestem mega osłabiona, ale to chyba przez leżenie i przeziębienie. Ja już odliczam do 26.08 na prenatalne, krew na pappe oddałam wczoraj ☺️☺️☺️

U mnie właśnie od kliku dni nie czuć tak żeby coś ciągnęło czy kłuło i też się zastanawiam.. U mnie rozpoczęty 11 tydzień. Może to normalne że objawy nieco słabną 10 -12 tyg? U mnie kolejna wizyta dopiero prenatalne za 2 tyg 🫣

Lunara lubi tę wiadomość

• Lunara Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona88 wrote:
    U mnie właśnie od kliku dni nie czuć tak żeby coś ciągnęło czy kłuło i też się zastanawiam.. U mnie rozpoczęty 11 tydzień. Może to normalne że objawy nieco słabną 10 -12 tyg? U mnie kolejna wizyta dopiero prenatalne za 2 tyg 🫣

U mnie też od paru dni objawy osłabły, zarówno mdłości, wzdęcia jak i senność, a byłam dzisiaj na wizycie i wszystko oki, także tak podejrzewam, że na tym etapie może już tak być ☺️

polalola lubi tę wiadomość

preg.png
‹‹ 62 63 64 65 66
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ