Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
cudek2 wrote:Ale fajny dzień! Tyle nowych mam! I już terminy na końcówkę grudnia! Hihi! Ciekawe ile nas będzie w sumie...
Dobrej nocy! -
Agulkowa wrote:Jak mi się zachciało KFC normalnie masakra. Zostawilam Męża z Cora i sobie pojechałam po jadło aż mi się ssanie włączyło na żołądku
Agulkowa, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie grudniowe mamy!
Nieśmiało, bo jeszcze przed wizytą u lekarza, ale jednak się witam
w 26dc beta 95 a 48h później 265, tak więc coś się święci....
Termin z OM wychodzi idealnie na Wigilię....
Wizyta u lekarza w najbliższą środę (4t4d) mam nadzieję zobaczyć piękny pęcherzyk w macicyArleta, Szarlotka123, paradise, cudek2, Abusiowa, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie nowe osoby Oczywiście jesteście zapisane
No, ja dzisiaj też zjadłam McDonalda bo tak mi się zachciało, ze już nie mogłam wytrzymać. Najpierw miałam wyrzuty sumienia ale po jednym kęsie cheeseburgera mi przeszłocudek2 lubi tę wiadomość
-
To ja się może też w końcu przywitam Pierwszy test robiłam 1. Kwietnia - pozytywny, później drugi, trzeci, jedna beta, druga beta i szpital z powodu krwi w toalecie, kiedy myślałam, że już po wszystkim. W piątek lekarka powiedziała, że na tym etapie jest ok, serduszko bije Prawie się popłakałam ze szczęścia
Wg belly termin mam na 9.12, ale moim zdaniem będzie trochę później, bo ovu była ok. 17.-18.dc.cudek2, paradise, dora13, Nulka lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
nick nieaktualny
-
baranosia wrote:Haha ja wczoraj też wylądowałam w maku
Oczy dalej mi ropieje jak się obudziłam nie mogłam ich otworzyć do tego wyglądają jakbym całą noc płakała mam krople zuma świetlik ale póki co zero poprawy