X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Monitor oddechu
Odpowiedz

Monitor oddechu

Oceń ten wątek:
  • Puella Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, słyszałyście może coś kalibracji używanych monitorów? Nastawiłam się na używany, a koleżanka mi odradza, bo ponoć trzeba je skalibrować. Może coś wiecie w temacie?

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwsze słyszę, używam używanego i jest ok. Zdarzyły się 2 fałszywe alarmy, ale poza tym jest ok.

• Kasia Popiołek Nowa

Wysłany: 12 czerwca 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

A który model konkretnie Angelcare polecacie i jak go kupić? allegro czy może przez sklep internetowy? W szpitalu kazali mi Malutką kłaść na boczku żeby jak się jej uleje nie zadławiła się. I od tamtej pory ciężko mi spać i zamiast się Nią cieszyć to jestem jak sparaliżowana, że przestanie oddychać, a ja nie zareaguję.

Kasia Popiołek
  • AniaB4 Nowa

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Dziewczyny doradźcie mi który monitor oddechu wybrać? Angel Care płytkowy czy Snuza? Problem w tym, ze mam kota i nie mam 100% pewności, ze nie będzie wchodził do łóżeczka. Więc zastanawiam się czy płytkowy w tej sytuacji ma racje bytu ponieważ co w sytuacji gdy w łóżeczko będzie spało dziecko i kot. dziecko przestanie oddychać a kot będzie dalej. czy płytkowy zadziała? czy będzie monitorował kota? :)

• Marta USA Znajoma

Wysłany: 8 stycznia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie zastanawiam sie nad ogolnie elektroniczna niania. Obawiam sie jak czytam posty, ze bedzie raczej niezbedny (duzy dom - pietrowy) przy czym wydaje mi sie, ze to raczej inwestycja na co najmniej kilka lat. W koncu dziecko pozniej bedzie wieksze i nie wiadomo na jaki pomysl wpadnie u siebie w pokoju :) Czy ktos mieszkajacy w pietrowym domu moze sie wypowiedziec? Czy na dole bedzie slychac nianie?

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ