Młode mamy 95-97
-
WIADOMOŚĆ
-
moja dzisiaj na prawie 15 miesiecy 12kg ma juz i 81cm ciuszki 86/92 nosi. Takze juz nie jest na prawde kurczaczkiem
Co prawda na mm wychowana bo kp tylko dwa miesiace potem pokarm zanikl ale i na piersi potrafila przytyc I to juzo ! Po dwoch miesiacach z 2590 zrobilo sie 5050
No a ogolnie od 11 miesiaca zycia odrzucila calkowicie mleko i teraz jest na samych stalych posilkach.
Katy ja jestem rocznik 97 I jestem tu zarowno weteranka w staraniach jak i wielka niespodzianka
Weteranka bo o core staralismy sie bezskutecznie 25 cykli a niespodzianka bo moj fasolek w brzuszku jest wielka niespodzianka i wpadka po jednym razie nawet nie cyklu. Razie ! Gdzie za bardzo nas poniosloKaty lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
No to ładnie nadrobila
To dlugo sie staraliscie o coreczke,teraz czas na chlopca :p
Ja drugie bede chciala najwczesniej za 3 lata, chyba ze mi sie cos wczesniej odmieni, ale watpie
A jak u Was bylo z powrotem do formy po ciazy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 20:24
-
Katy wrote:No to ładnie nadrobila
To dlugo sie staraliscie o coreczke,teraz czas na chlopca :p
Ja drugie bede chciala najwczesniej za 3 lata chyba, ze mi sie cos wczesniej odmieni, ale watpie
A jak u Was bylo z powrotem do formy po ciazy?
Chciałabym synka mąż też bardzo. Ale chyba w rodzinie męża nie jest dane chłopcu się urodzić dlatego się nie nakrecamy raczej myślimy że będzie druga dziewczyna:) ale jak to mówią ważne żeby zdrowe było
Mi powrót do formy straaasznie sie schodził.Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
U mnie z waga po ciazy nie bylo problemu. Przytylam 15kg, kilka dni po zeszlo wszystko. Niestety. Startowalam z waga 42kg. Mialam nadzieje ze cos tam zostanie, ale nic z tego. Jak bylam patyk tak zostalam. Teraz mam plan zeby w drugiej ciazy jesc ile sie da haha, moze wtedy bede wazyc jak kobieta a nie jak dziecko . Z tym ze ja od zawsze bylam taka wiec moze mala odziedziczyla po mnie ta chuderlawosc
Ale rozstepy mnie nie ominely. Na brzuchu nic a nic, chociaz sie wcale nie smarowalam ale na piersiach za to sa -
Po suwaczku Kate widze ze twoj maluch ma dopiero 2msc. Wg.mnie ,ale to jest tylko moje zdanie za wczesnie jest jeszcze na zmiane wozka na spacerowke .w gondoli dzidzia ma odpowiednia pozycje i nim usiadzie sam,albo bedzie troche sztywniejszy to najlepiej jak najdluzej pojezdzic w gondoli . U nas ze spacwrami roznie tez bywalo . Ostatnio polubilgrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Ja w ciazy przytylam 12kg jak wrocilam do domu ze szpitala mialam 3kg na plusie obecnie -2kg od wagi z przed ciazy i troche odstajacy brzuch . Wiem ze to orzez brak cwiczen ale sie nie obilizuje bo nienawidze cwiczyc xD
Magda:) u nas w rodzinie tez same baby ,a mi sie syn.trafil:)grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
chcebardzobycmama wrote:Po suwaczku Kate widze ze twoj maluch ma dopiero 2msc. Wg.mnie ,ale to jest tylko moje zdanie za wczesnie jest jeszcze na zmiane wozka na spacerowke .w gondoli dzidzia ma odpowiednia pozycje i nim usiadzie sam,albo bedzie troche sztywniejszy to najlepiej jak najdluzej pojezdzic w gondoli . U nas ze spacwrami roznie tez bywalo . Ostatnio polubil
Wiem wiem, ze jeszcze za wcześnie:) Poczekam az usiadzie tylko mam nadzieje, ze to w miare szybko nastapi :p
Ja bym chetnie pocwiczyla, ale nie mam kiedy -
Ja mialam w ciazy +25kg obecnie mam +10 gdzie do stycznia czyli 9miesiecy po porodzie mialam +20kg .
No ale u mnie waga na nowo zacznie rosnac za niedlugo.
No i generalnie obecnie waze tyle ile chcialam wazyc po ciazy bo przed ciaza wazylam 50kg/165cm I bylo to zdecydowanie za malo.
Katy lubi tę wiadomość
Karola dlatego moze i my syna bedziemy miec tym razem
Ale co ma byc to bedzie na szczescie tym razem nie mam parcia na plec, nie wmawiam nic sobie no i cierpliwie czekam az lekarz powie kto tam sie w brzuchu chowa nie musze wiedziec tu i teraz.
Ogolnie to dzis zaczynam 12 tydzien wg wczorajszego usg a ja dalej nie czuje tego ze jestem w ciazySzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Cześć dziewczyny co tam u was słychać?
My w czwartek wizytujemy. Już prenatalne ;o
Jutro wg om zaczynam 13tydzien wg ostatniego usg w piątek 14 !Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Katy wrote:Hej Leci ten czas, moze poznasz płeć juz :p
A my skonczylismy 3 miesiace w niedziele, udalo mi sie zrobic fajne zdjecie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/52aef24c54e4.jpg
Ale zeby nie bylo tak kolorowo to mamy chyba jakies brzuszkowe problemy:(
Jaki fajny:)
Nie liczę na poznanie płci najwcześniej 7.08 na wizycie teraz pewnie i tak bym tak nie do końca uwierzyła:)Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Zobaczymy. Podpytam na pewno
Katy lubi tę wiadomość
Hej dziewczyny
Jej Madziu, jak to zleciało.. już 13 tydzień jak się czujesz? Rodzina już powiadomiona? Ucieszyli się?
U nas idą kolejne żabki, ale o dziwo nie jest zle Ola mi przez ostatnie dni spi do 9-10, a chodzi spać góra 20-21, także jestwm tak wyspana jak nigdy odkąd mała z nami jest ❤️
Poza tym został już tylko miesiąc do naszego ślubu. Tak mi to szybko zleciało z jednej strony nie mogę się doczekać, a zdrugiwj z lekka się stresuje
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.) -
Dominisiu czuję się rewelacyjnie ciąża marzenie normalnie. Myślałam że z małą było lajtowo ale teraz to już po prostu przesada
Rodzina nie wie. Mało kto wie. Moi teście wiedzą bo mąż się wygadal kiedyś jak miał focha. Wie jeszcze moja przyjaciółka a mama chrzestna malucha i przyjaciel męża + jego siostra po wizycie jeśli wszystko będzie ok to oglosimy to oficjalnie.
Jak fajnie. Ale to zleciało do waszego ślubu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 21:19
Moj zdrowy . Najprawdopodobniej SYNEKKaty, gabi5443, Aniluap, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość