🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki za nadchodzące porody, aby mogły być rodzinne i oby były lekkie i przyjemne.
Glonojadek, Mad_red lubią tę wiadomość
Medart Poznań
1 IUI - aniołku na zawsze będziesz w naszej pamięci i naszych sercach
3 IUI- cudzie trwaj ❤
37 tydzień - synek, 10 punktów -
Mały odwrócił się w ostatniej chwili. Musiałam urodzić wcześniej przez białko w moczu. Jestem zła na dr Kru... który opiekował się mną podczas urlopu AB. Sama pojechałam do szpitala i po 3 dniach musiałam urodzić naszego szkraba. Poród, ech wolę zapomnieć ale najważniejsze,że mąż był ze mną. Malutki jest cudowny, zdrowy i to najważniejsze, a ja dochodzę do siebie.
Medart Poznań
1 IUI - aniołku na zawsze będziesz w naszej pamięci i naszych sercach
3 IUI- cudzie trwaj ❤
37 tydzień - synek, 10 punktów -
Bąbel wrote:Ja mam cały czas duphaston dwa razy dziennie po jednej tabletce i luteinę tak samo dwa razy dziennie po jednej tabletce dowcipnie 🙈
Bąbel lubi tę wiadomość
-
Starajacsieocud wrote:Dziewczyny jestem tak zajęta,że nie miałam czasu. Jestem od sierpnia szczęśliwa mamą małego szkraba.
Rozumiem ze u Ciebie udało się naturalnie 🤔 i sama pojechałaś do szpitala? A coś się działo ze 37tc? 🤔Mad_red lubi tę wiadomość
-
Starajacsieocud to przeklej mi tez te wiadomosc!
Jeju w koncu dogadalam sie z mezem co do imienia i bedziemy miec Lilianne ❤❤ Mamy juz Zuzanne, wiec nawet bedzie pasowacGlonojadek, Gaja88, Anulas, Mad_red, Catlady, mika_do, Bąbel lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Nowa25 to najlepiej teraz zajac w ciaze i rodzic latem Nie tak jak my zima 🙈
Ja to już sama nie wiem 🙈, boje się też trochę infekcji Młodego i jak juz zajdę w ciążę, to czy mnie przyjmą w szpitalu w razie w Hehe, no czasy ciężkie 🙈,
A wiecie co u innych dziewczyn z forum co już, są mamami? -
Starajacsieocud gratuluje🥰🎉
Antonna to mała nieźle przywaliła z wagą 😉 Zazdroszcze dogadania się co do imienia. Mi się wydaje, że już mamy wybrane, ale mąż ciagle mowi, że jeszcze chwilę musi pomyslec🤦🤦🤦 Nie wiedziałam, że facet tak będzie się w to angażował.
Nowa dziewczyny sporadycznie tu zagladaja. Zmęczone, ale szczęśliwe ☺️ -
antonna wrote:Starajacsieocud to przeklej mi tez te wiadomosc!
Jeju w koncu dogadalam sie z mezem co do imienia i bedziemy miec Lilianne ❤❤ Mamy juz Zuzanne, wiec nawet bedzie pasowac
My mamy ten sam problem. Z początku miała być Aniela, ale jakiś czas temu mąż stwierdził, że mu się nie podoba. Zaproponowałam 30 innych opcji i też źle. On chce Ole, Natalie, Dorotę lub Julie. Ja wolałabym rzadsze imię,Jak go przekonać? 🤷♀️Styczeń 2012 IUI nieudana
Luty 2012 IUI - Antoś, wcześniak z 32 tc
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
Grudzień 2019- Sono HSG i niedrożny prawy jajowód
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
-
Anulas wrote:Starajacsieocud gratuluje🥰🎉
Antonna to mała nieźle przywaliła z wagą 😉 Zazdroszcze dogadania się co do imienia. Mi się wydaje, że już mamy wybrane, ale mąż ciagle mowi, że jeszcze chwilę musi pomyslec🤦🤦🤦 Nie wiedziałam, że facet tak będzie się w to angażował.
Nowa dziewczyny sporadycznie tu zagladaja. Zmęczone, ale szczęśliwe ☺️
No przybrala w normie. Nadal nie jest jakas ogromna, ale widocznie taka jest. Wazne, ze przybiera dobrze. No moj maz tez byl problematyczny z imieniem. Od dawna go prosilam, zeby sie zastanowil. Dalam mu liste 10 imion i nic 😑 W koncu wczoraj sie dogadalismy 😂
Mad_red moj maz sie uparl na Zuzie 3 lata temu i mamy Zuzie, a to bylo najpopularniejsze imie i tez mi to przeszkadzało, ale no trudno, niech ma 🙈Mad_red lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualnyNowa25 wrote:Ja to już sama nie wiem 🙈, boje się też trochę infekcji Młodego i jak juz zajdę w ciążę, to czy mnie przyjmą w szpitalu w razie w Hehe, no czasy ciężkie 🙈,
A wiecie co u innych dziewczyn z forum co już, są mamami?
Ja mam stały kontakt z Ankabe, Truskawka, Mera, maluszki zdrowa rosną 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2020, 09:39
-
nick nieaktualnyAnulas tak to jest z ojcami niby się nie interesują a jak przyjdzie co do czego to nie pasuje nic. My się z imieniem dogadaliśmy na szczęście już jak były dwie kreski na teście 😂 samo wyszło.
Mad_ Red ja kiedyś usłyszałam sposób jak przekonać męża do swoich racji ale to raczej pół żartem pół serio . Zależy jakie ma poczucie humoru 🙈 -
Za dużo mąż miał imię dla dziewczynki wynrane juz kilka lat temu. Ja mialam inne ale stwierdzilam, że jak on latami planował to niech będzie. Jak się okazało że ma byc dziewczynka to zmienił zdanie 😂🤦 Pierwsze imie jak mu podalam odrzucił juz nie pamiętam z jakiego powodu. Kolejne 100 też odrzucil i ostatecznie zaczyna wracac do mojej pierwszej propozycji. 🙉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2020, 16:37
-
Za dużo, dawaj ten sposób. Będę Wszystkiego próbować 🤦🏻♀️😁. Tłumacze mu że już do brzucha trzeba gadać, a on nie wiem na co czeka. Kto by pomyślał, że tak mocne będzie do tego przywiązywał aż taka wagę.Styczeń 2012 IUI nieudana
Luty 2012 IUI - Antoś, wcześniak z 32 tc
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
Grudzień 2019- Sono HSG i niedrożny prawy jajowód
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
-
Bąbel wrote:Dziewczyny po tym żelazie nie mogę się załatwić 💩💩💩
Ratunku nic na mnie nie działa 🙈🙈🙈
A próbowałaś syrop Lactulosum? Mi pomagał jak byłam w ciąży i miałam problemy.Bąbel lubi tę wiadomość
Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️