Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
cudek2 wrote:Jak w sierpniu 2016??????
Kurde! To który my mamy rok? Haha! Czyżby ciążowe roztargnienie? Czy z moją głową coś nie tak?
Oczywiście mi się pomyliłocudek2, Nulka lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
Dziewczyny, a czy miewacie bóle żołądka? Mnie wczoraj po południu złapało, rano było dobrze a teraz od nowa. Nie chodzi mi o brzuch, tylko żołądek, jelita. Nie wiem czy to przez ciążę czy też czymś się strułam czy może od leków, bo trochę ich biorę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 17:38
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Hej Isia, też jestem ze Szczecina.
Roma, mnie ciągle boli żołądek. W sumie to jest takie nieprzyjemne palenie, wyżeranie i ssanie na raz ;/ do tego wiem, że powinnam zjeść coś więcej, ale na samą myśl robi mi się mega niedobrze.
-
nick nieaktualnyKobietki ja mam nadzieję że wszystkie będziemy miały w końcu swoje małe bąbelki przy sobie Ja też jestem po przejściach z ciążą wcześniej miałam pusty pęcherzyk potem zabieg i pełne morze łez czemu ja. Teraz mam nadzieję na pomyślne zakończenie
M@linka lubi tę wiadomość
-
Hehe to może u mnie taka zamiana - cycory na żołądek25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Mnie zoladek nie boli. W sumie gdyby nie brak okresu i powiekszone piersi, moglabym ta ciaze przeoczyc.
W temacie obecnej walki o prawo do aborcji w Polsce trafilam dzis na film Niemy Krzyki. Straszne. Niektóre kobiety lata mi staraja sie o dwie kreseczki, a inne ida i usuwaja zupelnie zdrowa ciaze...
...więc teraz serca mam dwa... -
Ja nie zauważyłam nic nowego w wielkości i tkliwosci cyckow, Może temu ze jeszcze karmię małą ale nudności mam straszne .. naciaga mnie ale nie wymiotuje Bogu dzięki ogólnie jestem senna i strasznie nerwowa, biedny mój malz.. wszystko się na nim odbija
-
Majanna wrote:Mnie zoladek nie boli. W sumie gdyby nie brak okresu i powiekszone piersi, moglabym ta ciaze przeoczyc.
W temacie obecnej walki o prawo do aborcji w Polsce trafilam dzis na film Niemy Krzyki. Straszne. Niektóre kobiety lata mi staraja sie o dwie kreseczki, a inne ida i usuwaja zupelnie zdrowa ciaze... -
nick nieaktualnyWitam wszystkie grudnióweczki:) Czy przyjmiecie mnie do swojego grona? W zeszla srode wyszedl mi pozytywny test, powtorzylam w czwartek i znowu dwie kreseczki Ovufriend wylicza mi poród na 25.12.
Jedyne co mnie dziwi to że nie mam kompletnie zadnych objawow ciazowych. Czy to mozliwe? Moze to dlatego, ze to dopiero 4/5 tydzien?paradise, Nulka, cudek2, guerretenshi, Kamilam8, Szarlotka123, kwiatuszek12345 lubią tę wiadomość
-
Kushina wrote:Witam wszystkie grudnióweczki:) Czy przyjmiecie mnie do swojego grona? W zeszla srode wyszedl mi pozytywny test, powtorzylam w czwartek i znowu dwie kreseczki Ovufriend wylicza mi poród na 25.12.
Jedyne co mnie dziwi to że nie mam kompletnie zadnych objawow ciazowych. Czy to mozliwe? Moze to dlatego, ze to dopiero 4/5 tydzien?
-
Kushina wrote:Witam wszystkie grudnióweczki:) Czy przyjmiecie mnie do swojego grona? W zeszla srode wyszedl mi pozytywny test, powtorzylam w czwartek i znowu dwie kreseczki Ovufriend wylicza mi poród na 25.12.
Jedyne co mnie dziwi to że nie mam kompletnie zadnych objawow ciazowych. Czy to mozliwe? Moze to dlatego, ze to dopiero 4/5 tydzien?
Witamy nic się nie martw ja tez nie mam żadnych objawów narazie , w pierwszej ciąży tez nie miałam
-
Witam! Właśnie zrobiłam test i wyszły dwie kreski. Właściwie jakoś w to nie wierzę bo również nie mam objawów ( tylko brak okresu) ale sobie przynajmniej z kimś pogadam. Zastanawia mnie tylko brak bólu piersi ale i tak to już nie ma znaczenia. Co ma być to będzie. Trzeba czekać.
BBF wyznaczyło mi termin na 22.12.paradise, Nulka, guerretenshi, Kamilam8, Szarlotka123, kwiatuszek12345 lubią tę wiadomość