Marzec 2027 🌼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
My mieszkamy w mieście, ale planujemy przeprowadzke na wieś, także wózek na polne drogi i do lasu potrzebny 😄 Dodaje do listy polecanych 😄shaylen wrote:O kurde to potaniał, w zeszłym roku płaciłam 3 kola🤣
Ogólnie super,mieszkam na wsi wiec polne drogi i bloto mu nie straszne😂 Ma sporo wentylacji i fajny dosyc twardy materacyk, aczkolwiek spacerówka troche sie zacina przy składaniu, ale podobno ten typ tak ma🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:43
-
Gratulacje! 🩷Mabel wrote:Odebrałam już wyniki Sanco. Telefon mi skakał w ręce ze stresu jak otwierałam ten wynik. Ale okazuje się, że wszystkie ryzyka są niskie 🥹 I jest to dziewczynka 🥹🩷
Trzymam kciuki za Wasze nadchodzące badania prenatalne 💪 Ja na swoje jeszcze troszkę muszę poczekać.
Iwona, ja też właśnie jestem w górach. Dobrze że nic więcej Ci się od tego upadku nie stało. Ja odżyłam jak tylko wyjechaliśmy, a brałam pod uwagę nawet najbardziej pesymistyczny scenariusz gdzie spędzę cały wyjazd w pokoju. Co prawda trasy robię dwa razy krótsze niż normalnie i tylko po dolinach, ale i tak mam o wiele więcej siły i się hamuję bo chciałoby się więcej 🙂
Ja wybrałam trasę ze strony trasa dla bobasa i oczywiście okazało się, że było dość stromo. Ale mimo upadku weszłam na szczyt 😅 Ale pod górkę to co chwile stawałam, żeby uspokoić tętno 😄 Stwierdziłam, że lepiej się czuję jak w domu. Może to te górskie powietrze. Odpoczynek od miasta dobrze nam zrobił 🙂 -
Mabel wrote:Odebrałam już wyniki Sanco. Telefon mi skakał w ręce ze stresu jak otwierałam ten wynik. Ale okazuje się, że wszystkie ryzyka są niskie 🥹 I jest to dziewczynka 🥹🩷
Trzymam kciuki za Wasze nadchodzące badania prenatalne 💪 Ja na swoje jeszcze troszkę muszę poczekać.
Iwona, ja też właśnie jestem w górach. Dobrze że nic więcej Ci się od tego upadku nie stało. Ja odżyłam jak tylko wyjechaliśmy, a brałam pod uwagę nawet najbardziej pesymistyczny scenariusz gdzie spędzę cały wyjazd w pokoju. Co prawda trasy robię dwa razy krótsze niż normalnie i tylko po dolinach, ale i tak mam o wiele więcej siły i się hamuję bo chciałoby się więcej 🙂
Witam w gronie dziewczynek 🩷
-
Wiecie, że zawsze widziałam się w roli mamy chłopców? Nie byłam w stanie sobie wyobrazić, że mogę mieć córkę. Traf chcial, że pierworodna okazała się dziewczynka, ale jest takim łobuzem, że w sumie to chłopiec ubrany na różowo 😂
i teraz gdy jestem w ciąży z chłopcem, nie mogę sobie wyobrazić tego, że będą mama chłopca 😂 tak już jestem przyzwyczajona do różu, kokardek i kwiatków 😅 czuję się dosłownie jakbym miała rodzić pierwsze dziecko -