Monitor oddechu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny,
A który model konkretnie Angelcare polecacie i jak go kupić? allegro czy może przez sklep internetowy? W szpitalu kazali mi Malutką kłaść na boczku żeby jak się jej uleje nie zadławiła się. I od tamtej pory ciężko mi spać i zamiast się Nią cieszyć to jestem jak sparaliżowana, że przestanie oddychać, a ja nie zareaguję.
Kasia Popiołek -
Witam
Dziewczyny doradźcie mi który monitor oddechu wybrać? Angel Care płytkowy czy Snuza? Problem w tym, ze mam kota i nie mam 100% pewności, ze nie będzie wchodził do łóżeczka. Więc zastanawiam się czy płytkowy w tej sytuacji ma racje bytu ponieważ co w sytuacji gdy w łóżeczko będzie spało dziecko i kot. dziecko przestanie oddychać a kot będzie dalej. czy płytkowy zadziała? czy będzie monitorował kota? -
Ja wlasnie zastanawiam sie nad ogolnie elektroniczna niania. Obawiam sie jak czytam posty, ze bedzie raczej niezbedny (duzy dom - pietrowy) przy czym wydaje mi sie, ze to raczej inwestycja na co najmniej kilka lat. W koncu dziecko pozniej bedzie wieksze i nie wiadomo na jaki pomysl wpadnie u siebie w pokoju Czy ktos mieszkajacy w pietrowym domu moze sie wypowiedziec? Czy na dole bedzie slychac nianie?
-