🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też niby mi się wydaje że to nic takiego, ale z drugiej strony głowy wciąż te głupie myśli są 😱😔🙄
Niestety nie słyszałam o takiej, ja się zapisalam do szkoły rodzenia Haliny Krzemińskiej. To bardzo dobra i sympatyczna położna więc polecam 😍 prawie wszyscy z mojego miasta do niej chodzą heheZa dużo za dużo wrote:Niezapominajko nie przejmuj się to tylko ugryzienie nic dziecku nie będzie. Ja mam takie pytanie do ciebie bo ty jesteś z Konina słyszałaś o pani Esterze Michalak laktopołożnej?starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udana jest serduszko❤️✊😊
-
nick nieaktualny
-
Monia88 wrote:Dziewczyny, potrzebuje Waszej pomocy czy któraś miała taka wysoka betę w 8 dpt??? , wyszła mi 298 😱, już się naczytałam o zasniadzie goniastym, że z takich wysokich bet mogą być, jeszcze czekam za info od doktora
Glonojadek lubi tę wiadomość
21.09.2020 - ❤❤ -
nick nieaktualny
-
Nie pamiętam od kiedy ma urlop, ale dzisiaj jeszcze pracuje więc pisz śmiało.starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
już kojarzę która to ta Pani Estera. Ze szkoły rodzenia happy med, ale nie znam nie chodziłam nie mam opinii nic. Widziałam na necie. I wcześniej Dr Kru miał tam u nich w budynku swój gabinet, później z tego co wiem tamte babki się coś z nim żarły i ogólnie chyba tam są średnie opinie o tej szkole rodzenia coś mi się też o uszy obiło że jakies problemy z prawem miały czy tam coś. Ale to tylko pogłoski, sama nic o nich nie wiem 😉QUOTE=Za dużo za dużo]Niezapominajko nie przejmuj się to tylko ugryzienie nic dziecku nie będzie. Ja mam takie pytanie do ciebie bo ty jesteś z Konina słyszałaś o pani Esterze Michalak laktopołożnej?[/QUOTE]
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Za dużo za dużo wrote:Wiecie od kiedy do kiedy Kru ma urlop . Mam taki katar że nie mogę sobie poradzić a nie chciał bym mu głowy zawracać . Może wy macie jakieś sposoby na zatoki
Ja walczę cały czas jak nie z cisnieniem to z zatokami. Czyli podsumowując większość czasu glowa mi pęka.
Dziś podsłyszałam metode na czosnek i od dzis próbuje. Lekko zduszony zabek czosnku zgniotlam, zawinęłam w kawaleczek ręcznika papierowego i takie kompresy do nosa wlozylam delikatnie. Piekło ostro i trzymalam kilka min. a niby 20 min w jednej dziurce ma się trzymac. Po wszystkim naprawde się porządnie wysmarkalam. Poki co będę powtarzac.
Ciepłe oklady i inhalacje za bardzo już nie działają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2020, 15:00
-
nick nieaktualnyMonia88 ja jak powtarzałam betę to wyszło mi 600 chyba ale ja zaszłam naturalnie też mnie to niepokoiło . A jest wszystko dobrze . Wiem że teraz bardzo się boisz ale nie czytaj bo to co w internecie potrafi tylko nastraszyć.Oby ładnie przyrastała .
Anulas ja puki co jakiś mam spray dla dzieci też po tym ładnie schodzi najgorzej jest w nocy na leżąco.. może coś pomoże a jak nie to spróbuję z tym czosnkiem .
Niezapominajko ja kojarzę z happy medu tą panią w rejestracji co jest tu teraz nawet mnie to zdziwiło że przeniosła się razem z Kru. A o tamtą pytałam bo napisała książkę o karmieniu byłam ciekawa co to za położna .niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem, tylko dużo rzadziej niż kiedyś tutaj zaglądam 😛
Gratulacje kolejnym pozytywnym 🤗🤗🤗✊🏻✊🏻✊🏻🤰🏻
Mój termin to 29.09.2020, imienia nie mamy, ja jestem jak ktoś napisał z tych ostrożnych 💁🏻♀️
Nie wybiegam za bardzo, nie mam jeszcze wielu rzeczy wyprawkowych i pomimo 30 tyg ciąży, uważam że mam czas 🧐😅
A nie sorry, mam panów od malowania pokoiku dla maluszka umówionych 🤭
Co do położnej, wybrałam rozwiązanie prywatnej opieki położnej od 22 tyg. ciąży chodzę na spotkania indywidualne, ułożyłyśmy plan porodu, gadamy o bieżących problemach w ciąży, będzie ze mną rodzic w Św. Rodzinie.
Polecona od gina ze Świętej, jestem zadowolona ze spotkań, bałam się porodu, ale po tych spotkaniach jestem spokojna. Ona zajmuje się Tobą i wiesz że zareaguje kiedy będzie trzeba.
Świetnie rozumiem strach w ciąży o wszystko, Niezapominajko nie martw się - ja ostatnio zjadłam ocet balsamiczny w sałatce i tez od razu chore myśli 🤣
Potem pewnie będzie dużo gorzej, jak już się urodzi 👶🏻🙏🏻niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
zgadza się, ta pani z rejestracji jest bardzo fajna i ona poszła za Kru bo jej lepsze warunki proponował niż tam 😉😊Za dużo za dużo wrote:Monia88 ja jak powtarzałam betę to wyszło mi 600 chyba ale ja zaszłam naturalnie też mnie to niepokoiło . A jest wszystko dobrze . Wiem że teraz bardzo się boisz ale nie czytaj bo to co w internecie potrafi tylko nastraszyć.Oby ładnie przyrastała .
Anulas ja puki co jakiś mam spray dla dzieci też po tym ładnie schodzi najgorzej jest w nocy na leżąco.. może coś pomoże a jak nie to spróbuję z tym czosnkiem .
Niezapominajko ja kojarzę z happy medu tą panią w rejestracji co jest tu teraz nawet mnie to zdziwiło że przeniosła się razem z Kru. A o tamtą pytałam bo napisała książkę o karmieniu byłam ciekawa co to za położna .Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2020, 17:37
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Za dużo za dużo wrote:Niezapominajko nie przejmuj się to tylko ugryzienie nic dziecku nie będzie. Ja mam takie pytanie do ciebie bo ty jesteś z Konina słyszałaś o pani Esterze Michalak laktopołożnej?
2020..❤️czekamy na Leosia❤️
-
nick nieaktualny
-
Napiszesz, co to za położna i ile kosztuje takie rozwiązanie oraz jaki to lekarz ze sw Rodziny?
P.S. To jesteśmy dwie z tych „ostrożnych”
Luluiza wrote:Jestem, tylko dużo rzadziej niż kiedyś tutaj zaglądam 😛
Gratulacje kolejnym pozytywnym 🤗🤗🤗✊🏻✊🏻✊🏻🤰🏻
Mój termin to 29.09.2020, imienia nie mamy, ja jestem jak ktoś napisał z tych ostrożnych 💁🏻♀️
Nie wybiegam za bardzo, nie mam jeszcze wielu rzeczy wyprawkowych i pomimo 30 tyg ciąży, uważam że mam czas 🧐😅
A nie sorry, mam panów od malowania pokoiku dla maluszka umówionych 🤭
Co do położnej, wybrałam rozwiązanie prywatnej opieki położnej od 22 tyg. ciąży chodzę na spotkania indywidualne, ułożyłyśmy plan porodu, gadamy o bieżących problemach w ciąży, będzie ze mną rodzic w Św. Rodzinie.
Polecona od gina ze Świętej, jestem zadowolona ze spotkań, bałam się porodu, ale po tych spotkaniach jestem spokojna. Ona zajmuje się Tobą i wiesz że zareaguje kiedy będzie trzeba.
Świetnie rozumiem strach w ciąży o wszystko, Niezapominajko nie martw się - ja ostatnio zjadłam ocet balsamiczny w sałatce i tez od razu chore myśli 🤣
Potem pewnie będzie dużo gorzej, jak już się urodzi 👶🏻🙏🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2020, 19:04
*Hashimoto, *mutacje PAI (hetero) i MTHFR (homo), *4[*], *ANA+, *antykoagulant tocznia+, *IVF - został 1❄️, *30 lat -
Luluiza, ja też się chętnie dowiem co to za położna
No właśnie dziewczyny, możecie polecić jakąś szkołę rodzenia i położną środowiskową z Poznania? Myślałam, że jest jeszcze dużo czasu, ale jedną szkołę poleciła mi znajoma i wchodzę dzisiaj na stronę a tam informacja, że mają duże zainteresowanie i żeby kontaktować się najlepiej koło 12/13 tygodnia, więc chyba pora się tym zainteresować...starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery- laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
Dziewczyny jeśli chodzi o te położna przy porodzie w Św. Rodzinie, to niech mnie Lululiza wyprowadzi z błędu jeśli sie myle, ale ona wchodzi jako Wasza osoba towarzysząca, czyli zamiast męża. I w razie zakazu porodow rodzinnych zimą, nie wpuszcza jej.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Dziewczyny jeśli chodzi o te położna przy porodzie w Św. Rodzinie, to niech mnie Lululiza wyprowadzi z błędu jeśli sie myle, ale ona wchodzi jako Wasza osoba towarzysząca, czyli zamiast męża. I w razie zakazu porodow rodzinnych zimą, nie wpuszcza jej.
A wiesz jak to wygląda w innych szpitalach? Polna, Lutycka?starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery- laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
Gaja88 wrote:A wiesz jak to wygląda w innych szpitalach? Polna, Lutycka?
Nie wiem jak na Lutyckiej, ale w Raszei tez sie nie da, ale na Polnej sie da (chociaz chyba jest to nieoficjalne). Trzeba tylko skontaktowac sie z polozna, ktora jest tam na kontrakcie. Wtedy ona jest pracownikiem, a nie osoba towarzyszaca.👧 2017 ❤ 👶 2021