Marzec 2027 🌼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam tak ze muszę nazwać bobasa szybko bo sie denerwuję. Nawet moje ciąże biochemiczne mają imiona 🤣 Aktualnie posługuje sie podwójnym bo nie znam plci, mam nadzieję ze w poniedziałek zostanie jedno.
Lubię imię Gabrysia. W poprzedniej mojej ekipie to super dziewczynka rosnie 😀
U nas aktualnie Filip/ Luiza 🤣
Spodobało mi sie mega imie Luiza a później przeczytałam ze tak na imie mialo pierwsze dziecko z IVF, tak wiec bedzie na pamiątkę cudownego rozwoju medycyny 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:34
aszin, dzydzy, polalola, Lunara, Chummy, Kasia111, Iwona88 lubią tę wiadomość
-
Ja biorę Prenatal uno, jestem w połowie opakowania i przejdę na duo, dodatkowo dobieram witaminę D, bo miałam niski poziom.
U nas będzie Piotruś 😁
Zaqwsx, dzydzy, polalola, patkalopatka, Lunara, Chummy, Kasia111 lubią tę wiadomość
-
Zaqwsx, oglądałam film Joy i tam też była wzmianka o Louise 😁 imiona piękne!
Zaqwsx lubi tę wiadomość
-
Wlasnie mega nie moge sie doczekac zeby dowiedziec sie kto siedzi w moim brzuszku 🤣 Mam tak że jak imie sie przedawni to juz nie uzywam w kolejnej ciąży tych samych, wiec jedna z opcji odpada na zawsze 😂aszin wrote:Zaqwsx, oglądałam film Joy i tam też była wzmianka o Louise 😁 imiona piękne!
-
My w poprzedniej ciąży wybraliśmy imię chyba jakoś w okolicy 35 tygodnia 🙄 tym razem pewnie będzie podobnie. Oboje jesteśmy straaaaasznie wybredni i nie do końca nam się gusta pokrywają 🫠🫠
Lunara, patkalopatka lubią tę wiadomość
-
Ja sobie ubzdurałam, że to na pewno dziewczynka i nawet nie przeglądam męskich imion 😅 jak się okaże, że jednak chłopak to będzie niespodzianka. A poczekać też muszę bo badania dopiero 14.09 a wyniki to kolejne dni 🙈
Plus żadne imię mi nie chce "kliknąć", nawet faworyty z pierwszej ciąży 😁
-
Wlansie mi moje wybory z 1 ciazy wcale nie pasują. To tak nie działa ze sie nada drugiemu. To trzeba poczućNatalia K wrote:Ja sobie ubzdurałam, że to na pewno dziewczynka i nawet nie przeglądam męskich imion 😅 jak się okaże, że jednak chłopak to będzie niespodzianka. A poczekać też muszę bo badania dopiero 14.09 a wyniki to kolejne dni 🙈
Plus żadne imię mi nie chce "kliknąć", nawet faworyty z pierwszej ciąży 😁 -
Ja mam 2 synow i wlasnie dodawalam do koszyka ubranka na dziewczynki w reserved🙈Natalia K wrote:Ja sobie ubzdurałam, że to na pewno dziewczynka i nawet nie przeglądam męskich imion 😅 jak się okaże, że jednak chłopak to będzie niespodzianka. A poczekać też muszę bo badania dopiero 14.09 a wyniki to kolejne dni 🙈
Plus żadne imię mi nie chce "kliknąć", nawet faworyty z pierwszej ciąży 😁
Dziewczyny czy dla ktorejs bedzie to moze 3 dziecko🥹 ja mam wiele obaw tymbardziej ze mlodszy ma 9 miesiecy aaaWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:57
-
Ja bralam pregne plus, ale z racji ze akurat nie bylo to kupiłam prenatal uno😅
Co do imienia to na razie rzucamy sobie luźne imiona, pewnie jak bedzie pewna płeć to będziemy dobierać intensywniej
A teraz pytanie, czy tylko mi pojawil sie pokarm w piersiach? Nie wiem czy to pozostałość po karmieniu Alicji, czy nowy objaw😂👱♀️29👱♂️30+🐈+🐕
Początek starań 06.23 🥲
*prawy jajowód niedrożny
17cs 20.11.24 wyraźne ⏸️ 🥹❤️
31.07.25 Narodziny 🩷 3060g 53cm
05.26 wracamy do gry 🤞
Czy ponownie stanie się CUD? 🥹
2cs 2.07 wyraźne ⏸️🥹❤️
6.07 beta hcg 337 prog 22,7
8.07 beta hcg 755 prog 18
10.07 prog 16 = 💊utrogestan 400
24.07 Bije❤️ lekkie odklejenie kosmówki=💊utrogestan 200
10.08 2,4cm 🧸
Oto zaczyna się nowy rozdział -pisany małymi stópkami, pierwszymi uśmiechami i niezliczoną ilością nowych emocji

-
Hej, ja biorę Wit d3( w zeszłym roku miałam niedobór więc biorę duzo) dha, jodu nie biorę przez ltyrox, dużo magnezu bo tak mi doktor zaleciła, metylowany kwas foliowy I b12
-
Ja mam jedzeniowe dylematy, niewiem co chcę zjeść, niedobrze mi na samą myśl o niektórych produktach, najlepiej wchodzi niezdrowe jedzenie ale wiadomo trzeba się pilnować
-
Mam pytanie do kobietek które nie znają jeszcze płci 😅 czy planujecie jakiś gender reveal? Ja się zastanawiam nad tym
-
KarolinaJ0702 wrote:Mam pytanie do kobietek które nie znają jeszcze płci 😅 czy planujecie jakiś gender reveal? Ja się zastanawiam nad tym
Ja nie planuje ale i tak nie miałabym zbyt wielu osób do zaproszenia 🙈 większość jednak mieszka w Polsce.
Epidrac, będzie dobrze! Moja córa jest aktualnie w podobnym wieku co Twój najmłodszy jak urodzi mu się rodzeństwo. Młoda uwielbia dzieci, a 3 miesięczną kuzynkę odwiedzałaby codziennie 😁
Epidrac, KarolinaJ0702 lubią tę wiadomość
-
Ja sie pochwaliłam, ze pare dni temu mi objawy osłabły tak oczywiście wczoraj i dzisiaj znowu wróciły pełną parą 🙈
Z jedzeniem u mnie to samo, jedynie na jakieś śmieciowe mam tak naprawdę ochotę, a potem jak już zjem to i tak mnie mdli.
Co do gender reveal, ja nie wytrzymam w niepewności i muszę wiedzieć jak najwcześniej 😆z imionami u nas też będzie na pewno przeprawa bo przy córce z mężem długo nam zeszło zanim doszliśmy do porozumienia 😅
Z suplementów biorę prenatal uno, dodatkowo jeszcze dha i cholinę.
KarolinaJ0702 lubi tę wiadomość
-
A z płcią chcę wiedzieć jak najpóźniej żeby nie było że najpierw ta płeć a potem ups pomyłkaLunara wrote:Ja sie pochwaliłam, ze pare dni temu mi objawy osłabły tak oczywiście wczoraj i dzisiaj znowu wróciły pełną parą 🙈
Z jedzeniem u mnie to samo, jedynie na jakieś śmieciowe mam tak naprawdę ochotę, a potem jak już zjem to i tak mnie mdli.
Co do gender reveal, ja nie wytrzymam w niepewności i muszę wiedzieć jak najwcześniej 😆z imionami u nas też będzie na pewno przeprawa bo przy córce z mężem długo nam zeszło zanim doszliśmy do porozumienia 😅
Z suplementów biorę prenatal uno, dodatkowo jeszcze dha i cholinę.
Lunara, patkalopatka lubią tę wiadomość
-
Ja bym chciała gender reveal dla naszej trójki w domu. Jakieś torcik czy konfetti.
No, ale przed to że robię panoramę to dowiemy się od razu. A nie dałabym rady poprosić kogoś o to żeby zerknął wcześniej i płeć sprawdził, muszę wiedzieć sama od razu czy bobas zdrowy.
Lunara, KarolinaJ0702 lubią tę wiadomość
-