Młode mamy 95-97
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje Madzia
Jakieś imiona już są?
A jak teście w ogóle zareagowali?
My się dziś kisimy w domu bo tak zimno na dworze i pada
Olke z oka spuścić ciężko, bo wszędzie już wstaje na nogi, wszędzie wejdzie, szafki otwiera. Masakra, a tak się nie mogłam doczekać aż zacznie się przemieszczać powiem wam ze nie ma się co niecierpliwić, im później tym lepiej xdWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 12:36
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.) -
diana11 wrote:Gratulacje Madzia
Jakieś imiona już są?
A jak teście w ogóle zareagowali?
My się dziś kisimy w domu bo tak zimno na dworze i pada
Olke z oka spuścić ciężko, bo wszędzie już wstaje na nogi, wszędzie wejdzie, szafki otwiera. Masakra, a tak się nie mogłam doczekać aż zacznie się przemieszczać powiem wam ze nie ma się co niecierpliwić, im później tym lepiej xd
Tak bedzie Seweryn na 100%
Tescie.? Ehh dluga historia. Ale krotko mowiac nie zrobili sobie nic z tego. Taki typSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Rosniemy powoli
Ale kilogramy dalej na - cale szczescie
Neli wyszly dolne czworki chyba ma preferencje do wychodzenia przynajmniej dwoch zebow na raz nigdy nie wyszedl jej pojedynczo tylko zawsze parami albo czworkami teraz szykuja sie dolne trojki wiec bedzie na stanie 12 zabkow
Ja czekam na wizyte do 7 sierpniaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
sallvie wrote:Rosniemy powoli
Ale kilogramy dalej na - cale szczescie
Neli wyszly dolne czworki chyba ma preferencje do wychodzenia przynajmniej dwoch zebow na raz nigdy nie wyszedl jej pojedynczo tylko zawsze parami albo czworkami teraz szykuja sie dolne trojki wiec bedzie na stanie 12 zabkow
Ja czekam na wizyte do 7 sierpnia
Brzuszek widac juz ?
U mojego.Oskara identycznie od poczatku dwa na raz . Obecnie mamy 6zabkow . Jak soe czujesz ? Kiedy usg ?grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Zdjęcie brzuszka wyśle później bo widać ale ciężko mi z pracy będzie wysłać
A usg teraz 7 sierpnia pewnie potwierdzimy płećKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
nick nieaktualny
-
Aniluap 14.08 - we wtorek jak rezerwowalismy sale 3 lata temu to były tylko 3 terminy wolne, z czego 2 w październiku a ja bardzo chciałam latem No i mamy w srodku tygodnia xd
Zostało nam jeszcze tylko 10 dni ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 08:49
Aniluap lubi tę wiadomość
nick nieaktualnydiana11 wrote:Aniluap 14.08 - we wtorek jak rezerwowalismy sale 3 lata temu to były tylko 3 terminy wolne, z czego 2 w październiku a ja bardzo chciałam latem No i mamy w srodku tygodnia xd
Zostało nam jeszcze tylko 10 dni ❤️ -
Odmówiło sporo, ale to raczej nie ze względu na termin. Ze 190 osób zrobiło nam się 130 i to w sumie ze strony narzeczonego odmawiali, bo teście poprosili jakiś ludzi których z 20 lat nie widzieli. No ale to rodzina to trzeba było poprosić.
Hej My tez planujemy slub, ale to raczej jeszcze troszkę odległe plany, chociaz narzeczony chcial jeszcze w tym roku...Raczej nie bedziemy miec hucznego wesela tylko skromne
A takie mam pytanie z innej beczki, jak u Was wygladalo zabkowanie maluchow? Kiedy się zaczelo i jak sie maluszki zachowywaly? Moj znowu marudzi i sie doszukuje przyczyny..Raczki i wszystko co mu w nie wpadnie pcha do buzki, ale to moze byc tez rozwojowe i sama nie wiem... -
Hej my po wizycie
Sewcio dalej Sewciem jeszcze nic mu nie odpadlo haha
Ale ze wizyta i slabszy sprzet 04.09 mam polowkowe na lepszym sprzecie i tam potwierdzimy na 120%
Maly kopie od kilku dni z Nela kopniaki poczulam w 18+6 z om z malym w 15+3 z om
Waga dalej na - choc powooooli wzrasta do gory ale jak dobrze pojdzie a na to wyglada skonczymy z maks +10kg
Nela ma juz bardzo widoczne dolne 4 w natarciu dolne 3 takze juz prawie 12 zebow na stanie.
Rozwija sie super ! Ostatnio bardzo sie rozgadala. Duzo powtarza a rozumie prawie wszystko co sie do niej mowi !
Co do slubu my jesteśmy 4 miesiace po slubie cywilnym skromna uroczystosc na 25 osob z roczkiem corci
Koscielny zaplanowany za 3 lata tak zeby Seweryn tez juz byl taki w miare a przy okazji uzbieramy jak najwiecej i zrobimy huczne wesele
Co do zabkowania to u malej zaczelo sie kolo 4 msc ale pierwsze zeby wyszly jak miala 6,5 miesiaca. Co prawda Nela to takie dziecko ze jak juz zeby wychodza to jednego dnia przebije sie minimum 2
Najpierw 2 dolne jedynki potem na raz 2 gorne jedynki I gorne dwojki. Potem dolne dwojki teraz dolne czworki I nadchodza obie dolne 3-ki
Zabkowanie przechodzi super ani nie goraczkuje ani nic teraz przy czworkach troche marudzila ale mysle ze to tez dlatego ze wybijaly sie w te upaly. Jedynie strasznie sie slini i, duzo kupek robi jak sie zeby zblizaja.Katy, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Hej dziewczynki
Trzymam kciuki Dominika za jutro,oby było tak jak sobie wymarzyłaś :* i wgl. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. Oczywiscie czekamy na foto relacje . Jestem mega ciekawa kiecy
Kate u nas było bezobjawowo . Pierwszy zabek wyszedl jak malu mial 5msc. Obuchniete dziaselka i hejtolitry sliny. Kup kochana mu dentinox . Dziala cuda ,a nie zaszkodzi . Zanim wyjda zabki moze jeszcze troszke potrawac.
Madzia z czego pamietam to.chyba marzylas o chlopcu
A u nas 6 zabkow . Maly przemieszcza sie przy meblach i zaczyna sie puszczac . Kupilismy dzialke budowlana ,mam nadzieje ze w miare sprawnie pojdzie nam odkladanie na dom bo jak na razie sama trawe mamy...
No i zaczynamy pierwszy cykl staran o, rodzenswto dla Oskarka . Akurat dzis plodneKaty lubi tę wiadomość
grudzień2015 mama aniołka (*)
maj2019 mama Mikusia
-
Hej dziewczyny, troche tu sie nie odzywalam ale nie bardzo mam czas przez moja rozbrykana mala. Kalina za dwa miesiace skonczy 2 lata ! Czas leci niesamowicie szybko, moge smialo powiedziec ze mala jest moja kumpela chodzimy wszedzie razem, rozmawiamy, bawimy sie. Rozumie praktycznie wszystko, bardzo ladnie mowi, jest niesamowicie ruchliwa no i jak przystalo na prawie dwulatke nic sie nie slucha. Bunt mamy pelna para ale biore kilka glebokich wdechow i lecimy dalej . Powoli rozgladamy sie za przedszkolem dla niej bo chce zeby juz od nastepnego lata/ jesieni zaczela tam chodzic.
Widze dziewczyny ze u Was temat wesel, my jestesmy juz prawie rok po slubie cywilnym, za rok koscielny . Po weselu chcemy zaczac starania o drugie dziecko. Mysle ze to bedzie dobry czas bo z racji moich problemow w pierwszej ciazy czeka mnie raczej kolejna ciaza lezaca. Zawsze to latwiej jak juz Kalinka bedzie chodzic do przedszkola, lepiej to ogarne . Jezeli wszystko pojdzie dobrze to beda 4 lata roznicy miedzy dzieciakami, co uwazam ze jest spora roznica. Juz taka chyba na ostatni dzwonek. Boje sie ze juz nie zlapia dobrego kontaktu ale innego wyjscia raczej nie mamy
Sallvie super ze doczekalas sie chlopca . Bardzo ladne imie wybraliscie.
Za wszystkie brzuchatki, starajace trzymam kciuki zeby wszystko bylo bezproblemowo . A dziewczyny po weselach pochwalcie sie jak bylo. -
Hej dziewczyny :*
No ja już jestem mężatka wszystko było idealnie! Lepszego wesela nie mogłam sobie wymarzyć chciała bym przeżyć to wszystko jeszcze raz, tak bardzo mi się podobało xd
Madziu u Ciebie zaraz połowa ciąży, szok
Karola my jeśli chodzi o dom jesteśmy prawie na tym samym etapie co wy, haha Jutro mamy iść do biura nieruchomości dogadać jeszcze jedna sprawę i jak załatwiła babeczka to co trzeba to kupujemy tą działkę
Mysza super ze decydujecie się na rodzeństwo Ja nadal jestem na nie i chyba długo tak zostanie jeszcze xdAniluap lubi tę wiadomość
Dominika strasznie jaralam się to dzialka ,a teraz emocje ze mnie opadly jak dopiero na wiosne planu ,fundamenty... fundamenty tez swoje musza odstac.. a ja to bym chciala na juz i na teraz
U mnie od owulki utrzymuje się ćmienie jak na okres. Chociaz na razie staramy się bez spiny na dziewczynke wiec przed owu xD dziś zrobilam sobie sikanca i biel vizira,ale sie nie stresuje jeszcze bo okres planowo mam na 31:) moze ciazy nie ma ,a moze za wczesnie by cos bylo widac ...
Ja juz sobie nawet wozek rok po roku upatrzylam ..tak się wkrecilam hahagrudzień2015 mama aniołka (*)
maj2019 mama Mikusia
-
Ooo Karola zaczeliscie starania ? Super
Ja wczoraj bylam na prywatnej wizycie u innej lekarki. Potwierdzila ze widzi dlugonogiego chlopca
Takze na pewno bedzie SewerynKaty, chcebardzobycmama lubią tę wiadomość