Młode mamy 95-97
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabrysiu kochana Ty moja !! Nawet nie wiesz jak mi przykro bylo ze nie moge Ci sie pochwalic dobra wiadomoscia bo zniknelas !!!
Uwierz ze i my jestesmy zaskoczeni.
Ale to przyklad dla wszystkich takich dziewczyn jak my, ze dlugie starania o pierwsze malenstwo nie oznaczaja ze z drugim bedzie tak samo:)
Termin mam wstepnie na 25.01.2019 4 dni po urodzinach meza wiec moze bedzie mial prezentgabi5443 lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
nick nieaktualny
-
Jest szansa
O ile znow nie urodze miesiac przed terminem bo moze jeszcze sie zalapiemy na 2018 na koniec grudnia hahagabi5443 lubi tę wiadomość
Madziu ja znowu miałam nadzieję, że przenoszę tydzień bo mąz ma urodziny 14.07 (wtedy zreszta miałam iść na wywoływanie), termin na 7.07 a młoda wyskoczyła 11.07. ale w dniu jego urodzin wyszłyśmy ze szpitala
Kurczę super naprawdę. Ja jak od porodu mówiłam stanowcze "nie"kolejnem dziecku, tak pd kilku dni jakoś coraz częściej mnie nachodzi myśl że fajnie byłoby przejść jeszcze raz to wszystko. Oczywiście nie od razu, bo za jakieś 5 lat pewnie najwcześniej (teraz nawet nie ma warunków na drugie), ale na mysl że pierwszy i ostatni raz mam w domu takiego szkraba trochę mnie smuci, że miałabym nie doświadczyć tego jeszcze raz. Nawet poród,, mimo że bolesnny wspominam dobrze -fakt, bolało ale to jest chwila. Jak za drugim razem ma być tak samo (skurcze zaczęłam odczuwać jak były co -3 minuty ) to moge rodzićsallvie lubi tę wiadomość
3.11.2014 - poronienie zatrzymane (8/12 tc)
11.07.2017 - Zosia (23 cs)
07.01.2023 - Kornelia (1 cs) -
My mielismy zaczac sie starac nakwczesniej od pazdziernika tego roku. Ale szczerze zawsze bylo jakies ale I co chwila przekladalismy starania. Wiec dobrze ze sie stalo jak sie stalo
gabi5443 lubi tę wiadomość
No hej co słuchać? U was tez ciagle takie upały? W mieście to się na dwór wyjść nie da
Za niecały tydzień kończymy 8 miesięcy ❤️ Nie wiem kiedy mi ta moja kruszynka tak urosła.
A za 10 dni przyjeżdża tata i będzie z nami całe 2 tygodnie ja to się stęskniłam jak nie wiem, chyba nigdy jeszcze takiej rozłąki nie mieliśmy
Madziu jak się kochana czujesz? Odczuwasz już ze jesteś w ciąży czy jeszcze nie masz objawów?
No i jak inne ciążowe kobietki?
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.) -
ja czekamm do 20 czerwca na prenatalne , boje sie poronienia zatrzymanego kilka dziewczyn z grupy grudniowych mamusiek niestety tego doswiadczyly wlasnie i boje sie ze tak bedzie u mnie.. najgorsze ze to nie daje zadnych objawow
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Hej dziewczyny pisze I tutaj.
Miałam dzisiaj wizytę. Malenstwo zyje, ma 19,22mm I jest starsze niz termin z OM.
Termin z dzisiejszego usg 22.01
Ale zeby nie bylo tak pieknie I kolorowo to odkleja mi sie kosmowka. Na szczęście nie mam 100% nakazu lezenia. Ale mam sie cholernie oszczedzac. Czylinie moge mojej malutkiej brac na rece nawet
Dostałam dupka I lutke no i wizyta już za dwa tygodnie.
Tak bardzo się boje.Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
gabi5443 wrote:Kochana na pewno będzie wszytko dobrze. Masz kogos do pomocy w domu, przy małej? Trzymam mocno kciuki za Ciebie i maleństwo :-*:-*
Jest mąż.
Jestem pewna że bedzie kazal mi 24 na godzine lezec a on bedzie latal.
Do tego moi rodzice jak sie dowiedza z pewnoscia beda bardzo pomagali
O to sie akurat nie martwie.
Przykro mi ze bede musiala tak "odpychac" Nele bo nie bede mogla jej ani nosic ani nic takiego.
Sallvie, nie martw sie, bedzie dobrze . Ja w trakcie ciazy nalezalam sie w szpitalach i widzialam wiele ciaz takich jak Twoja, jedne dziewczyny mialy nakaz lezenia non stop, inne sie po prostu oszczedzaly i bylo ok. Wiem, ze to trudne dla Ciebie bo masz malutka ale dla tego drugiego szkraba musisz to zniesc. Nawet gdybys musiala lezec. Ja w ciazy lezalam trzy miesiace plackiem, nawet jadlam na lezaco i sie udalo wiec i u Was tak bedzie . Druga ciaza jest trudniejsza bo jednak jest ten maly czlowiek o ktorego trzeba dbac ale z pomoca innych jest mozliwe wszystko. Sama cholernie boje sie drugiej ciazy bo moja szyjka jest w takim stanie ze lezenie znowu bedzie czyms oczywistym .
Poki co nie jest tragicznie skoro lekarz nie wyslal Cie do szpitala to znak ze widzi szanse. Dupek i lutka potrafia zdzialac cudasallvie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniulap cos wymyslimy zeby mogla sie mala mna nacieszyc. Ogolnie dobrze ze jest taka samodzielna ze potrafi sie sama soba zajac kiedy ja bede potrzebowala odpoczacKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
diana11 wrote:Mamy Chicco Cosmos 0-18 kg
Generalnie musiałam sprawdzić w necie jaki to model i widzę, że w stacjonarnym sklepie grubo przepłaciłam - na necie tańszegrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Mo poszliśmy do sklepu i dobraliśmy odpowiedni fotelik do małej i do samochodu to jedyna opcja aby dobrze dobrać fotelik aby był wygodny dla dziecka i dla rodzica przy wsadzaniu go do auta nasz jest możliwy do przypięcia i tyłem i przodem. Jednak wożę Olę przodem, bo jak jeździ na tylnej kanapie, a ja kieruje to muszę widzieć jej buźkę z przodu wozić nie mogę, nawet tyłem bo nie da się u nas wyłączyć poduszki powietrznej przez czujniki ciężkości w siedzeniach. (poduszka jest automatycznie wyłączona tylko wtedy gdy nie ma nacisku na siedzenie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 11:59
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.) -
diana11 wrote:Mo poszliśmy do sklepu i dobraliśmy odpowiedni fotelik do małej i do samochodu to jedyna opcja aby dobrze dobrać fotelik aby był wygodny dla dziecka i dla rodzica przy wsadzaniu go do auta nasz jest możliwy do przypięcia i tyłem i przodem. Jednak wożę Olę przodem, bo jak jeździ na tylnej kanapie, a ja kieruje to muszę widzieć jej buźkę z przodu wozić nie mogę, nawet tyłem bo nie da się u nas wyłączyć poduszki powietrznej przez czujniki ciężkości w siedzeniach. (poduszka jest automatycznie wyłączona tylko wtedy gdy nie ma nacisku na siedzenie)
Poczytalam troszke o tym foteliku .
Wizualnie piekny ,ale chyba testow nie ma zadnych
No slyszalam wlasnie o jakims sklepie 8gwiazdek z fotelikami ,ale u nas w poblizu nie ma takiego.
A jak tam Ola ? Wstaje juz ?
Wczoraj Oskar pierwszy raz ustalgrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
nick nieaktualnyMoja starsza córka jak miała 6 miesięcy wyszły dwa zęby i siedziała stabilnie a jak miała 10 miesięcy to chodziła.
Teraz młodsza córka (od Twojego Oskarka młodsza o miesiąc) ani nie ma zęba ani nie siedzi. Za to raczkuje do tyłu i pełza do przodu i na boki. Także myślę nie ma reguły. Także gratuluje, że młody wstał. Silne nogi ma na naszej grupie listopadówek jeden to już od miesiąca stoi a teraz się przesuwa hehe szok