Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Milka - bardzo mi przykro! Trzymaj sie!
U mnie bez wiekszych zmian. Siedze wlasnie w pracy i sie wkurzam. Maz powiedzial zebym poszla do lekarza i wziela sobie zwolnienie, ale latwo powiedziec. Jak mnie nie bedzie, to nikt tego nie zrobi i po powrocie bede miec jeszcze wiecej roboty.
Ja, jesli wytrzymam powiem Mamie dopiero na Dzien Matki Poki co, przynajmniej do wizyty cisza.
...więc teraz serca mam dwa... -
Arleta wrote:Kurde ciekawe jestem,czemu ci kazał odstawić te zastrzyki...,mi gin powiedziała,że nie można teraz przestać brać
ja tez na betę latalam i tylko stres dodatkowy bo sie o mały przyrost martwilam.dr powiedział ze bez sensu teraz betę robić bo to normalne ze wolniej rośnie u jednych tak u innych inaczej i tylko usg teraz.Wiec sobie nie akrecaj dodatkowo;)ja miałam 39760 a po 4 dniach tylko 63tys coś tam no a serducho biło i maluszek rosnie:)oby dalej tak było.
musiałam dziś w pracy powiedzieć bo na zwolnieniu jestem no i przez tel do szefa.Ale na szczęście dobrze to przyjął -
Kurcze, doczytałam właśnie że plamienia w ciąży mogą być też spowodowane przyjmowaniem leków przeciwzakrzepowych. Biorę Acard - może to przez to?25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
roma wrote:Kurcze, doczytałam właśnie że plamienia w ciąży mogą być też spowodowane przyjmowaniem leków przeciwzakrzepowych. Biorę Acard - może to przez to?
Tak. Cherry Lady tak chyba miała. Tylko ona zastrzyki przyjmowała jeśli dobrze pamiętam. -
Tak, gin mi je zleciła po wynikach badań po poronieniach.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Ja brałam acard w trakcie prób zajścia w ciążę.Jak się udało to acard dr kazał odstawić a brać clexane zastrzyki.No a po tych plamieniach odstawic clexane.twoja dr wie co robi trzeba mieć chyba jakieś zaufanie...
-
cześć, a badała któraś z Was progesteron?
ja dziś zbadałam, wyszło 13,5 - zakres normy szeroki bardzo I trymestr 2,8-147,3 ng/ml
nie wiem, czy to nie jest nisko
robiła któraś z Was?
a przy okazji robiłam betę
13.04 było 5100
dziś 22200 - więc już zaczyna zwalniać - 80% a nie ponad 100% jak dotąd, więc więcej nie będę badać -
nick nieaktualnyJak wcześniej wymiotowałam tylko rano tak dzisiaj cały dzień ehh..
Milka, bardzo mi przykro ale nie trać nadziei, uda się, urodzisz jeszcze niejednego zdrowego dzidziusia.
Witam nowe mamusie, jak tylko wrócę z USG to zaraz zacznę wpisywać na listę
Jak się dzisiaj czujecie?
Kurcze roma, mnie właśnie chce przepisać acard ze względu na poronienia.. I teraz pytanie, brać go czy nie brać.. ;/ -
Basia79 wrote:cześć, a badała któraś z Was progesteron?
ja dziś zbadałam, wyszło 13,5 - zakres normy szeroki bardzo I trymestr 2,8-147,3 ng/ml
nie wiem, czy to nie jest nisko
robiła któraś z Was?
a przy okazji robiłam betę
13.04 było 5100
dziś 22200 - więc już zaczyna zwalniać - 80% a nie ponad 100% jak dotąd, więc więcej nie będę badać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 14:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny