Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
oj, każda chce to czego nie ma
narzekacie na małe cycki- ja mam 80 E, teraz F. Kupić stanik-dramat, o tanich mogę zapomnieć- mam jeden sklep w którym zawsze coś kupię, no ale 150zł to w promocji...
a teraz trzeba kupić takie do karmienia - i skąd wziąć taki wielki? i jeszcze pytanie jakie będą jak się napełnią?
Wy marzycie o większych, a ja bym połowę oddała, tak mi się marzy zgrabne C
często jak kupuję ubrania to wszystko w porządku dopóki nie dojdzie się do momentu cycków. Już wiele razy kupowałam za duże sukienki i krawcowa dół zwężała...
-
nick nieaktualny
-
Kuźwa! Idę do WC na dwójkę. Podcieram się, a tam takie małe skrzepy krwi i śluz cały zabarwiony na różowo. Serio?! Teraz?! I co ja mam robić? Panikować? Jechać na IP? Śluz taki jak zawsze. Pewnie to znowu nadżerka. Nie mam skurczy. Wody nie odeszły. No psia dupa! A jak się rozwarcie zwiększyło? Od jakiego zostawiają w szpitalu? Czytałam ze chyba jak jest na 3-4 palce to biorą na obserwację? Czy się mylę? Ostatnio miałam "spokojnie na dwa palce". Nie chce leżeć w szpitalu. I nie jestem jeszcze gotowa na poród
to jeszcze za wcześnie 

-
Ty Martusia chodzisz z CZTEROCENTYMETROWYM rozwarciem? :o
Podkrwawianie z wysilku przy dwojce moglo byc. Ja bym jeszcze spr za godzine, dwie i jakby sie utrzymywalo to moze bym pojechala sprawdzic.
A przed porodem nie uciekniesz i tak, wiec nawet jak Cie zatrzymaja, to dlugo tam nie zabawisz
na szczescie!
Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEee tam z tymi miseczkami
po brafittingowym przewrocie kilka lat temu już wiadomo, że D to naprawdę nie jest wielki biust. Sporo zależy od kształtu i innych czynników 
80H mówi dobranoc i życzy od razu dobrej niedzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 22:31
Nita, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Żebyś wiedziała... niestety tak bolały mnie cycki, ze cała ciąże i karmienie spałam w stanikach...inaczej ciągnęły mnie potwornie pod wpływem ciężarupolkosia wrote:Dotty, a noc to co? W staniku spałaś? O_o

Do karmienia wstawałam, karmiłam i odkładałam, wiec dla mnie to była żadna różnica czy dzien czy noc
W tej ciąży śpię bez, jest o niebo lepiej... zobaczymy jak bedzie z karmieniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 22:41
-
No tak, na siedząco w staniku to w miarę się karmi... Na leżąco masakra. Ja akurat karmię tylko spod pachy, tak nam najwygodniej. Staniki wszelkie są mega niewygodne w tej pozycji.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzięki Milky. Latam do kibelka co chwilę. Nie nasila się. Myślę że to znowu ta cholerna nadżerka

Tak. Chodzę z czterocentymetrowym rozwarciem. Zupełnie jakbym na bombie siedziała
coraz bardziej mnie to wszystko stresuje 
Więc jak, powie mi ktoś od jakiego rozwarcia przyjmują na oddział? Wie ktoś? Czy by mnie tylko zbadali i odesłali do domu? Czy co? Skurczy zero. Brzuch w normie. Mały się wierci normalnie. Nic nadzwyczajnego się nie dzieje. Może to rzeczywiście wysiłkowe? Ech... Niech ja się wreszcie uporam z tą nadżerką
dam ja jej popalić!
milky_way lubi tę wiadomość

-
Teraz w hm jest -20% na wszystko, do niedzieli
ja dzisiaj sobie kupiłam właśnie koszulki
Nie wiem o których wy koszulkach piszecie, ale te są super
Po domu, do spania jako góra od piżamy czy nawet na wyjście z domu bo mają jakby wszyty miękki stanik, z gumką pod spodem, wyglądają jak zwykły top, nawet pod marynarką
https://www.google.pl/search?q=hm+top+dla+karmi%C4%85cej&client=ms-android-tmobile-pl&source=lnms&prmd=ivn&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjrt630scfQAhWD1iwKHXXNARQQ_AUIBygB&biw=360&bih=512&dpr=4#imgrc=hAgtIfDDFyVPzM%3AWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 22:46
polkosia, MoBo lubią tę wiadomość

-
No ja na leżąco praktycznie nigdy nie karmiłam, moze pierwszych kilka nocy jak jeszcze Hania spała z nami w łożkupolkosia wrote:No tak, na siedząco w staniku to w miarę się karmi... Na leżąco masakra. Ja akurat karmię tylko spod pachy, tak nam najwygodniej. Staniki wszelkie są mega niewygodne w tej pozycji.
-
taaa u mnie min. 2x dzienniepolkosia wrote:Czy zawsze dzieci też tak często mają czkawkę? U mnie to nawet 5x na dzień czuję to czkanie

co za zachłanne dziecko
opije się wód, a później czka, a mi brzuch skacze
MoBo lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm
) -
Martusia u mnie z 4 cm rozwarciem odsyłają do domu, jeśli nie ma skurczy. Ale co kraj to obyczaj. U was pewnie może być inaczej.
Połóż się i odpocznij. Najwyżej jak przez noc się rozkręci lub nad ranem, to na szpital. I tak praktycznie masz już ciążę donoszoną, choć dobrze by było jakby mały jeszcze trochę poczekał. Nie stresuj się :*
Marilyn Monroe spała w staniku cały czas. Podobno zapobiega obwisaniu piersi
Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Dagn_ wrote:Eee tam z tymi miseczkami
po brafittingowym przewrocie kilka lat temu już wiadomo, że D to naprawdę nie jest wielki biust. Sporo zależy od kształtu i innych czynników 
80H mówi dobranoc i życzy od razu dobrej niedzieli
Otóż to
ja przed ciążą miałam 65E a biust mam mikry

-
U nas jak nie ma skurczy ani nie odeszly wody i nic sie nie dzieje, to do chaty! W sumie po co siedziec. Co innego krwawienie, jest do sprawdzenia zawsze. Czerwoną krwią, żywe takie.
Ale no, co szpital to chyba maja modyfikacje tych zasad...
polkosia lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH