Młode mamy 95-97
-
WIADOMOŚĆ
-
95 może dołączyć?
Patrycja się wita
Planowany dzidziuś, lekko wspomagany, stworzony w trzecim cyklu. Syn w drodze z terminem na majsallvie, Katy, Ania0306 lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
KarmeLoVe wrote:95 może dołączyć?
Patrycja się wita
Planowany dzidziuś, lekko wspomagany, stworzony w trzecim cyklu. Syn w drodze z terminem na maj
Pewnie że może:) witamy na pokladzie
Kurcze pamietam ze w pierwszej turze byly same dziewczynki I nieliczni chlopcy jesli chodzi o porody a teraz bedzie odwrotnie
Dużo dziewczyn juz na liscie nie ma bo przestaly sie udzielac ale kiedys lista byla cala czerwona praktycznieKarmeLoVe lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Ahh nowe dziewczyny dopisze was do pierwszej strony, ale musze pomyslec nad jej nowym wygladem tak zeby wszystko ladnie i przejrzyscie wygladaloKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Cześć Patrycja
Miło ze mamy kolejna młoda mamusie w grupce.
A tak w ogóle to rozkminiam dziewczyny. 95 już nie takie młode - mój chłop jest 95. A 97 to chyba nie najmłodsze staraczki. Ja jako 97 zaczęłam 2 lata temu
Czy tylko ja tu cierpię na bezsenność, która zaczęła się przed pozytywnym testem? Zawsze byłam śpiochem i usypiałem nawet w klubie na stojąco.KarmeLoVe lubi tę wiadomość
PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Cześć Patrycja !!!
Panna Evans ja również cierpię na bezsenność. Może nie tak co noc ale raz na jakiś czas mnie łapie tak, że przez kilka dni spać nie mogę. Tydzień temu miałam 3 noce gdzie może na dwie godziny zasnęłam. W dzień to po prostu nie byłam w stanie funkcjonować.KarmeLoVe lubi tę wiadomość
08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
Ania0306 wrote:Panna Evans ja również cierpię na bezsenność. Może nie tak co noc ale raz na jakiś czas mnie łapie tak, że przez kilka dni spać nie mogę. Tydzień temu miałam 3 noce gdzie może na dwie godziny zasnęłam. W dzień to po prostu nie byłam w stanie funkcjonować.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Hej dziewczyny, milo ze dolaczaja nowe mamy .
Co do wieku to ja tez jestem 96 i sporo dziewczyn w moim wieku ma juz maluchy, sa i mamy dwojki wiec wydaje mi sie ze to juz nie jest taki najmlodszy i szokujacy wiek -
nick nieaktualny
-
Jeszcze żadna mama 98 czy 99 do nas nie dolaczyla wiec chyba az tak mocno sie te roczniki nie staraja
Ja zauwazylam w swoim otoczeniu ze albo ktos szybko decyduje sie na dziecko czyli przedzial 19-22 lata albo czeka z tym do okolic 30 . Malo znam matek w wieku tak +/-25 .
No ja jestem 97 rocznik i bede miała drugiego maluszka I w swoim otoczeniu jestem jedyna z dwojka dzieci w tak mlodym wieku na razie.
Ale ja postanowilam zakonczyc produkcje do 25 roku zycia, odchowac i potem po 30-40 kiedy kolezanki beda siedziec w pieluchach korzystac z mezem z zycia podrozujac itp
Ahh no I ja jednak dalej jestem szokiem dla innych jak slysza ze juz po slubie, mamy mieszkanie we dwoje pracujemy i spodziewamy sie drugiego dziecka. Moze tym bardziej że jak sie nie pomaluje a zazwyczaj sie nie maluje nie wygladam na swoj wiek.
Ze mna troche tak jakbyscie wsadzily 30 latke ( charakterem ) do ciala 18-19 latkiKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
nick nieaktualny
-
Aniluap wrote:Sallvie bo według nazwy grupy można wywnioskować, że jest tylko dla mam z roczników 95-97, myślę, że dlatego nie ma tutaj młodszych
W sumie tak ale nie widzialam ani watku jeszcze mlodszych mam ani na watkach np styczniowki 2019 nie przyuwazylam nikogo tak mlodego no i nie raz dziewczyny pisza u nas czy moga dolaczyc mimo ze w nazwie jest 95-97 mimo ze sa rocznik np 94 tak jak GabiKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Ja jakbym była 99-2000 to bym się bała dołączyć bo bym myślała ze mnie uznają za gówniarę te 95.
A do do otoczenia. Nie mam koleżanek z dziećmi. Z moich byłych szkół to znam chyba 3 w moim wieku, gość z mojej klasy ma dziecko ale to niedorajda życiowa i szkoda dziecka.
Z klasy mojego chłopaka (95) jeden chłopak ma ciężarna dziewczynę, dosłownie miesiąc czy dwa przed nami. Wszyscy się śmieją ze jeden i drugi płakali rok temu ze stulejarze i nie ruchaja a teraz oboje za dobrze zaruchalichcebardzobycmama lubi tę wiadomość
PannaEvans wrote:Ja jakbym była 99-2000 to bym się bała dołączyć bo bym myślała ze mnie uznają za gówniarę te 95.
A do do otoczenia. Nie mam koleżanek z dziećmi. Z moich byłych szkół to znam chyba 3 w moim wieku, gość z mojej klasy ma dziecko ale to niedorajda życiowa i szkoda dziecka.
Z klasy mojego chłopaka (95) jeden chłopak ma ciężarna dziewczynę, dosłownie miesiąc czy dwa przed nami. Wszyscy się śmieją ze jeden i drugi płakali rok temu ze stulejarze i nie ruchaja a teraz oboje za dobrze zaruchali
Ha ha ha :D
Co porabiacie?grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Kolorowaola hej fajnie ze jestes
Chcebardzobycmama siedzę w przychodni bo potrzebuje czegos typu Nospa tylko w UK. A powinnam sie zbierać na imprezę halloweenową. Nie bede pic ani palić ale bawić sie nikt nie broni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 18:19
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy