Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też piję herbatkę. Ale taką na laktację mimo ze nie mam z nią problemów, ta herbata ma takie zioła, m.in.koper, anyż na kolki i wzdęcia i widzę ze jest lepiej, bo mała się już tak nie pręży a robi ładnie bąki i kupkibaranosia wrote:Dziewczyny kiedy zaczynają się kolki? Mam nadzieję że ta przyjemność nas ominie... Ja póki co piję sobie codziennie herbatę z kopru tak zapobiegawczo
)
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm
) -
Z tym jedzeniem to u mnie tez wilczy apetyt, ale staram się nad nim zapanować

Nie wiem jak Wy, ale ja czasami swojej małej śpiewam kołysanki i ta chyba woli iść dla spokoju spać niż słuchać fałszu matki hihi:)))
baranosia lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm
) -
U mnie z kupkami na szczęście nie ma problemu są praktycznie co każde karmienie. Ale widziałam że na wigilię jak sobie pofolgowałam i najadłam się wszystkiego to mały miał problem z kupką więc staram się w miarę pilnować lecz oczywiście nie zrezygnowałam całkowicie ze wszystkiego co zakazane ale jem to w rozsądnych ilościach

-
Kushina mi też kiedyś przy synu wpadła do buzi ta kapsułka, wyciągnęłam ale fakt, sytuacja nieprzyjemna

Ja podaję w kroplach vigantol (jest na receptę)
Baranosia kolki podobno od 3tyg mogą być
u nas na szczęście (odpukać) problemów kupowo brzuszkowych na razie brak, czasem się napręży przy kupie ale bez płaczu, oby tak zostało
polkosia lubi tę wiadomość

-
Kushina wrote:Kurczę jakoś przegapilam tą informacje. Polkosia napisz prosze cos wiecej o tej innej wit D jesli to Ty o niej wtedy pisalas.
Pisałam, bo przeżyliśmy to samo... To było straszne... Wywaliłam kapsułki i przerzuciłam się na D3 w sprayu, a potem w kropelkach, bo na receptę Vigantol właśnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 19:03
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
My mamy Omegamed baby, to są wyciskane kapsułki, ale w ulotce jest napisane, żeby wycisnąć na łyżeczkę i najlepiej zmieszać z mlekiem. My tylko wciskamy i podajemy z łyżeczki.
Byliśmy u lekarza, mała waży 4400g, przytyła jakieś 800g
Zmartwiła mnie jedna rzecz - mała nie bardzo reagowała na klaskanie przy uchu. W szpitalu robili badanie słuchu i wyszło w porządku, czy mimo to może mieć problem ze słuchem? Od powrotu od lekarza cały czas o tym myślę, już nie muszę wspominać, że co jakiś czas płaczę. Musimy obserwować, czy reaguje, strasznie jestem zestresowana.

Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Ja mam wit D dr jacobs w kropelkach podawaną pipetką.
Martwiłam się o podanie smoczka małemu. Więc mój synek problem rozwiązał. Byliśmy dziś w galerii, ale po 10 min wróciliśmy do domu. Małego musiałam przebrać więc rozbudził się i chciał cyca. Wiedziałam że nie jest głodny. Dałam mu tylko pociumkać, ale on tak chciał siedzieć i siedzieć. Postanowiłam dać nu smoka, a on? Nie chciał! I to był koniec naszej wycieczki...
-
My tez Vigantol w kropelkach, jedna kropelka 1x dz.
Bylam u gina, polozna obczaiła tą zaginioną nitkę. Powiedzialam, ze ją ZNALAZLAM PRZYPADKIEM
Dziwnie spojrzała na mnie i zapytała- a czego pani tam szukała
Mowię więc dumnie- OGLĄDAŁAM!
Nie ciągnęła dyskusji i powiedziala ze drugi koniec jest duzo wyzej i ze samo wypadnie :DDDD
baranosia, Werix lubią tę wiadomość
-
Ja juz tam zaglądałam

Rzeczywiście widok nie ciekawy. Do tego stopnia ze wyszłam z łazienki i zaczęłam płakać
przypomnę, że szwy po nacięciu mi potrzaskaly. Więc jest tam sobie poprostu "dziura" 
Mój M jak zobaczył moją reakcję to też mi obiecał waginoplastyke. Ale z tego co wyczytałam to jest koszt 4,5-10 tysięcy
Także ekhm....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 02:00

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH