Młode mamy 95-97
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominisiu kochana juz przeszedl nam szok. Maz sie cieszy mamy imiona wybrane ale ja szczerze czasem zapominam ze jestem w ciazy. W sumie to dalej dla mnie taka abstrakcja a poza czestymi wizytami w toalecie nie mam zadnych innych objawowKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Dominika mój wyjeżdża na miesiąc za granicę ,a później na 6dni na poligon ,niby nie tak zle.. jeszcze przed ślubem jeździł na miesiąc do wojska ,czasem dłużej go nie było ,ale odzwyczaiłam się już xp i jakoś to przeżywamgrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
nick nieaktualny
-
Karola
Synek bedzie Seweryn
Corka Jowitka
W razie blizniakow mamy w zapasie jeszcze
Milana I LivieSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Aniluap wrote:chcebardzobycmama a siedzi? Moja ma 6 miesięcy i się nie pali do siadaniagrudzień2015 mama aniołka (*)
maj2019 mama Mikusia
-
Jowita ... Uwielbiam takie nietypowe imiona . Dla dziewczyny mam całą masę ,chłopca bym nie wiedziała jak mam nazwać. Z Oskarkiem był problem nic mi się nie podobało.
sallvie lubi tę wiadomość
grudzień2015 mama aniołka (*)
maj2019 mama Mikusia
-
U nas za to odwrotnie milion pomyslow na chlopca problem z imieniem dla dziewczynki musialam zdac sie na meza przy wyborze imienia dla corkiKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
nick nieaktualny
-
Ja to juz w ogole bym nie wiedziala jakie imie wybrac przy corce poszlo szybko i bezbolesnie, raz dwa wybralismy i to zgodnie. Teraz serio bym chyba siedziala i myslala. Dla dziewczynki mam w razie co kilka pomyslow ale dla chlopca to pustka . Lubie imiona troche mniej popularne Chcebycbardzomama- Oskar byl wlasnie w moim typie.
Sallvie a jak z plcia ? Pamietam ze mowilas ze chcesz przy drugim niespodzianke, dalej sie tego trzymasz czy wolisz wiedziec wczesnie ?
Aniluap- moja sama usiadla jak miala 5-6 miesiecy. Tak z dnia na dzien doslownie -
Mysza chyba zostane dalej przy niespodziance
Tym bardziej ze plec mi jest zupelnie obojetna wiec juz w ogole bedzie fajne zaskoczenie na porodowceAniluap lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Też bym chciała nie znać płci przy kolejnym ale chyba nie wytrzymam
Wczoraj miałam ostatni dzień płodnych i już byliśmy zdecydowani ,ale ja zcykalam . Budowa ,wyjazd męża i wgl... Już sama nie wiem czy nie za wcześnie. Madzia nosisz mała na rękach w ciąży?grudzień2015 mama aniołka (*)
maj2019 mama Mikusia
-
Mysza właśnie moje typy to też mało popularne imiona. Ostatnio mamaginekolog coś wspominała o imieniu Eunika dla dziewczynki. Pierwszy raz takie imię słyszałam i mega mi się spodobało ,mężowi nie bardzo. Podoba mi się też imię Lea mimo ,że pewnie nie zdecydowałabym się na takie imię dla córki.grudzień2015 mama aniołka (*)
maj2019 mama Mikusia
-
Nosze Karola, biegam za nia I wszystko robie.
Czasem niestety zapominam ze jestem w ciazy a czasem po prostu sie nie da inaczej bo maz jest w pracy a ja sama popoludniu w domu z mala i o.Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Ja bylam jeszcze zdecydowana na Kaję ale mężowi źle się kojarzy i powiedział że absolutnie nie
Dla chłopca zakochana jestem w Sewerynie ale dla drugiego i piątego syna też bym znalazła imię jest tyle które mi się podobaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Sallvie możesz na pierwszej stronie wpisać ze TP przy Mikołaju był 20.02
Malo się udzielam ale przez ostatnie dnie bo prostu jestem chodzącym zombie. Mój. z wrócił z szkolenia w wojsku przespal cały dzień. A mikołaj to chodzący wulkan energii oczywiście co zrobiłeś wspiął się na kanapę i poleciał zanim ruszalam swoje 4 litery to biedak leżał (
Oczywiście mama pocałował podnuchala i dziecko wtulone przestało płakać.
Wyrodna matka ze mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2018, 21:46
sallvie lubi tę wiadomość