Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny Byłam dzisiaj na pierwszej wizycie, zrobili mi usg, ale jeszcze nie bylo nic widac. Nie panikuje na razie, bo to jest dopiero tydzien 4+1 i zarodek jest wielkosci ziarnka maku Pani doktor wypisala mi skierowanie na bete i na badanie usg, na ktore mam isc za tydzien-poltora. Podobno ma byc juz cos widac Zazdroszcze dziewczynom, ktore slyszaly juz serduszko. Co ciekawe, doktorka powiedziala, ze dopoki hormon hcg jest ponizej 1500 to marna szansa, zeby na usg bylo cos widac.
Szarlotka123, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewuszki dołączam do Was termin wg belly to 26 grudnia:)
Ulka84, Kamilam8, kwiatuszek12345, Abusiowa, guerretenshi, Polarisa90, emilkazozz, paradise, Szarlotka123, Nulka lubią tę wiadomość
-
Szarlotka123 wrote:Ja się powoli zbieram. Któraś jeszcze ma dzisiaj USG?
Dam znać jak po wizycie
pewnie zarodka jeszcze nie będzie, no ale zobaczę czy jest okey do tego momentu co jest teraz...
powodzenia na wizycie i daj znać po. ja mam swoją na 17:30s1985, Nulka lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
guerretenshi wrote:Nie moge się doczekać Waszych relacji z wizyt. Ja jutro idę na 8:50. Oboje z partnerem jesteśmy tak podekscytowani, że masakra.14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
Wróciłam.
Maluszek ma 1,38 cm. Serduszko ładnie bije. Wszystko ok. Termin na 4 grudnia - proszę o zmianę na liście. Wg usg nawet 1 grudnia.
Kolejna wizyta 11 maja. Mam się zapisać już na prenatalne. Dziękuję za kciuki i wsparcie.
Rany. Zaraz znowu wyląduje z głową w wc.
Uściski.guerretenshi, M@linka, wianna, s1985, Isia86, Majanna, Koska 88, paradise, Nulka, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
Isia. Ja chodzę do Lejman. Nie bardzo lubię babkę ale nie chce mi się kombinować w poszukiwaniu innej lekarki. Tym bardziej ze przychodnia jest pod szpital Zdroje w którym chce rodzic, to myślę że będzie łatwiej wszystko organizować.