🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
My imię wybraliśmy zanim zaczęliśmy się starać o dziecko i na szczęście przez tych 5 lat nie zmieniliśmy zdania 😂😂starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery- laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
Catlady wrote:Przepraszam, polubiłam przez przypadek 🙈
A próbowałaś syrop Lactulosum? Mi pomagał jak byłam w ciąży i miałam problemy. -
nick nieaktualnyBąbel wrote:Dziewczyny jak przeczytać wiadomość prywatna? Wchodzę w wiadomości i nic nie ma a na @ dostaje powiadomienia ze mam wiadomość 🤔
Może się wyloguj i jeszcze raz zaluguj 🤔, normalnie powinnaś mieć w wiadomościach
Co do zaparc, to też polecam ten syrop Lactulose, mi po założeniu szwu coś się chwilowo poprzestawiało i akurat to pomaga jak nie to jeszcze babka jalowata czy jakoś tak, też jest super.Bąbel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMad_red wrote:Za dużo, dawaj ten sposób. Będę Wszystkiego próbować 🤦🏻♀️😁. Tłumacze mu że już do brzucha trzeba gadać, a on nie wiem na co czeka. Kto by pomyślał, że tak mocne będzie do tego przywiązywał aż taka wagę.
Anulas, al87, Glonojadek, Mad_red lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy przy krwiaku tez pojawiały Wam się czerwone upławy jak przy okresie ? Rano jest brązowo po nocy a w dzień trochę czerwono... oczywiście mam panikę 🥺. Już pisałam do Kru ale jeszcze nie odpisał 😭. Ciagle leze plackiem, nic nie robię a nadal się to dziadostwo utrzymuje 😭. Kru mówił ze krew nadal w środku jest ale nie mówił, ze może się opróżniać 😭😭13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
Anulas wrote:Martynkowo akcje z krwią czerwona moze mialam 2-3. Raczej brzydka ciemna leciala. Dr cos odpisał?13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
nick nieaktualnyNowa25 wrote:A Ty jak się czujesz?
A dziękuję bardzo dobrze 🙂już na L4 bo u nas w szpitalu ciężkie czasy więc podjęliśmy z doktorem decyzję, że to najbardziej odpowiedni moment, dziewczynki coraz bardziej aktywne w chodzeniu, "rozrabianiu" więc jest co robić 😅, teraz spokojnie czekam na badania prenatalne i wynik testu i tak leci dzień za dniem..... -
antonna wrote:Starajacsieocud to przeklej mi tez te wiadomosc!
Jeju w koncu dogadalam sie z mezem co do imienia i bedziemy miec Lilianne ❤❤ Mamy juz Zuzanne, wiec nawet bedzie pasowac
Śliczne imie Lilianna ❤️ u nas będzie Nelcia ❤️Mad_red, Gaja88 lubią tę wiadomość
-
Za dużo za dużo wrote:Siadasz na przeciwko partnera i przekonujesz do swojego jak już nie idzie i brakuje argumentów zaczynasz bawić się cyckiem możesz dwoma na raz . Mąż Jest zdezorientowany może ulegnie 😂
O kurczę, to hardcorowo 😁. Będę musiała wypróbować, skoro racjonalne argumenty go nie przekonują 😁Styczeń 2012 IUI nieudana
Luty 2012 IUI - Antoś, wcześniak z 32 tc
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
Grudzień 2019- Sono HSG i niedrożny prawy jajowód
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍