Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
palma wrote:A mnie juz zaczyna to wszystko stresować, moje objawy juz znikają a i tak bylo ich niewiele:(
Kochana nie martw się wiem ze łatwo mi mówić , ale każda kobieta jest inna , ja na przykład tez nie mam żadnych objawów , w pierwszej ciąży tez nie miałam i urodziłam zdrowego synka będzie wszystko dobrzepalma lubi tę wiadomość
-
palma wrote:A mnie juz zaczyna to wszystko stresować, moje objawy juz znikają a i tak bylo ich niewiele:(
palma lubi tę wiadomość
-
Ja wiem ale to jest takie stresujące. Jak tylko dowiedziałam sie o ciazy nie mialam objawów potem stopniowo zaczely sie pojawiać i raz sa a raz ich nie ma. Wczoraj juz o wiele mniej mnie piersi bolały, rano troche bardziej teraz znowu nic. A tych objawów i tak jest niewiele.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Antylopa - gratuluje rzyganka
Palma - jak sie niepokoisz, to moze umow sie do lekarza? Kiedy masz kolejna wizyte?
Ja obudzilam sie dzis z jeszcze bardziej bolacymi piersia mi ale gastrycznie nadal bez zmian. Ciekawe czy mdlosci / zachcianki jeszcze mnie dopadna?
Stwierdzilam, ze zaczna brac kwasy omega. Suplementuje ktoras z Was?
Milej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 10:43
...więc teraz serca mam dwa... -
cześć
ja też mam przechodzące dolegliwości. Mdłości już się bardzo rzadko pojawiają i są dużo słabsze. Piersi raz nie bolą a raz owszem, ale trochę - głównie wieczorem jak ściągam biustonosz. Ale za to sutki często swędzą, i mam wrażenie że zrobiły się trochę bardziej wypukłe - takie trochę wydłużone.
Te zmiany dolegliwości to prawdopodobnie nasz organizm radzący sobie raz lepiej raz gorzej z burzą hormonów. W pierwszej ciąży ani razu nie miałam mdłości, tylko zasypianie po południu. Teraz znowu nie chce mi się spać prawie wogóle.
A dziś w nocy śniło mi się, że na wkładce mam duże ilości krwi, jakbym normalny okres dostała.
Oczywiście zaraz po przebudzeniu poczułam, że mam wilgotno, więc z sercem na ramieniu biegiem do łazienki - a tam po prostu Pimafucin wypłynął, bo biorę - ale co się strachu z rana najadłam ... uff -
palma wrote:Majanna wizytę mam w czwartek.
Ja sie bardzo boje ze znowu stracę ciążę i dlatego tak świruje. Biore ten duphaston od wczoraj zobaczymy jak będzie.
...więc teraz serca mam dwa... -
Majanna wrote:Oj Palma, przytulam mocno A oprocz braku objawow cos jeszcze Cie nie pokoi? Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze. Ierz duphaston, odpoczywaj i w miare mozliwosci sie nie stresuj
Majanna lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ja też mam objawy w kratkę. Wczoraj pisałam tu że piersi mnie w ogóle nie bolą a dziś znów zaczęły.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnyCzesc Dziewczyny, nieśmiało zapisuje się na forum, bellybestfr wyznaczyło mi termin na 24 grudnia wizytę mam za półtora tygodnia dopiero i wtedy będę spokojniejsza, ale generalnie jesteśmy bardzo szczęśliwi
Staraliśmy się prawie 4 lata, w międzyczasie straciliśmy jednego Aniołka.
dostaliśmy piękny prezent od Boga na 5 rocznice ślubu, która będzie za 2 tygcudek2, Polarisa90, dora13, Izieth, Arleta, paradise, Nulka lubią tę wiadomość
-
żonaAnia wrote:Czesc Dziewczyny, nieśmiało zapisuje się na forum, bellybestfr wyznaczyło mi termin na 24 grudnia wizytę mam za półtora tygodnia dopiero i wtedy będę spokojniejsza, ale generalnie jesteśmy bardzo szczęśliwi
Staraliśmy się prawie 4 lata, w międzyczasie straciliśmy jednego Aniołka.
dostaliśmy piękny prezent od Boga na 5 rocznice ślubu, która będzie za 2 tyg
Witaj kochana mamy ten sam termin
-
Z tymi objawami to różnie bywa, poprzednio wymiotowalam cały dzień i po wszystkim i wszędzie. Teraz jeszcze się nie zdarzyło. Zmęczenie już chyba przeszło, piersi jedynie bolą przy dotyku.
U nas dziś leniwa niedziela, spacer i kanapa
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
nick nieaktualny
-
żonaAnia wrote:no tak Polarisa90 niezły prezent zrobiłyśmy sobie na święta
zdrówka i spokojnej ciąży
Dziękuję bardzo ❤ wam również życzę dużo zdrówka
My z mężem to robimy sobie prezenty na same święta pierwszy syn sye urodził przed Wielkanocą a teraz drugie maleństwo się urodzi przed Wigilia pewnie bo będę miała cc:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 12:48
cudek2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolarisa90 wrote:Dziękuję bardzo ❤ wam również życzę dużo zdrówka
My z mężem to robimy sobie prezenty na same święta pierwszy syn sye urodził przed Wielkanocą a teraz drugie maleństwo się urodzi przed Wigilia pewnie bo będę miała cc:)
my dzieci jeszcze nie mamy ale to nasza druga ciąża, mam nadzieję, że tym razem z happy endem
mam tyle pomysłów na pokoik dla maleństwa ale jeszcze za wcześnie na to wszystko po pierwszej wizycie u doktorka powiemy rodzicom, to bardzo wyczekiwany skarbek moi rodzice mają już 4 wnuków, piąty pojawi się w czerwcu a szóste (nasze ) w grudniu, a teściowie jeszcze wnuków nie mają, więc będzie wielkie wydarzenie
doktorek kazał przez weekend grzecznie leżeć, wczoraj trochę się nie posłuchałam ale dzisiaj już leże plackiem bo brzuszek cos kłuje lekko co jakiś czas ;/ -
żonaAnia wrote:wspaniałe prezenty
my dzieci jeszcze nie mamy ale to nasza druga ciąża, mam nadzieję, że tym razem z happy endem
mam tyle pomysłów na pokoik dla maleństwa ale jeszcze za wcześnie na to wszystko po pierwszej wizycie u doktorka powiemy rodzicom, to bardzo wyczekiwany skarbek moi rodzice mają już 4 wnuków, piąty pojawi się w czerwcu a szóste (nasze ) w grudniu, a teściowie jeszcze wnuków nie mają, więc będzie wielkie wydarzenie
doktorek kazał przez weekend grzecznie leżeć, wczoraj trochę się nie posłuchałam ale dzisiaj już leże plackiem bo brzuszek cos kłuje lekko co jakiś czas ;/
Życzę Ci kochana żeby maleństwo rosło zdrowo ❤ jak lekarz kazał to leż dla teściów to będzie największa radość jak jeszcze wnuków nie mają a kiedy masz wizytę ?? Ja mam 29.04 i juz się doczekać nie mogę
-
nick nieaktualnyteściowie będą skakać z radości az się trochę tego boje, 100 pytań na minute bo tesciowa jest bardzo bezposrednia, az za bardzo.. ale jakos przezyje
moi rodzice tez się ucieszą bo wiedzą jak długo na to czekaliśmy i wiedzą jak bardzo kocham dzieci
a wizyte mam 27 kwietnia, jedziemy do doktora u którego się leczymy, do Białegostoku, a później będę chyba chodziła tutaj u siebie do któregos doktorka bo trochę ciężko będzie co miesiąc jezdzic 150km na wizyte.Polarisa90 lubi tę wiadomość