X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Monitor oddechu
Odpowiedz

Monitor oddechu

Oceń ten wątek:
  • Puella Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, słyszałyście może coś kalibracji używanych monitorów? Nastawiłam się na używany, a koleżanka mi odradza, bo ponoć trzeba je skalibrować. Może coś wiecie w temacie?

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwsze słyszę, używam używanego i jest ok. Zdarzyły się 2 fałszywe alarmy, ale poza tym jest ok.

• Kasia Popiołek Nowa

Wysłany: 12 czerwca 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

A który model konkretnie Angelcare polecacie i jak go kupić? allegro czy może przez sklep internetowy? W szpitalu kazali mi Malutką kłaść na boczku żeby jak się jej uleje nie zadławiła się. I od tamtej pory ciężko mi spać i zamiast się Nią cieszyć to jestem jak sparaliżowana, że przestanie oddychać, a ja nie zareaguję.

Kasia Popiołek
  • AniaB4 Nowa

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Dziewczyny doradźcie mi który monitor oddechu wybrać? Angel Care płytkowy czy Snuza? Problem w tym, ze mam kota i nie mam 100% pewności, ze nie będzie wchodził do łóżeczka. Więc zastanawiam się czy płytkowy w tej sytuacji ma racje bytu ponieważ co w sytuacji gdy w łóżeczko będzie spało dziecko i kot. dziecko przestanie oddychać a kot będzie dalej. czy płytkowy zadziała? czy będzie monitorował kota? :)

• Marta USA Znajoma

Wysłany: 8 stycznia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie zastanawiam sie nad ogolnie elektroniczna niania. Obawiam sie jak czytam posty, ze bedzie raczej niezbedny (duzy dom - pietrowy) przy czym wydaje mi sie, ze to raczej inwestycja na co najmniej kilka lat. W koncu dziecko pozniej bedzie wieksze i nie wiadomo na jaki pomysl wpadnie u siebie w pokoju :) Czy ktos mieszkajacy w pietrowym domu moze sie wypowiedziec? Czy na dole bedzie slychac nianie?

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ