Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja słodyczy jem wyjątkowo mało. Naprawdę. Może ostatnio mam fazę na lody, od kilku tygodni jem ciągle, ale tak ogólnie całą ciążę żyłam o kwaśnym i słonym jedzeniu. Na słodycze nawet nie patrzyłam. Jedyne co akceptowałam to żelki, ale nie jadłam ich zbyt dużo. Od początku ciąży mam fazę na jabłka, a wcześniej to był mój najgorszy owoc. Także wszystko mi się odmieniło
Dobrawa lubi tę wiadomość
-
Dzięki Nita. Krwawienie ustało. Noc nie przespana. Brzuch mnie bolał. Nie miałam skurczy. Poprostu mnie bolał. Ułożyć się nie mogłam. W dzień dużo leżę i jakoś daje rade. A noc to tragedia. Nie mogę się wogole położyć. Ciągle mi nie wygodnie. Poduszka pod.brzuchem. Nic nie daje. Poduszka między nogami. Nic nie daje. Jakkolwiek się nie położę brzuch boli. Biodra bolą. Nogi bolą. Plecy bolą. Zasnąć nie mogę. 100 myśli na minutę. Masakra
ale zmobilizowało mnie to wszystko do spakowania torby
A Ty jak się czujesz? Psychicznie i fizycznie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 13:09
Werix, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
U mnie dobrze Martusia, dzięki że pytasz. Też mnie w nocy wszystko boli, a brzuch jest tak duży i ciężki, że czuję się jak atomówka. Dopakowałam jakieś drobnostki do torby, zawsze coś się znajdzie co trzeba dopakować
Potem mnie wzięło na wymioty, nie wiem może ze stresu na widok torby.
Włączyłam stare utwory Britney Spears i trochę potańczyłam. Lepiej miKrakuska lubi tę wiadomość
-
Ale tu dziś cisza jak makiem zasiał
My zawsze z okazji Black friday kupujemy coś większego, np.elekronikę.
W zeszłym roku kupiliśmy ogromny telewizor, na który normalnie byśmy tyle nie stracili, a tak był prawie za pół ceny.
Teraz kupujemy odkurzacz, bo nasz stary to już klekot, nawet ledwo co ssie kurz.
MoBo, uwielbiam te wasze niemieckie markety świąteczne. Tu w Londynie nie ma takiego klimatu, ale w Manchesterze są niemieckie markety od połowy listopada, co roku i to na bardzo sporej powierzchni. Przepięknie jest a grzane wino zawsze smakowało pysznieno i precelki
Tęskni mi się za Manchesterem.
MoBo lubi tę wiadomość
-
My z mężem zaliczyliśmy ostatnią randkę przed porodem, kino, restauracja, w domku jeszcze deserek i szampan bezalkoholowy będzie
Jakoś tak dobrze mi teraz
Czekamy już tylko na malutką, chociaż nadal mam nadzieję, że przyjdzie na świat po 7.12
Guerretenshi, kciuki trzymam za WasAle musisz być podekscytowana
Informuj nas na bieżąco
Krakuska, Dagn_, MoBo, Angela B-D lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
nick nieaktualny
-
My zrobilismy zapasy, zamrazarka pelna
i cieszymy sie soba. Pisalam do Oli, ale cisza. Napisze jutro rano, a pozniej w razie gdybym nie mogla to Szczesliwa bedzie zdawac relacje
MoBo, Szczęśliwa Mamusia, Dobrawa, Izieth lubią tę wiadomość
-
Ale tu cisza...wszystkie rodzą? Czy jak?
Ja na baloniku wykręciłam dzis 29.5cm, jeszcze z centymetr i mogę rodzic heheWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 22:00
MoBo, Kushina, Isia86, Izieth, Iva79, Werix, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Nita ja w szwajcarii mieszkam, ale w zasadzie te markety są strasznie podobne. Jakoś nie poczułam klimatu tego marketu bo jakoś za szybko mi się wydaje, no i jakoś niewystarczająco zimno jest
Właśnie trza jakiegoś jedzenia pozamrazac, co robicie?
Chyba czas się zainteresować czego nie jeść przy karmieniu -
Dotty, mojego syna główka miała ostatnio obwód 33 cm, a to był 36 tc. Cienko widzę mój poród
MoBo, ja wiem, że Ty w Szwajcarii, ale w sumie te markety są podobne a Szwajcaria na pewno dużo ma z NiemiecA u was śniegu jeszcze nie ma?
U nas już pokazują reklamę wagonu z Coca Colą. Wciąż jest listopad a oni już o świętach. Przesada. W tym roku postanowiłam nie oglądać Kevina w święta. Naprawdę mam już dość tego filmu. Znam każdy dialog na pamięć. Ileż można... Obejrzę coś innego albo pójdę z nowonarodzonym spać -
Nita wrote:Dotty, mojego syna główka miała ostatnio obwód 33 cm, a to był 36 tc. Cienko widzę mój poród
MoBo, ja wiem, że Ty w Szwajcarii, ale w sumie te markety są podobne a Szwajcaria na pewno dużo ma z NiemiecA u was śniegu jeszcze nie ma?
U nas już pokazują reklamę wagonu z Coca Colą. Wciąż jest listopad a oni już o świętach. Przesada. W tym roku postanowiłam nie oglądać Kevina w święta. Naprawdę mam już dość tego filmu. Znam każdy dialog na pamięć. Ileż można... Obejrzę coś innego albo pójdę z nowonarodzonym spać
Zosia byla w dole norm ze wszystkim, wiec liczę, ze do końca bedzie drobna jak Hania :
A główka na koniec tak bardzo nie rośnie, wiec moze nie bedzie tak zle
-
Jutro ostatnia hybryda a we wtorek na USG dowiemy się w końcu ile Zosia waży i mierzy, bo na ostatnim miala 1600, ale to było w 31tc. Nie mogę sie doczeka !
Mam juz lekkie "porodo-fieber"jakby nie paczać w tym tygodniu juz grudzień!!! Aaaaaaaaaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 22:05
Szczęśliwa Mamusia, Krakuska, MoBo, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Ale tu cisza dzisiaj
Według mojej mamy miałam dzisiaj rodzić no ale cóż nie zanosi się
U was też już obstawiają kiedy to nastąpi?
U mnie ostatnio główka była 32 cmMoja wyobraźnia tego nie ogarnia, jak ta główka ma ze mnie wyjść. To jakaś abstrakcja dla mnie
No ale jakoś w końcu kobiety rodzą, czyli jest to możliwe
MoBo lubi tę wiadomość