🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, śliczne mebelki i ślicznie wyklejona ściana 🥰.
My będziemy korzystać z gadżetów po Tośku, bo młoda póki co będzie z nami, za jakiś czas przerobimy nasza sypialnię na jej pokój, a my będziemy przerabiać salon na nasza sypialnie. Wypatrzyłam kilka ciekawych opcji chowanych łóżek w ścianie w kombinacji z narożnikiem, tak że po złożeniu salon nie wygląda jak sypialnia.
Jutro o 15:30 jadę do Wrocka na USG III trymestru, proszę o kciuki żeby młoda dobrze nabrała wagi 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚Bąbel, Glonojadek, Monia88, Helena93, Gaja88 lubią tę wiadomość
Styczeń 2012 IUI nieudana
Luty 2012 IUI - Antoś, wcześniak z 32 tc
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
Grudzień 2019- Sono HSG i niedrożny prawy jajowód
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
-
nick nieaktualny
-
Mad_red wrote:Dziewczyny, śliczne mebelki i ślicznie wyklejona ściana 🥰.
My będziemy korzystać z gadżetów po Tośku, bo młoda póki co będzie z nami, za jakiś czas przerobimy nasza sypialnię na jej pokój, a my będziemy przerabiać salon na nasza sypialnie. Wypatrzyłam kilka ciekawych opcji chowanych łóżek w ścianie w kombinacji z narożnikiem, tak że po złożeniu salon nie wygląda jak sypialnia.
Jutro o 15:30 jadę do Wrocka na USG III trymestru, proszę o kciuki żeby młoda dobrze nabrała wagi 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚Mad_red lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaja88 wrote:My imię wybraliśmy zanim zaczęliśmy się starać o dziecko i na szczęście przez tych 5 lat nie zmieniliśmy zdania 😂😂
To u nas była umowa, że ja wybieram imię dla synka mąż dla coreczki 🙂, także teraz nie miał wyjścia musiał zaakceptować mój wybór jak się okazało, że będzie synek.
Gaja jak się czujesz? Masz już termin mlbadanie 3 trymestru? -
Mad_red wrote:Dziewczyny, śliczne mebelki i ślicznie wyklejona ściana 🥰.
Jutro o 15:30 jadę do Wrocka na USG III trymestru, proszę o kciuki żeby młoda dobrze nabrała wagi 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚
Napewno rośnie jak na drożdżach 😍 Nasza przez ostatnie dwa tygodnie przybrała ponad pół kilo 💪 teraz w piątek zobaczymy po kolejnych dwóch tygodniach ile 🤔
Miłej nocki dziewczynki 😘💁♀️😊Mad_red lubi tę wiadomość
-
Piękne pokoje i piękne mebelki dziewczynyBaby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:)
Nie doczekałam się porodu, więc dzisiaj idę na wizytę do Kru, ciekawa jestem bo dał mi niby czas do teraz, a w środę będzie już zakończony 39 tc, czy mi czasem nie da już dzisiaj skierowania na wywołanie porodu na jutro lub środę masakra, jestem bardzo ciekawa, a wizyta tradycyjnie dopiero późnym wieczorem, trzymajcie kciuki kochane!!
Bąbel, Anulas, Mad_red lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udana jest serduszko❤️✊😊
-
niezapominajka12345 wrote:Hej dziewczyny:)
Nie doczekałam się porodu, więc dzisiaj idę na wizytę do Kru, ciekawa jestem bo dał mi niby czas do teraz, a w środę będzie już zakończony 39 tc, czy mi czasem nie da już dzisiaj skierowania na wywołanie porodu na jutro lub środę masakra, jestem bardzo ciekawa, a wizyta tradycyjnie dopiero późnym wieczorem, trzymajcie kciuki kochane!!
Kciuki za wizytę A do jakiego szpitala będziesz szła na ewentualne wywołanie?Bąbel lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
niezapominajka12345 wrote:Hej dziewczyny:)
Będzie dobrze daj znać 💁♀️ Czyli tez masz mieć wywoływany ze względu na cukrzyce? 🤔niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezapominajko daj znać co ci wymyślił.
Dziewczyny u was dzieciaczki będą spać w osobnych pokojach ?
Wczoraj pokazywałam wasze aranżacje mężowi to mówi że on nie wyobraża sobie żeby młoda spala osobno . Chyba mu się instynkt załączył 😂
Mam jeszcze takie pytanie do was też macie takie obawy że nie będzie miejsca w szpitalu ja poród się zacznie albo że porodówkę zamkną ? U nas dwie najbliższe już zamknięte . Nie ukrywam że trochę się boje.Bąbel, Glonojadek lubią tę wiadomość
-
Za dużo za dużo wrote:Niezapominajko daj znać co ci wymyślił.
Wczoraj pokazywałam wasze aranżacje mężowi to mówi że on nie wyobraża sobie żeby młoda spala osobno . Chyba mu się instynkt załączył 😂
Mam jeszcze takie pytanie do was też macie takie obawy że nie będzie miejsca w szpitalu ja poród się zacznie albo że porodówkę zamkną ? U nas dwie najbliższe już zamknięte . Nie ukrywam że trochę się boje.
Z nami na razie też mała będzie spała. I w sumie to była jedyna zdecydowana decyzja męża jeśli chodzi o dziecko 😉
Co do porodu to boje się no ale kurde muszą nas przyjąć 😡😡😡 -
Glonojadek wrote:Bąbel fajne te mebelki masz ❤️ i jeszcze do tego imię Nelci super !
Jaki masz materacyk? Wygląda na porządny 💤💤
Dziękuje 😘
Materacyk tez mam z tej firmy Pinio 😊 ja mam Sensitive 140x70 bo mam takie duże łóżeczko które w przyszłości przerabia się na tapczanik 💁♀️ Polecam bardzo solidne meble 💪 -
Mam jeszcze takie pytanie do was też macie takie obawy że nie będzie miejsca w szpitalu ja poród się zacznie albo że porodówkę zamkną ? U nas dwie najbliższe już zamknięte . Nie ukrywam że trochę się boje.
A to drewniane stoi w salonie i będzie w nim spała w ciągu dnia 💁♀️
Co do porodówki to nie mam aż takiej czarnej wizji mam dostać skierowanie jeśli się ❤️Nelcia❤️ nie odwróci na CC a jeśli się odwróci to na wywołanie wiec kurde gdzieś musza nas przecież przyjasc 🤰
Dzisiaj mamy ostatnie zajecia w szkole rodzenia popytam położnej jak to wyglada w tym szpitalu gdzie chce rodzic 😊
Dzisiejsze wizytujące ✊✊✊🍀🍀🍀💪💪💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 15:03
-
Moja koleżanka teraz rodziła w SW rodzinie, mówi była tam ponad tydzień to sytuacja zmiana się z dnia na dzień u nie można być pewnym przyjęcia no tak jak dwa dni przyjmowali do porodu, tak na 3 dzień zamknęli porodówkę bo brak miejsc, druga też ostatecznie do Leszna jechała, ogólnie w szpitalach coraz słabiej, nie chce straszyć ale sama się zastanawiam jak to będzie bo nie mam lekarza że szpitala.Synek - 35 +4 tc 24.11.2020.