Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
W nocy obudziłam męża z rykiem i powiedziałam, że mam dość. Więc to on łaskawie usypial go a ja poszłam spać do salonu. Spałam 2 godziny. Powiem wam, że nigdy w życiu tak zmęczona nie byłam. Mam lekki sen, ale tym razem mąż przyszedł mnie obudzić, bo Aran już płakał o cyca, a ja widziałam męża nad sobą jak przez mgłę. Wiedziałam, że coś do mnie mówi, ale byłam w takim amoku, że nie potrafiłam zajarzyc co on do mnie gada.
Wczoraj byłam na kontroli u lekarza. Ciśnienie nadal wysokie, ale cóż się dziwić, skoro w ogóle nie śpię. Nadal jestem na beta blokerach. -
Moje dziecko też dzisiaj w nocy jak padło przed 3 tak wstała przed 9
Zamiast się wyspać,zaglądałam co chwila do lozeczka i patrzylam co z mala 
Dziewczyny ile podajecie Wit.D3,jedna krople dziennie czy jedna kapsułek,na wypisie jest tak napisane,ze trzeba się domyślać. -
Kushina wrote:Ja byłam na konsultacji u endokrynologa przed porodem i kazała mi od razu po porodzie przejść na niższą dawkę (taką jak przed ciążą).
Mi rodzinny , bo on leczy moja tarczyce wspominal o 8 tyg , 5 tyg za mna , maly ma ta wysypke na twarzy i mi polozna mowi , ze to hormony I ja mysle, ze to moje duze dawki lteroxyny? W poniedzialek zadzwonie i zapytam jeszcze raz , bo mi ten temat spokoju nie daje.
U mnie badanie u ginekologa wskazane 6-8 tyg po porodzie I diabetologa 8 tyg , znow musze glukoze wypic i 3 h czekac , Jak tu czekac musze karmic co 3h ?
Jesli chodzi o sex to kilka dni temu m mnie zachecal , ja jak wy zero ochoty , ale mi jego szkoda bylo i w sumie pieszczoty mi sie spodobaly

-
O dobry temat

My już po pierwszym razie
w 4 tyg. bałam się niezle, ale było ok, szczególnie że tydzien wcześniej byłam u gina i mi usg dopochwoow robił i nie bolało 
Trochę mam stracha bo doszedł ale kurde chyba bym miała pecha jakbym zaciążyła już
Moj tez gumek nie chce, przerywany nie wchodzi w gre bo on zawsze dochodzi przede mna ;/ tabletek nie chce wiec ja nie wiem co tu zrobic
Moj to nawet mi probowal wyssac mleko xd ale nie dal rady
nie lubię jak dotyka bo sutki strasznie wrażliwe są , a brzuch no cóż, ale też mówi, że wszystko ok 
Ja te wkladki laktacyjne nosze caly czas nie wiem czy ciekną sutki czy nie ale nosze. Czesto mam, ze jak karmie jedna piersia to czuje bol sutka w drugiej
Iva79, polkosia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...

-
Ja nosiłam kilka miesięcy wkładki, pewnie ze 3-4. Na pół roczku na pewno już nie nosiłam, tyle pamiętam
Teraz też mi cieknie i leci jak przygniotę, dotknę czy karmię z drugiej, więc zabawa od początku
U mnie to obie piersi po 2h są full, bo przy dwójce to spora produkcja ruszyła. Może to spowoduje, że okres zbyt szybko nie wróci, ale z drugiej strony... Bez okresu to też można zajść. Ja nie wiem
Mąż anala nie uznaje, oral dla nas bez szału, a klasycznie to ryzyko ;P Na razie nie dam się dotknąć. Zobaczymy ile wytrzymam
Kupiłam gumki i globulki p/plemnikom w razie wielkiego ciśnienia
Ale chyba na razie strach wygrywa
A mój mleko też pił, ale odciągnięte. Prosto z cycka chciał, ale nie pozwoliłam ;P Ja sama też nie próbowałam jeszcze swojego mleka...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nita, może jest coś z tą datą bo moja też jest nieznośna..
W nocy co prawda przesypia 4-5 godzin ale w dzień to jest masakra..
Nie mam kiedy zjeść, umyć się, nawet napić wody.
Teraz przez tydzień jestem na antybiotyku więc małą karmię mm bo lekarz kazał mi odstawić pierś na czas brania, jak byłam pewna, ze wrócimy do kp tak teraz już sama nie wiem bo nie mam nawet kiedy się odciągać..
Wy tu już piszecie o pierwszym razie po porodzie a ja jeszcze plamię, ale jakoś chyba nie mam wielkiej ochoty przez to zmęczenie.
Swoją drogą mamy już 3 tygodnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/681d0527eb76.jpg
baranosia, Szczęśliwa Mamusia, Iva79, Izieth, Martusiazabka, Werix lubią tę wiadomość

-
Okciakowa zdrówka życzę!
Ja też ciągle plamię więc nie myślę o seksie...
Mój ma też dziś gorszy dzień. Cycek nie, ręce nie, leżenie nie. Ratunku! Padł od rana na 30min i obudził go pies sąsiada
Jak mąż nie zwróci mu uwagi to ja to zrobię i znowu będzie dym z sąsiadem...
Okciakowa lubi tę wiadomość

-
Cześć Wam
Co do seksu, u mnie takiej opcji nie ma:) ale jakby była to i tak nie mam ochoty, plamie i boje sie bólu bo rana przy odbycie cały czas nie daje o sobie zapomnieć
Nie wiem czy to możliwe juz ale Hania drugi dzień z rzędu rano jak wstanie i do niej mowię to sie uśmiecha- moze to juz być świadome?
A dzis przeszła samą siebie i kilka razy śmiała sie przez sen, normalnie chichotala, ale superowe to było, ciekawe co jej sie śniło i czy na "trzeźwo" tez niedługo bedzie sie śmiać
Edit: i dzis mamy miesiac, moze śniła jej sie impreza z okazji miesięcznicy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 14:53
milky_way, Izieth, Martusiazabka lubią tę wiadomość

-
Baranosia, ty masz sąsiada z psem, a ja mam sąsiadkę która ciagle sie z matka kłoci. I to tak drze jape ze każde słowo można rozróżnić. Wczoraj rano to mnie obudziła. Mała jak ma twardy sen to nie zwraca uwagi, ale jak ma gorszy dzień i cieżko ja uśpić to niestety kazdy dźwięk ja budzi

-
Słuchajcie, mamy problem z leżeniem na brzuszku..mały nie chce leżeć na brzuchu...jak tylko go poloze,to zaczyna bardzo płakać... i co ja mam robić,jak tu zalecają ten brzuszek
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero

-
Ja się wczoraj zestresowałam, przebieram pampersa a tam kupa z dodatkiem krwi a przy następnym sama krew. Wystraszyłam się ale myślę ok poobserwuję co będzie dalej i poczytam co to może być. Oczywiście w necie diagnoz pełno. Na szczęście do tej pory sytuacja się nie powtórzyła.
-
Jusci próbuj tak jak mówi Isia co jakiś czas. Spróbuj gdy mały będzie wyspany, najedzony i mu się porządnie odbije. Gdy będzie miał sucho i będzie najedzony to może będzie chciał tak poleżeć

Mały padł czyli standard walka od rana i pada o 15. Robię szybki obiad i też idę spać

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH