Młode mamy 95-97
-
WIADOMOŚĆ
-
chcebardzobycmama wrote:Klaudys jakie szkolenie miał twój mąż w wojsku ? Czy dopiero zaczyna z wojskiem? W szkółce był czy zwykły piligon ? Mój mąż też wojsko
Teraz byli w stępinie, jednostka strzyżowska. A twoj mąż? -
Hej wam! :*
Jak tam nasze ciężaróweczki? Ale się cieszę, że was tu tyle jest. Odkąd sama byłam w ciąży kocham mieć styczność z ciężarnymi Fascynuje mnie to, bo sama już nigdy w ciąży nie będę, a fajnie się na takie brzuszki patrzy. Ale z boku oczywiście
U nas postęp! Ola sama siada z pozycji leżącej! Nareszcie! Bo czasami jak chciała coś sięgnąć i z siedzenia przeszła na brzuszek, to potem był ryk bo nie umiała sama usiąść a tak to już sobie radzi
Poza tym nic nowego. Umiemy jeszcze robić brawo i próbuje dźwigać dupkę jak się czegoś złapie, ale do pozycji stojącej to jeszcze daleeka droga
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.) -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fdf7d2858a81.jpg
Jest dzidziuś serduszko bije130/min i strasznie fikał . Pobeczalam się jak głupia
Ma 17mm według USG 8+3 +/- 5dni powiedział że może być pomyłka termin na 28 grudnia
sallvie, KlaudyŚ, Aniluap lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dibolek wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fdf7d2858a81.jpg
Jest dzidziuś serduszko bije130/min i strasznie fikał . Pobeczalam się jak głupia
Ma 17mm według USG 8+3 +/- 5dni powiedział że może być pomyłka termin na 28 grudnia
Osesek malusiDibolek lubi tę wiadomość
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
KlaudyŚ wrote:On jest na tych weekendowych. Kolejne ma początkiem czerwca weekendowe a potem na dwa tygodnie do Mińska.
Teraz byli w stępinie, jednostka strzyżowska. A twoj mąż?grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Hej dziewczynki jutro wizyta.
Trzymajcie mocno kciuki za juniora !chcebardzobycmama lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
chcebardzobycmama wrote:Mój mąż też na terytorialnych w Ciechanowie . Miał możliwość iść do mazowieckiego na zawodowego bo były przyjecia ale nie podobała mu się jednostka. Moj mąż jest po tych szkółkach już w
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
nick nieaktualny
-
chcebardzobycmama wrote:Wg . Skąd jesteście bo Mińsk jest 40km od naszego miasta
Póki co będzie chciał skończyć to roczne szkolenie a potem planuje robić kurs instruktora lub isc na zawodowego ale to jest kwestia dogadania ze mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 15:59
-
Ciąża potwierdzona.
Dzidzia tafiła na miejsce, mamy pęcherzyk niemalże idealny co do dnia z om.
15.06 mamy wizytę na której zobaczymy maluszka w całej okazałości:)Szczęśliwa Mamusia, gabi5443 lubią tę wiadomość
chcebardzobycmama wrote:Madzia no to super wieści
Diabełek no to jesteśmy sąsiadkami bo ja Ostrów Prawko tam zdawałam
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
U nas dobrze
Dzisiaj moj drugi dzien mamy w zyciu.
Za rok będzie obchodzony już w większym gronieSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
U nas też super.
Mamy właśnie za sobą drugą wizytę u fizjoterapeuty. Ola miała wykrytą wadę postawy, przez którą mogła by mieć problemy w przyszłości i właśnie jesteśmy w trakcie pozbywania się jej.
Robi ogrooomne postępy i pani jest z niej mega dumna. Poza tym, że zaczyna sama siadać przybiera też pozycję raczkowania, czego u nas nie było przez źle ustawioną miednicę, która ciągle leciała do dołu i nie dźwigała dupki w górę. Myślę, że już nie długo nigdzie się sama nie ruszę
A jeszcze oprócz brawo i barum-tryk umie przybijać piątkę
No i to mój pierwszy dzień mamy, którego aż tak nie odczuwam bo moje dziecię nie ejst świadome tego dnia ale tak czy inaczej wszystkiego dobrego dla was mamusie, dużo miłości i cierpliwości
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.) -
Hej dziewczyny - wpadam na szybko, przeleciałam wątek bo znow mam zaległosci. Musialam zalozyc nowe konto, tamto przez przypadek usunęłam. Ciesze sie ze jest tyle nowych dziewczyn, ciężarnych . A Ty Madziu mnie zaskoczyłaś baardzo, ale mega się cieszę i serdecznie gratuluję to na kiedy masz termin?
Dominsia, dobrze ze poszliście do fizjo. Wady szybko się pozbędziecie i będzie ok poleci jak strzała.
Zosia już smiga, biega przy meblach, często się puszcza i stoi sama bez niczego dobrych kilka minut, kilka razy zrobiła sama dwa koslawe kroki, ale nie chodzi samodzielnie. Choc ma dopiero 10 miesięcy, wiec ma czas choc babcie i ciocie dobra rada juz mówią że "powinna już cos działać z chodzeniem" porównując ją do kuzynki która ma ponad rok nie przetłumaczy im za nic ze kazde dziecko inne
mamy 4 zeby nadal, coś sie kluje od dłuższegoczasu w miejscu dwojek ale na razie brak na powierzchni
wszystkiego najlepszego dziewczęta z okazji naszego święta, buziaki!sallvie lubi tę wiadomość
3.11.2014 - poronienie zatrzymane (8/12 tc)
11.07.2017 - Zosia (23 cs)
07.01.2023 - Kornelia (1 cs)