Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
oj, każda chce to czego nie ma
narzekacie na małe cycki- ja mam 80 E, teraz F. Kupić stanik-dramat, o tanich mogę zapomnieć- mam jeden sklep w którym zawsze coś kupię, no ale 150zł to w promocji...
a teraz trzeba kupić takie do karmienia - i skąd wziąć taki wielki? i jeszcze pytanie jakie będą jak się napełnią?
Wy marzycie o większych, a ja bym połowę oddała, tak mi się marzy zgrabne C
często jak kupuję ubrania to wszystko w porządku dopóki nie dojdzie się do momentu cycków. Już wiele razy kupowałam za duże sukienki i krawcowa dół zwężała... -
nick nieaktualny
-
Kuźwa! Idę do WC na dwójkę. Podcieram się, a tam takie małe skrzepy krwi i śluz cały zabarwiony na różowo. Serio?! Teraz?! I co ja mam robić? Panikować? Jechać na IP? Śluz taki jak zawsze. Pewnie to znowu nadżerka. Nie mam skurczy. Wody nie odeszły. No psia dupa! A jak się rozwarcie zwiększyło? Od jakiego zostawiają w szpitalu? Czytałam ze chyba jak jest na 3-4 palce to biorą na obserwację? Czy się mylę? Ostatnio miałam "spokojnie na dwa palce". Nie chce leżeć w szpitalu. I nie jestem jeszcze gotowa na poród
to jeszcze za wcześnie
-
Ty Martusia chodzisz z CZTEROCENTYMETROWYM rozwarciem? :o
Podkrwawianie z wysilku przy dwojce moglo byc. Ja bym jeszcze spr za godzine, dwie i jakby sie utrzymywalo to moze bym pojechala sprawdzic.
A przed porodem nie uciekniesz i tak, wiec nawet jak Cie zatrzymaja, to dlugo tam nie zabawiszna szczescie!
Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEee tam z tymi miseczkami
po brafittingowym przewrocie kilka lat temu już wiadomo, że D to naprawdę nie jest wielki biust. Sporo zależy od kształtu i innych czynników
80H mówi dobranoc i życzy od razu dobrej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 22:31
Nita, Iva79 lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Dotty, a noc to co? W staniku spałaś? O_o
Do karmienia wstawałam, karmiłam i odkładałam, wiec dla mnie to była żadna różnica czy dzien czy noc
W tej ciąży śpię bez, jest o niebo lepiej... zobaczymy jak bedzie z karmieniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 22:41
-
No tak, na siedząco w staniku to w miarę się karmi... Na leżąco masakra. Ja akurat karmię tylko spod pachy, tak nam najwygodniej. Staniki wszelkie są mega niewygodne w tej pozycji.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzięki Milky. Latam do kibelka co chwilę. Nie nasila się. Myślę że to znowu ta cholerna nadżerka
Tak. Chodzę z czterocentymetrowym rozwarciem. Zupełnie jakbym na bombie siedziałacoraz bardziej mnie to wszystko stresuje
Więc jak, powie mi ktoś od jakiego rozwarcia przyjmują na oddział? Wie ktoś? Czy by mnie tylko zbadali i odesłali do domu? Czy co? Skurczy zero. Brzuch w normie. Mały się wierci normalnie. Nic nadzwyczajnego się nie dzieje. Może to rzeczywiście wysiłkowe? Ech... Niech ja się wreszcie uporam z tą nadżerkądam ja jej popalić!
milky_way lubi tę wiadomość
-
Teraz w hm jest -20% na wszystko, do niedzieli
ja dzisiaj sobie kupiłam właśnie koszulki
Nie wiem o których wy koszulkach piszecie, ale te są super
Po domu, do spania jako góra od piżamy czy nawet na wyjście z domu bo mają jakby wszyty miękki stanik, z gumką pod spodem, wyglądają jak zwykły top, nawet pod marynarką
https://www.google.pl/search?q=hm+top+dla+karmi%C4%85cej&client=ms-android-tmobile-pl&source=lnms&prmd=ivn&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjrt630scfQAhWD1iwKHXXNARQQ_AUIBygB&biw=360&bih=512&dpr=4#imgrc=hAgtIfDDFyVPzM%3AWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 22:46
polkosia, MoBo lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:No tak, na siedząco w staniku to w miarę się karmi... Na leżąco masakra. Ja akurat karmię tylko spod pachy, tak nam najwygodniej. Staniki wszelkie są mega niewygodne w tej pozycji.
-
polkosia wrote:Czy zawsze dzieci też tak często mają czkawkę? U mnie to nawet 5x na dzień czuję to czkanie
co za zachłanne dziecko
opije się wód, a później czka, a mi brzuch skacze
MoBo lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Martusia u mnie z 4 cm rozwarciem odsyłają do domu, jeśli nie ma skurczy. Ale co kraj to obyczaj. U was pewnie może być inaczej.
Połóż się i odpocznij. Najwyżej jak przez noc się rozkręci lub nad ranem, to na szpital. I tak praktycznie masz już ciążę donoszoną, choć dobrze by było jakby mały jeszcze trochę poczekał. Nie stresuj się :*
Marilyn Monroe spała w staniku cały czas. Podobno zapobiega obwisaniu piersiSzczęśliwa Mamusia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Dagn_ wrote:Eee tam z tymi miseczkami
po brafittingowym przewrocie kilka lat temu już wiadomo, że D to naprawdę nie jest wielki biust. Sporo zależy od kształtu i innych czynników
80H mówi dobranoc i życzy od razu dobrej niedzieli
Otóż to
ja przed ciążą miałam 65E a biust mam mikry -
U nas jak nie ma skurczy ani nie odeszly wody i nic sie nie dzieje, to do chaty! W sumie po co siedziec. Co innego krwawienie, jest do sprawdzenia zawsze. Czerwoną krwią, żywe takie.
Ale no, co szpital to chyba maja modyfikacje tych zasad...polkosia lubi tę wiadomość