🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kochane. Jestem dzisiaj po wizycie u Kru i była jakby słodko gorzka..
Ogólnie krwiak nadal jest i nadal się sączy 😞 ale mówi ze widać ze to stara krew. Trochę mnie postraszył ze może zagrażać dzidzi ale muszę się nadal oszczędzać Nie wiem czy postraszył mnie tak żebym nie chciała wrócić do normalnego trybu życia czy co:(. Niby krwiak się jakoś spłaszczył ale jest i pokazywał, ze jest tam nadal krew . Nadal leżenie.. Mały jest większy niż z miesiączki bo z om ma 16 tydz a z usg mam 16+5. Szyjkę mam 3,54m i mówił ze niby w porządku. Odstawił mi acard i mówi ze może to zmniejszy krwiak. 🤷🏼♀️🥺 martwię się dziewczyny nadal .13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
Martynkowo mnie na samym początku ciąży chyba 8 tydz przygotował że krwiak jest 3 razy większy niż dziecko i jest nad nim i gdyby pękł jest duże prawdopodobieństwo że pociągnie ze sobą dziecko. Wtedy miałam reżim łóżkowy w domu, co dziwne - nie krwawiłam, sam się wchłonął. Więc wiem co czujesz 😟 odpoczywaj dużo :* 😘
-
Hej Dziewczyny cieszę się że Was tyle tutaj. Gratuluję każdej z Was i trzymam kciuki za szcesliwie rozwiązania. Mam też prosbe czy któraś z Was posiada namiar na o. Honoratę? Chce zmienić akupunkturzystke, już nie zależy mi na ciąży ale chciałabym dalje korytaac dobrodIejstw medycyny chińskiej. Słyszałam że jets w medart polecana...
Kaach, Glonojadek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Glonojadek wrote:Martynkowo mnie na samym początku ciąży chyba 8 tydz przygotował że krwiak jest 3 razy większy niż dziecko i jest nad nim i gdyby pękł jest duże prawdopodobieństwo że pociągnie ze sobą dziecko. Wtedy miałam reżim łóżkowy w domu, co dziwne - nie krwawiłam, sam się wchłonął. Więc wiem co czujesz 😟 odpoczywaj dużo :* 😘
Co do medycyny chińskiej to ja przed ciąża stosowałam bańki na choróbsko. Wszyscy się z tego śmiali, a ja pracując w przedszkolu mega dużo chorowałam. I tylko one mnie ratowały. Tak w temacie medycyny chińskiej .13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
nick nieaktualnyMartynkowo jak ja miałam na samym początku krwiaka to była bardzo wczesna ciąża bo wizyta serduszkowa i już krwiak. To dr K mi powiedziała że trzeba leżeć . A jak już łożysko się wykształci i przejmie funkcje to można odetchnąć.I sam się wchłoną bo krwawień i plamień żadnych nie miałam .
Wiem że się martiwsz Kru jest dobrym lekarzem ale ma to do siebie ,że lubi nastraszyć i być nadopiekuńczy .Poszukaj jakiś dobry film zajmij czymś głowę mi to pomagało . -
Za dużo za dużo wrote:Mysza dobrze cię tutaj widzieć co u was? Wiesz że ja dzięki tobie zaszłam w ciążę ? 🙈
Do Honoraty chodzi anakonda z tego co wyczytałam moze ona numer tobie poda.
Ps dzięki, napisze do Anakondy
PS2 u mnie nareszcie rodzinnie ale taki maluch to wyzwanie -
nick nieaktualnyMysza1986 wrote:Ale jak to dzięki mnie? Co mnie ominęło?😍
Ps dzięki, napisze do Anakondy
PS2 u mnie nareszcie rodzinnie ale taki maluch to wyzwanie
Bo wspominałam twoja historię mężowi i to nie raz . I jak transfer się nie udał i wyskoczył ten wirus to mówię do męża że robimy . Bo tej dziewczynie się udało i nam też musi . I widzisz że podziałało . 😉 -
Mysza cudownie Cie tu widziec ❤
Martynkowo nie pozostaje nic tylko leżeć. Obys na nastepnej wizycie juz tego krwiaka nie widziala!!
Przezylam te krzywa cukrowa. Nie bylo zle. Dopieri w domu po 3 h od wypicia poczulam jak mi cukier spadl i wpadlam w hipoglikemie (tak obstawiam). Akurat jadlan juz sniadanie, wiec szybko otworzylam czekolade, zeby skoczyl cukier i bylo ok. Wyniki chyba mam dobre. 82 na czczo, 154 po 1 h i 104 po 2 h 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2020, 19:07
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Anulas wrote:Dziś 28 tc, czas zacząć zakupy dla maluszka bo faktycznie nie wyrobię się
No najwyzszy czas 😂 Ja dzis oficjalnie III trymestr i 7 msc 🥳🥳 Zaczynam sie stresowac, ze nie mam nic poprane i przygotowane 😱 Dziś o 19 mam tez wizyte u lekarza. Przytylam teraz w tydzien 1.2 kg mam nadzieje, ze czesc z tego przytyla moja dzidzia ❤👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:No najwyzszy czas 😂 Ja dzis oficjalnie III trymestr i 7 msc 🥳🥳 Zaczynam sie stresowac, ze nie mam nic poprane i przygotowane 😱 Dziś o 19 mam tez wizyte u lekarza. Przytylam teraz w tydzien 1.2 kg mam nadzieje, ze czesc z tego przytyla moja dzidzia ❤
🎉🎉🎉🎉🎉
✊ Za dzisiejszą wizytę -
antonna wrote:No najwyzszy czas 😂 Ja dzis oficjalnie III trymestr i 7 msc 🥳🥳 Zaczynam sie stresowac, ze nie mam nic poprane i przygotowane 😱 Dziś o 19 mam tez wizyte u lekarza. Przytylam teraz w tydzien 1.2 kg mam nadzieje, ze czesc z tego przytyla moja dzidzia ❤
Trzymam kciuki za wizytę 💚🤞🍀.
Ja z tym tyciem to mam różnie, raz waga stoi w miejscu przez tydzień a innym razem z dnia na dzień 0.5kg więcej ot tak z niczego 🤷♀️.
Daj znać po wizycie 🙂
Anulas ja też kiepsko z przygotowaniami, rzeklabym że w czarnej d...pie jestem🙂. Po weekendzie zamierzam się za to zabrać.Styczeń 2012 IUI nieudana
Luty 2012 IUI - Antoś, wcześniak z 32 tc
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
Grudzień 2019- Sono HSG i niedrożny prawy jajowód
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
-
Za dużo za dużo wrote:Bo wspominałam twoja historię mężowi i to nie raz . I jak transfer się nie udał i wyskoczył ten wirus to mówię do męża że robimy . Bo tej dziewczynie się udało i nam też musi . I widzisz że podziałało . 😉
wow! ale czad! Bardzo się cieszę :*
nigdy przez te 5 lat nie myślałam że taka niespodzinka mnie spotka, ale jak widać może się zdarzyć każdemu i po 4 IUI i po 3 procedurach IVF na wiosnę jakieś med artowe wyjście z wózkami proponuję dla tych co blisko Pz mam nadzieję że do tego czasu już nas te covidowe sprawy odpuszczą
Catlady lubi tę wiadomość
-
Mysza1986 wrote:wow! ale czad! Bardzo się cieszę :*
nigdy przez te 5 lat nie myślałam że taka niespodzinka mnie spotka, ale jak widać może się zdarzyć każdemu i po 4 IUI i po 3 procedurach IVF na wiosnę jakieś med artowe wyjście z wózkami proponuję dla tych co blisko Pz mam nadzieję że do tego czasu już nas te covidowe sprawy odpuszczą
Ja bardzo chetnie No u nas tez naturalna niespodzianka po ostatnim nieudanym transferze, w ktorym dali mi zarodek i do tego mialam 5 pecherzykow co pekly i probowalismy naturalnie. Natura rzadzi sie swoimi prawami 🤷♀️Mysza1986 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Antonna, kciuki za dzisiejszą wizytę! czekamy na dobre wieści
Anulas, fakt chyba już czas na wyprawkę, zrobiłam już nawet pierwszy krok, listę w excelu i wpadłam w panikę jak zobaczyłam ile tego jeststarania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery- laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
hehe dziewczyny ja też wpadałam w panikę zanim zaczełam kupować, ale jak się już zacznie, to później jakoś idzie...i tak na pewno nie mam wszystkiego, bo np. nie wiadomo czy będę karmić piersią czy butelka, wiec jakby co nie mam ani laktatora, ani żadnych butelek (moze z jedną co dostałam ze szkoły rodzenia), smoczków mleka MM itp. co ma być to będzie, idę na żywioł....
W poniedziałek wizyta u Kru, ciekawe czy dotrwam...zapewne tak, bo nic się nie zapowiada, małemu dobrze chyba w brzuszku;)
Anulas trzymam kciuki za wizytę, daj koniecznie znać pO!starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udana jest serduszko❤️✊😊
-
A gustu Ty masz chyba na dzisiaj termin nie?? Zaczęło się coś?? A może już po porodzie? Daj znać
A gustu lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udana jest serduszko❤️✊😊