Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Martusia śliczny Twój synek. Drobniutki na buzi

Mój synek też ma takie wypukłości po bokach czaszki, z obu stron. Myślisz, że to później zejdzie? Bo ja już sobie wkręciłam, że to moja wina, jak go np.trzymam przy karmieniu to mu zrobiły się wklęśnięcia w główce.
Baranosia mój czasem robi zeza, a ponadto, jak odpływa do spania, np.po cycu będąc na moich rękach, to wywraca oczy do góry, jakby mdlał. Powiem Ci, że to dość przerażająco wygląda. Otwiera buzię, oczy do góry nogami gdzieś tam odpływają. Albo czasem otwiera oczy w trakcie głębokiego spania. Patrzę na niego i myślę sobie Ocho, obudził się. A on nadal śpi, z oczami zupełnie otwartymi. -
Nita, bo on jest drobniutki
ma miesiąc i waży ok 3700, czyli mniej więcej tyle co wasze noworodki 
Ja myślę że to zejdzie. Tez sobie wkrecałam że coś jest nie tak. Że to może przez to kleszczowe. Ale pocieszam się czaszka przecież jest narazie "elastyczna" i dopiero się te kości u niego układają. Będzie dobrze. Musi być.
Baranosia, mój też robi zeza. Czasem nawet do niego gadam żeby tak nie robił bo mu tak zostanie

-
nick nieaktualnyMój tak samo jak zasypia to wywraca oczami jakby mdlał. Tez mnie to przerażało na początku
Raz w szpitalu zakrztusił mi się po czym zaczął od razu zasypiać i wywracać oczami - myślałam, że umiera
Wybiegłam na bosaka na korytarz do położnych żeby go ratowały, a on spał w najlepsze
baranosia, milky_way, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Lepiej najpierw sprawdźcie poziom zanieczyszczenia pm10 i pm2.5 w Waszych miastach, bo to jest groźniejsze od mrozu:
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1712881,Alarm-smogowy-w-Polsce-Bardzo-zla-jakosc-powietrza-w-wielu-miastach-Apele-o-pozostanie-w-domach
"Alarm smogowy w Polsce. Bardzo zła jakość powietrza w wielu miastach. Apele o pozostanie w domach.
Normy groźnych zanieczyszczeń w powietrzu zostały przekroczone w Warszawie o blisko 1000 proc. Jeszcze gorzej jest w Kielcach Katowicach i Krakowie, gdzie tak źle z jakością powietrza w mieście nie było od początku sezonu grzewczego."
Im wiekszy mróz tym gorsza jakość, niestety najczęściej także przy słonecznej pogodzie, bo nie ma ruchu powietrza.
polkosia lubi tę wiadomość
-
U nas masakra z chlustającymi wymiotami, ostatnio coraz gorzej
wczoraj wymiotował trzy razy
oczywiście juz sie naczytałam w googlu wszystkiego co najgorsze, o zwężeniu odźwiernika, konieczności operacji i ciężkich chorobach. Jestem załamana.
-
nick nieaktualny
-
Mój Marcin zrobił czujnik zanieczyszczeń pod samym domem i wiemy czy wychodzić czy nie
Ale jest też aplikacja na iOS, która podaje dane z najbliższej stacji, nazywa się "Jakość powietrza w Polsce" - polecam.
Krakuska, Isia86 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Krakuska, nie czytaj
Wiem, że łatwo powiedzieć, ale przy Tyśce miałam podobną fazę i wyszło mi, że jest śmiertelnie chora. Bez sensu! Nie ma co
A może Miesio za dużo po prostu je? Moja jak ssie cycka tak bitą godzinę (a zdarza się), to potem też rzyg
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Mój Marcin zrobił czujnik zanieczyszczeń pod samym domem i wiemy czy wychodzić czy nie
Ale jest też aplikacja na iOS, która podaje dane z najbliższej stacji, nazywa się "Jakość powietrza w Polsce" - polecam.
Dzisiaj ta apka działa średnio na jeża, chyba im serwery padły przez duże zainteresowanie
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH