Marzec 2027 🌼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mieszkam w Niemczech ale planujemy tydzień urlopu na wszystkich świętych i wtedy będę w 20 tygodniu więc myślałam że może wtedy, no zobaczymy. W ogóle dopiero wtedy rodzina sie dowie o ciąży bo nie chcieliśmy przez telefon😅Zaqwsx wrote:@shaylen mleczko teraz sie modyfikuje i jak byłaś kp to mozesz miec wypływy - mi sie zdarzają a odstawiłam w kwietniu. Myślę ze największy przełom w piersiach następuje w 5-6msc ciąży, wtedy tez czesto starszaki na piersi sie odstawiają same bo to mleko przestaje tak dobrze smakować.
@KarolinaJ0702 ja nie planuję. Kiedy sie dowiem to wyślę pewnie od razu fotę na wspólną grupkę z rodzicami i teściami na msg i tyle. Nie miałabym jak tego zorganizować mieszkając na 2 końcu polski co rodzina i na 3 końcu polski co znajomi 🤣 -
O wow, no to wystarczy, że przyjdziesz, już nic nie będziesz musiała mówić 🤪 🤰🏻KarolinaJ0702 wrote:Ja mieszkam w Niemczech ale planujemy tydzień urlopu na wszystkich świętych i wtedy będę w 20 tygodniu więc myślałam że może wtedy, no zobaczymy. W ogóle dopiero wtedy rodzina sie dowie o ciąży bo nie chcieliśmy przez telefon😅
Zaqwsx, Natalia K, Lunara, KarolinaJ0702 lubią tę wiadomość
-
Hahaha moze o to chodzi, ja tez nie lubie sie ogłaszać z tym. Wole jak po mnie widac 🤣Kasia111 wrote:O wow, no to wystarczy, że przyjdziesz, już nic nie będziesz musiała mówić 🤪 🤰🏻
Natalia K, Lunara, KarolinaJ0702 lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie się ogarniam i lecę oddać krew na papę. USG mam w środę, więc dostanę już skorygowane ryzyka i gotowy opis badania.
aszin, Zaqwsx, dzydzy, polalola, Natalia K, WannaBe, Lunara lubią tę wiadomość
-
Ja jutro mam usg i jutro oddaje krew, jestem przerażona 🙈 Ostatnim razem na prenatalnym dowiedziałam się, że ciąża obumarła i mam traumę 😬
Epidrac lubi tę wiadomość
-
Aszin na pewno tym razem wszystko będzie dobrze 🩵
Ja też dziś idę oddać krew na PAPPE, prenatalne mam za tydzień więc też już będę miała wszystko ogarnięte na jednej wizycie 😊
aszin, Natalia K, WannaBe, Lunara lubią tę wiadomość
30l. starania od: styczeń 25’
❗️AMH 0.71 / MTHFR hetero, PAI1 homo / 21’ resekcja raka tarczycy + radioterapia I-131
✔️ MUCHa / Sono-HSG / kariotyp / FMR1 / histeroskopia / wyleczone zapalenie endometrium 3/10
01.2026 IVF - 3MII - 2 zapłodnione - 0 ❄️
04.2026 IVF - 2MII - 2 zapłodnione - 2 ❄️
ET 4BC 07.04 - beta 0
FET 5CB 27.06 beta:
6dpt 32,2 / 9dpt 36,6 cb? 💔/ 11dpt 56,9 / 13 dpt 122,8 / 16 dpt 426,2 / 19 dpt 1080,4 / 23 dpt 3313,7
24.07 USG 6+3 CRL 0,45
27.07 USG 6+6 CRL 0,88 i ♥️
05.08 USG 8+1 CRL 1,60 ludzika 😍
17.08 USG 9+6 CRL 2,90 ♥️
31.08 USG I trymestru ⏳

-
U mnie też dzisiaj prenatalne, też w nerwach od rana 🙂
Okazało się, że w tej klinice nie robią tego badania PiGF,musiałam je zrobić w innym laboratorium,nawet nie wiem czy to będzie miało sens, ale tak kazała prowadząca.
aszin, Natalia K, WannaBe, Lunara lubią tę wiadomość
2 IVF marzec 2026
2 cykle Dipherline
23.06 FET jedyny zarodek
6 dpt - 26
8 dpt 109
10 dpt 414
14 dpt 2344 widoczny pęcherzyk ciążowy
23 dpt, 5+6 ciąży krwawienie - na USG 💍 z pulsującym sercem
6+4 USG krwiak
7+6 plamienie, na usg na IP CRL 16 mm i FHR 172 ❤️
8+4 USG CRL -
Trzymam kciuki za wszystkie badania dziewczyny!
aszin, Natalia K lubią tę wiadomość
👧🏻 34👦🏻36
IVF 1 stymulacja
16 🫧 14 MII 🥚 11 ❄️🤯
8 x 5 doba ( 4x5AA, 4AA, 5BA, 2x4AB) 3 x 6 doba ( 3x5BB)
4 PGTA (2x5AA, 4AA ✅, 5BA mozaika trisomia 5)
15.05 FET 5AA - 🥲 CB (6dpt - 3.1, 7dpt - 5.7, 10dpt - 4.1) dziura w sercu
16.06 FET 5AA 🍓🥰 (Diagnostyka - 7dpt - 69.2, 9dpt - 248, 11dpt - 618) (Klinika - 10dpt - 405, 13dpt - 1233)
10.07 (6+1) - 0,66cm 🫘 z sercem ♥️
16.07 (7+0) - 1-1,14cm 🍓 FHR 140/150
24.07 (8+1) - 1,82cm 🐛 FHR 178
30.07 (9+0) - 2,61cm 🦎 FHR 181
14.08 (11+1) - 5,17cm 🐥 FHR 176
SANCO - czekamy na chłopca 🩵
22.08 (12+2) - 6,1cm prenatalne ✅

-
Ja tez prenatalne mam dzisiaj.Pappe juz oddałam wiec bedzie pelne. Liczę na to ze poznam płeć 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia, 09:16
aszin, polalola, Anabbit, Natalia K, shaylen, Lunara lubią tę wiadomość
-
Powodzenia na badaniach!
My dzisiaj w końcu wracamy do domu. Nasyceni wakacjami na jakiś czas
przebieram nóżkami na czwartek 🤭
Aszin na pewno wszystko będzie w porządku ❤️🍀
aszin, Natalia K, Epidrac lubią tę wiadomość
-
U mnie również tak było ostatnim razem… Jeszcze tydzień czekania na prenatalne. Ogromny stres 😣aszin wrote:Ja jutro mam usg i jutro oddaje krew, jestem przerażona 🙈 Ostatnim razem na prenatalnym dowiedziałam się, że ciąża obumarła i mam traumę 😬
Powodzenia na badaniach! 🍀 -
Tez trzymam kciuki! Ja dzis przesunelam badania ze srody na 2.09. Moja gi nw zeszlym tygodniu stwierdzila ze lepiej zrobic troche pozniej zeby napewno bylo wszystko widac.
Ja boje sie tego ze mam 35 lat ( co baaardzo zwieksza ryzyko w prenatalnych i ostatnio wyszla mi wysoka pappa) -
Cześć dziewczyny trochę późno tu wpadłam. Trochę was podczytam i się wciągnę w ten wątek. Do tej pory jakoś siły i chęci nie było na żadne forum bo okropnie przechodzę ta ciążę.🫣
Swoją drogą macie jakiś sposób na pozbycie się kwasnego smaku z ust, przez ten smak nawet woda mi nie wchodzi.
dzydzy lubi tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań
04.07 ⏸️ -
Epidrac wrote:Tez trzymam kciuki! Ja dzis przesunelam badania ze srody na 2.09. Moja gi nw zeszlym tygodniu stwierdzila ze lepiej zrobic troche pozniej zeby napewno bylo wszystko widac.
Ja boje sie tego ze mam 35 lat ( co baaardzo zwieksza ryzyko w prenatalnych i ostatnio wyszla mi wysoka pappa)
E tam, jak żartowałam w gabinecie, że prawie się załapałam na ciąże geriatryczną (ja 34) to ginekolog mi mówiła, że teraz większość pacjentek to po 35 roku a nawet 40
Nie martw się jakoś bardzo, 35 lat nie jest magiczną granicą, po której ryzyko nagle gwałtownie skacze.
To około 3–4 przypadki na 1000 ciąż, a nie kilka czy kilkanaście procent.
Ja dzisiaj wróciłam do pracy po miesiącu nieobecności i muszę odkopać moje biurko 😅Najgorsze, że córkę musiałam odstawić do żłobka i mimo, że cieszyła się ostatnie kilka dni na myśl o dzieciach to popłakała się na koniec i nie chciała mnie puścić.😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia, 12:18
-
Ja po prenatalnych, zgłaszam ze wszystko git. Lekarzowi bardziej bobas wyglada na chlopca, ale nie mial pewności i sam przyznał ze średnio lubi zgadywać płcie 😅 Grunt ze ryzyka niskie 😊
Natalia K, bebinka, WannaBe, polalola, Werzol, Lili@, patkalopatka, shaylen, Patiti , Anabbit, dzydzy, Claudii, Lunara, Kasia111, KarolinaJ0702 lubią tę wiadomość
-
U mnie też w porządku.
Lekarz najpierw powiedział że chłopiec, później że jednak 80% dziewczynka 🙂
Natalia K, bebinka, WannaBe, polalola, Zaqwsx, Lili@, patkalopatka, shaylen, Patiti , Anabbit, Claudii, Lunara, Kasia111, KarolinaJ0702 lubią tę wiadomość
2 IVF marzec 2026
2 cykle Dipherline
23.06 FET jedyny zarodek
6 dpt - 26
8 dpt 109
10 dpt 414
14 dpt 2344 widoczny pęcherzyk ciążowy
23 dpt, 5+6 ciąży krwawienie - na USG 💍 z pulsującym sercem
6+4 USG krwiak
7+6 plamienie, na usg na IP CRL 16 mm i FHR 172 ❤️
8+4 USG CRL -
Super wieści dziewczyny ☺️
Ja ostatnio mam tak dobre samopoczucie i tyle ogarniam przy młodej i w domu, że też zaczynam się nakręcać czy wszystko ok 🤪 wtedy na szczęście coś mnie pociągnie w więzadłach i się uspokajam, że dzidziutek nadal tam jest
Ja z supli biorę femibion, w tym tygodniu przechodzę na 2 -
Nigri wrote:Cześć dziewczyny trochę późno tu wpadłam. Trochę was podczytam i się wciągnę w ten wątek. Do tej pory jakoś siły i chęci nie było na żadne forum bo okropnie przechodzę ta ciążę.🫣
Swoją drogą macie jakiś sposób na pozbycie się kwasnego smaku z ust, przez ten smak nawet woda mi nie wchodzi.
Ooh Nigri czekałam aż się gdzieś pojawisz ❤️ Nie wiedziałam tylko czy łapiesz się na luty czy marzec. Miło Cię widzieć ☺️
Z kwaśnym smakiem nie miałam dużo problemu, ale wszelkie i tak dobrze mi wchodziły wszelkie miętówki, ticktacki czy mentosy.
Zaqwsx, Monia - super wieści