Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też jestem na luzie, wizyta za 3 dni, dziś beta 1691
Isia86, Abusiowa lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dzisiaj tak się źle czuje, jak nigdy od początku ciąży..W sobotę i niedziele cały dzień przeleżałam, ale niestety wróciła rzeczywistość...Obudziłam się o 4 i nie mogłam spać, brzuch bolał jak na okres, kręgosłup tak samo. Jednak krew się nie pojawiła, dlatego trzymam sie tego, że skoro nie ma krwi to wszystko powinno być dobrze. Calutki dzień chodziłam śpiąca i gdzie mogłam to po prostu usypiałam, strasznie bolą mnie teraz nogi do kolan i czuje takie "bulgotanie" w macicy, całkiem śmieszne uczucie hah Nie mogę się doczekać wizyty, ale to jeszcze 8 dni...Chce już wiedzieć czy wszystko jest dobrze..Nie potrafię żyć w takiej niewiedzy
-
nick nieaktualnyPowiem wam, że inaczej sobie to USG wyobrażałam.. Nie dał posłuchać serduszka tylko pokazał, że jest, nie sprawdził tętna no i jedyne co powiedział "8 mm, taki trochę kloc, co?" i się zaczął śmiać. No i wychodzi 7t3d czyli tak jak z @. O terminie porodu też nic, dlatego nie lubię wizyt na NFZ.. Nie wiadomo nic, chociaż dobrze, ze serduszko dalej jest i maleństwo się rozwija. Nie dał mi zdjęcia, pozwolił zrobić tylko komórką więc przepraszam za jakość.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d17428a08fe.jpgcudek2, M@linka, Polarisa90, Nulka, Ulka84, dora13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja również jestem po wizycie
póki co jest sobie pęcherzyczek w macicy i tworzy się pęcherzyk żółtkowy? (to co ma żywić dziecia na początku zanim funkcję przejmie łożysko). Więcej nic nie było widać, no ale cóż się dziwić jak to 5t+1d (liczone od owu).
jedyne co mi się nie spodobało, to mimo, że byłam prywatnie w medicoverze, to lekarz nie był przychylnie nastawiony do L4... powiedziałam mu, że mam straszne mdłości takie już na wymioty, a pracuję w szkole i nie mam możliwości żeby w trakcie lekcji pójść do toalety, która jest dwa piętra niżej po drugiej stronie korytarza... i zaproponował żebym poszła do lekarza rodzinnego, który może mi wystawić L4 zanim na USG zobaczy serduszko... Czy Wy też tak macie u swoich lekarzy?
Wiecie czy rodzinny może wystawić L4 ciążowe????
Gratuluję wizyt dziewczyny, cudek śliczna dzidzia ))cudek2, Nulka, Ulka84 lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
nick nieaktualny
-
cześć
ja też chodziłam na Medicover i też mnie wkurzał, więc dzisiaj poszłam zupełnie prywatnie do innego lekarza
i jaka zmiana - jestem taka zadowolona po wizycie, wszystko szczegółowo opowiadał, tłumaczył, polecił też stronę do poczytania www.ciaza.mp.pl - mówi, że to strona pisana przez lekarzy i tam wszystkie informacje aktualne i sprawdzone
..a wogóle - zobaczyłam pulsujące serduszko
takie małe jeszcze to nasze szczęście bo 4mm ale serducho bije pięknie
termin - 11.12Polarisa90, M@linka, Isia86, cudek2, Szarlotka123, RedLady, Ulka84, dora13 lubią tę wiadomość