Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz nas jest pewnie ze 30 może do 40-50 dobijemycudek2 wrote:Ale fajny dzień! Tyle nowych mam! I już terminy na końcówkę grudnia! Hihi! Ciekawe ile nas będzie w sumie...

Dobrej nocy!
-
My ostatnio wracajac z mojej uczelni podjechaliśmy do Mc bo mój chciał kawę jak mi się spytał co chce to najpierw mowie sheyka po chwili nie chce lody, a skończyło sie na frytkach - w ciązy podejmowanie decyzji nie jest łatweAgulkowa wrote:Jak mi się zachciało KFC normalnie masakra. Zostawilam Męża z Cora i sobie pojechałam po jadło
aż mi się ssanie włączyło na żołądku 
Agulkowa, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie grudniowe mamy!
Nieśmiało, bo jeszcze przed wizytą u lekarza, ale jednak się witam
w 26dc beta 95 a 48h później 265, tak więc coś się święci....
Termin z OM wychodzi idealnie na Wigilię....
Wizyta u lekarza w najbliższą środę (4t4d) mam nadzieję zobaczyć piękny pęcherzyk w macicy
Arleta, Szarlotka123, paradise, cudek2, Abusiowa, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie nowe osoby
Oczywiście jesteście zapisane 
No, ja dzisiaj też zjadłam McDonalda bo tak mi się zachciało, ze już nie mogłam wytrzymać. Najpierw miałam wyrzuty sumienia ale po jednym kęsie cheeseburgera mi przeszło
cudek2 lubi tę wiadomość
-
To ja się może też w końcu przywitam
Pierwszy test robiłam 1. Kwietnia - pozytywny, później drugi, trzeci, jedna beta, druga beta i szpital z powodu krwi w toalecie, kiedy myślałam, że już po wszystkim. W piątek lekarka powiedziała, że na tym etapie jest ok, serduszko bije
Prawie się popłakałam ze szczęścia 
Wg belly termin mam na 9.12, ale moim zdaniem będzie trochę później, bo ovu była ok. 17.-18.dc.
cudek2, paradise, dora13, Nulka lubią tę wiadomość

Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
nick nieaktualny
-
Hej moze spróbuj starego sprawdzonego sposobu i przemyj poprostu woda z rumankiem to pomagabaranosia wrote:Haha ja wczoraj też wylądowałam w maku

Oczy dalej mi ropieje jak się obudziłam nie mogłam ich otworzyć
do tego wyglądają jakbym całą noc płakała
mam krople zuma świetlik ale póki co zero poprawy 

[