Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój śpi już od ponad 2 godzin i zdecydowałam nie budzić go tym razem, bo brzuszek miał twardy i bardzo pełny od mleka, więc nie będę mu wpychać na siłę. Siedzę teraz w ciemnej sypialni i czekam aż się obudzi, zamiast iść spać. Ech

Z nudów robię sobie zakupy przez internet.
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spróbuj może włączyć mu z YT szum suszarki/odkurzacza itp. Na naszą to działa, jak ostro walczy żeby nie zasnąćNita wrote:Właśnie skończyłam karmić. Teraz siedzę nad łóżeczkiem małego, lulam, włączyłam Ewana i czekam aż uśnie, ale oczy ma duże jak 5 zł, więc zapowiada się jakaś godzina zanim zaśnie.
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm
) -
Wlasnie ta zabawka owca Ewan to taki szum z biciem serca, swieci na czerwono. Ma 4 rodzaje szumu. Bardzo go uspokaja. Potrafi wpatrywac sie w Ewana dobre pol godziny zanim zasnie. Ale czasem i Ewan nie daje rady.Isia86 wrote:Spróbuj może włączyć mu z YT szum suszarki/odkurzacza itp. Na naszą to działa, jak ostro walczy żeby nie zasnąć

cudek2 lubi tę wiadomość
-
milky_way wrote:Werix i słusznie

Nic ciekawego, ogolnie widok taki bardzo średni
No nic, jak bedzie duza chujnia yo zrobie jakąs plastykę, czy coś...
A wlasnie ..
DOTTY, jak po wizycie?
Wizytę w klinice mam 9 stycznia - ja jestem pewna tego co mi dolega, ale muszę zdiagnozować stopień problemu i dobrać terapię/leczenie.
Normalnie jestem w stanie tę widoczną ścianę wsunąć (podnieść) palcem - po chwili wraca "na miejsce" czyli znów opada. Masakra
Na razie wykupiłam za 60 PLN jakiś zestaw ćwiczeń mięśni dna miednicy i będę trochę ćwiczyć.
ĆWICZCIE PO PORODZIE MIĘŚNIE DNA MIEDNICY - BO TO MOŻE SPOTKAĆ KAŻDĄ Z NAS, NAWET KILKA MIESIĘCY PO PORODZIE MOŻE SIĘ OBJAWIĆ...(np po wysiłku/dźwiganiu dziecka / uporczywym kaszlu itp)
Sprawa bardzo niefajna. Oby obeszło się bez wypadania i bez konieczności operacji - bo tego boję się najbardziej...
Jestem mega wkurzona, że nikt nie mówi o tej komplikacji - a jak się okazuje jest dosyć powszechna - u jednych mija samoistnie, u innych nie.
Jestem wkurzona, że nikt nie uświadamia, ale też że nikt podczas całej ciąży nie zwrócił mi na to uwagi - choćby po to, żebym się oszczędzała i ćwiczyła mięśnie...A to było widać już od dawna - tylko myślałam, że "tak musi być"
A tymczasem DUPA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 08:09
-
Werix, u nas tak samo
Na Klementynkę nic nie działało, sporadycznie lulanie, ale 99% zaśnięcia to przy piersi. Tu zapowiada się identycznie 
Dotty, współczuję. Mam nadzieję, że ćwiczenia Ci pomogą. A z czym to jest związane? Coś się podczas parcia narusza czy jak?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nita wrote:Dziewczyny zamierzacie karmić piersią publicznie? Mnie wcześniej ten temat nie dotyczył, a teraz sobie myślę, jaki sens targać butlę ze sobą skoro mogę dać cyca na miejscu? Tylko co ludzie powiedzą...
A co Cię ludzie interesują? Żywisz małego człowieka, nie robisz kupy w miejscu publicznym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 10:09
polkosia, sylwucha89, milky_way, Isia86 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH