Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam jak samopoczucie ja dzisiaj mysle czy sie nie wybracdo lekarza żeby sie uspokoić tyle ze bylam tydzień temu i wizytę niby mam w nastepnu wtorek . mysle czy nie przegne z tymi wizytami. Ale tak sie boje .
Magduullina, Arleta lubią tę wiadomość
-
Arleta ja mam takie brązowe plamienia,raz słabsze raz mocniejsze.U mnie się one biorą z krwiak który się zrobił w macicy.Ja brałam zastrzyki clexane od początku ciąży aż do teraz do tych plamien.dr kazał odstawić.progesteron mi spada cały czas,biorę duphaston.Brzuch mnie pobolewa tak jak na okres.No i cóż pozostaje tylko czekać...
Arleta lubi tę wiadomość
-
Arleta wrote:Roma,Hiszpanka a jaka ta krew u Was jest? ja teraz mam też plamienia takie brudzenia jakby taką "starą "krwią...od 2-óch dni staram się jak najwięcej leżeć,dziś widzę już,że plamienie maleje,ale wiem też,że to wcale nie oznacza,że będzie dobrze..
W środę II usg,tydzień temu nie było jeszcze dobrze widać serduszka,kusi mnie żeby iść znów na betę jutro,chcę wiedzieć w razie czego przed wizytą..
Ja niewiem od czego to zależy,skąd te krwawienia się biorą,w każdej ciąży je mam a w pierwszej donoszonej (synek 7,5lat) to miałam jakby okres tak się lało ze mnie,pózniej 2 poronienia-raz tylko jasno brązowe plamienia,a za drugim razem tylko trochę żywo czerwonej krwi,w obu przypadkach serduszko przestawało bić..także z tymi plamieniami to nigdy nie jest nic przesądzone,wiadomo tylko,że ciąża zagrożona.Straszne jest to przeżycie zobaczyć na papierze krew ale musimy się trzymać i czekać na dalszy rozwój wydarzeń,nic nie poradzimy
A robiłyście przyrost bety?
M@linka podziwiam Cię za ten spokój ducha,a odpoczywasz czy tak normalnie starasz się funkcjonować?25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Arleta wrote:Roma a bierzesz też zastrzyki?25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
milka90 wrote:Cześć dziewczyny możecie mnie wykreślić z listy, niestety nie udało się być tutaj z wami do grudnia;/25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Milka strasznie mi przykro:(
Ja juz nie moge sie doczekać wizyty w czwartek. Mam nadzieję ze będzie ok.
Jesli chodzi o plemienia to ja je dostałam 2 tyg pp tym jak płód obumarł i byly bardzo skąpe i brązowe. Więc jak widac kazdy ma inaczej. Ale to mnie denerwuje bo w sumie u mnie nic nie dalo sie zrobic. A czasem dostaję się plamien bo cos się zaczyna dziac i organizm daje znac. A wtedy sa jakies szansę żeby zareagować.
Miłego dnia;)aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
W ogole u mnie znowu zatkany nos w nocy...mało nerwicy nie dostalam:D bo mnie to bardzo irytuje.
Ale sen to normalnie mnie rozwalil bo snilo mi się ze taka mialam chcice i szybko z moim D poszliśmy w pierwsze lepsze miejsce żeby sie seksic. Ale dziewczyny to było tak intensywne ze jak się obudzilam to nie dowierzalam bo mi się nigdy nie snilo ze seks uprawiam. Wstyd....aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Asiaa91 wrote:Milka, szczerze wspolczuje i sciskam...
Ja wczoraj rodzicom dalam z okazji rocznicy slubu spioszki z napisem 'jestem super wnukiem'. Baaardzo sie ucieszyli
Mnie mega kusi powiedzieć dla mojej mamy... jestem na l4 siedzę w domu, a ona mieszka 300m ode mnie...
-
To czemu nie powiesz? To MAMA!
Właśnie zaliczyłam pawia . . . Kurde. Poszły chyba tabletki. No i nie wiem, co robić. ... biorę 100 letroxu. . . Przez 2h to chyba niewiele się wchlonelo. ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 09:06