🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, jesteśmy już w domu we trójkę. Marysia urodziła się w czwartek i poród rozpoczął się odejściem wód, dzięki czemu cesarka nie była na zimno. Marysia ma wagę urodzeniową 3970 g i 55 cm. Ja ze swojej strony szczerze polecam opiekę na Polnej, położne od spoko do super.
Kaach, Glonojadek, Gaja88, antonna lubią tę wiadomość
2019 5x IUI,
05.2019 poronienie zatrzymane,
10.6.2020 start 1 IVF, FET 5.1.1.
25.02.2021 córeczka
Wracamy po rodzeństwo!
7.05.2024 FET 3.1.1.
7 dpt beta 37
8 dpt beta 76
12 dpt beta 694 🫣😍
16 dpt 3330 😊
28 dpt ♥️ -
nick nieaktualnyKukus wrote:Hej, jesteśmy już w domu we trójkę. Marysia urodziła się w czwartek i poród rozpoczął się odejściem wód, dzięki czemu cesarka nie była na zimno. Marysia ma wagę urodzeniową 3970 g i 55 cm. Ja ze swojej strony szczerze polecam opiekę na Polnej, położne od spoko do super.
Gratulacje 🤱🏻❤️ -
Kukus wrote:Hej, jesteśmy już w domu we trójkę. Marysia urodziła się w czwartek i poród rozpoczął się odejściem wód, dzięki czemu cesarka nie była na zimno. Marysia ma wagę urodzeniową 3970 g i 55 cm. Ja ze swojej strony szczerze polecam opiekę na Polnej, położne od spoko do super.
-
Kukus, gratulacje! dużo zdrówka dla Wasstarania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery- laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
nick nieaktualnyGratulacje ♥️
U nas spanie razem nie wchodzi w grę . Jak mąż jedzie do pracy biorę ja do łóżka ale budzi się tak samo jak w łóżeczku . Farelka ,suszarka miś szumiś mogą sobie być włączone ona i tak udowodni że umie głośniej krzyczeć.Juz mówiłam do męża że wszyscy chodzą na spacery jakoś tam funkcjonują z tymi noworodkami a my w domu i stale na rękach. Nawet w chustę nie daje się zamotać . -
Omg, czyli jestem następna do porodu?! 😳😰
Kora88, Kaach, Glonojadek, Gaja88 lubią tę wiadomość
13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Ale_ks wrote:Kukus gratulacje 😊
Martynkowo jak się czujesz już na końcówce ?13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
01.2023 - naturals
nick nieaktualnyZa dużo za dużo wrote:Gratulacje ♥️
U nas spanie razem nie wchodzi w grę . Jak mąż jedzie do pracy biorę ja do łóżka ale budzi się tak samo jak w łóżeczku . Farelka ,suszarka miś szumiś mogą sobie być włączone ona i tak udowodni że umie głośniej krzyczeć.Juz mówiłam do męża że wszyscy chodzą na spacery jakoś tam funkcjonują z tymi noworodkami a my w domu i stale na rękach. Nawet w chustę nie daje się zamotać .[/QUOTE
Kurde, jest tak że nawet na spacer nie wyjdziesz ?
To chyba coś nie tak 😢ja nie wyszłam jak były te -14 , a tak to codziennie minimum 1 h. Lepiej by spała, takie spacery dużo dają dziecku. Na jakim etapie teraz jesteście ? Co lekarze mówią ? -
Za dużo faktycznie jak piszesz to ciężko z córką, już ma 2 miesiace i nie zauważyłaś aby się coś zmieniło chociaż trochę? Sypia coś cokolwiek? Na brzuszku lubi leżeć? A próbowaliście wyjść na spacer nawet pół godzinki? Chusta u nas też niewypal więcej darcia niz pożytku. Z chęcią bym wpadła Ci pomóc 😥
-
nick nieaktualnyMartynkowo wrote:Ogólnie dobrze. Ale zgaga mnie już tak męczy, zwłaszcza wieczorami, ze koniec świata. I nie mogę się doczekać aż poznam malucha 🥲🐥. Gbs mam ujemny, ale wyszła mi jakaś bakteria w posiewie i czekam jeszcze na info od Kru co robimy. Ogólnie tez mały ma słabsze ruchy ale czytałam ze to na końcówce normalne. Jak się martwię to ładuje go czekolada 😂. Już bym chciała być po😰.
A wiesz już gdzie będziesz rodzic? -
Ale_ks wrote:A wiesz już gdzie będziesz rodzic?13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
01.2023 - naturals
nick nieaktualnyLena91aa wrote:Monia88 - co tam u Ciebie? Już masz sama końcówkę jak dobrze pamiętam ☺️
Podczytuje Was od dwóch dni ale nie mam wenny pisać, ale dziękuję, że pytasz 🙂 ja od tygodnia w szpitalu, miałam mieć przyjęcie w równo 37 tc, ale mój lekarz kazał mi wcześniej użyć skierowania i jechać do szpitala dwa i pół tygodnia temu na wizycie szyjkę już trzymał tylko szew, ta końcówkę bardzo dużo leżę, już mnie wszystko boli ale jeszcze trochę i mogę rodzic, w każdym razie walczymy.
Pozdrawiam.
Kukus - Gratulacje 🙂Glonojadek, Kora88 lubią tę wiadomość
-
Monia88 wrote:Podczytuje Was od dwóch dni ale nie mam wenny pisać, ale dziękuję, że pytasz 🙂 ja od tygodnia w szpitalu, miałam mieć przyjęcie w równo 37 tc, ale mój lekarz kazał mi wcześniej użyć skierowania i jechać do szpitala dwa i pół tygodnia temu na wizycie szyjkę już trzymał tylko szew, ta końcówkę bardzo dużo leżę, już mnie wszystko boli ale jeszcze trochę i mogę rodzic, w każdym razie walczymy.
Pozdrawiam.
Kukus - Gratulacje 🙂
Już niedługo ❤ Za kilka dni donoszona! To pewnie kamien z serca Ci spadnie, co? ❤
@Kukus gratulacje ❤
Moja ostatnio kiepsko w dzien spi, glownie na rekach 🤷♀️ Moja na szczescie chuste akceptuje, wiec kolo 10 wrzucam ja w chuste i spi, a ja moge zrobic i zjesc sniadanie i przygotowac obiad. Jak nie w chuscie to krolewna by chciala byc noszona do spania na rekach 🙈
@Za duzo a moze jakas huśtawka zdalaby u Was egzamin? Jest tez takie specjalne lozeczko, ktore mozna wynajac (Ashton Kurcher z Mila Kunis z takiego korzystali) i to łóżeczko wykrywa jak dziecko sie wybudza i zaczyna wtedy bujanie i dziecko spi lepiej.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualnyLuluiza wrote:Za dużo za dużo wrote:Gratulacje ♥️
U nas spanie razem nie wchodzi w grę . Jak mąż jedzie do pracy biorę ja do łóżka ale budzi się tak samo jak w łóżeczku . Farelka ,suszarka miś szumiś mogą sobie być włączone ona i tak udowodni że umie głośniej krzyczeć.Juz mówiłam do męża że wszyscy chodzą na spacery jakoś tam funkcjonują z tymi noworodkami a my w domu i stale na rękach. Nawet w chustę nie daje się zamotać .[/QUOTE
Kurde, jest tak że nawet na spacer nie wyjdziesz ?
To chyba coś nie tak 😢ja nie wyszłam jak były te -14 , a tak to codziennie minimum 1 h. Lepiej by spała, takie spacery dużo dają dziecku. Na jakim etapie teraz jesteście ? Co lekarze mówią ?
Jak mówię u lekarza co się dzieje a oni widzą uśmiechnięte dziecko na wizycie to nie bardzo mi wierzą . Jedziemy jeszcze do neurologa zobaczymy. Wydaje mi się że dziecko 2 miesięczne nie powinno być takie nerwowe. Wystarczy że kto inny weźmie ją na ręce to jest taki dramat i płacz. Więc jestem do jej dyspozycji 24h.
Glonojadek ogólnie widać coś że w nocy budzi się ale oczy zamknięte i tylko mleko i dalej zasypia nie wybudza się . Leży na brzuchu trzyma główkę ładnie się rozwija .