SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Nita Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia mi nie dogodzisz, mówię Ci :D ale już wstał, dostał cyca i znów śpi ;)

Fuksja znów krew się w kupie pojawiła? Kurde, trzymajcie się tam! Daj znać co lekarze powiedzieli.

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• baranosia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dziś nie do odłożenia :( śpi przy cycku a gdy tylko włożę do łóżeczka momentalnie oczy jak 5zł :( nie mam już siły :( nawet jak mąż go nosi to jest źle, w bujaczku źle jedynie przy cycku jest spokój. Oj ciężka noc przede mną...

Dotty84 lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • milky_way Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia, jaka chujówka z tymi Pampers Premium....
    Kupilam dzis ta mala paczuszke, zsby sprobowac czy w razie czego ewentualnis moznaby je kupowac.
    Faktycznie plastikowe. Pupa po godzinie odparzona. Przejebane, bo ilez moge na zapas zakupic.

Probowalas pieluszk HUGGIES? Ponoc calkim niezle.
    Nie wiem co robic, jakas pojebana sytuacja sie zrobila, bo w sumie co teraz :):):)

• polkosia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milky, mam ten sam dylemat. W sumie nie próbowałam zbyt wielu innych (tylko zielone i pomarańczowe Pampersy i Life), bo Premium mi od razu podpasowały. Podobno mają być w sprzedaży dwa rodzaje, ale nigdzie oficjalnego info nie widzę. Tylko na forach tak twierdzą...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • milky_way Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babka w jednym rossmanie tak sie zarzekała, ze to to samo- droga pani, kod jest taki sam. To to samo!
    Az jej mialam powiesziec- droga pani, niech pani nie pierdoli glupot.

No my wtprobowalismy Dada, jako ze synek w nich chodzi na zmiane z premium jak sa promocje. Lidlowskie tez, bo ludzie chwalą, ale chujówa jak nie wiem, zielone pampers, jakies rosmanowe happy, czyvto belli czy nie wiem.
    Zostają mi Huggies w zasadzie. Jak nie one, to nie wiem, chyba w sumie wiecej nie ma. U nas dramat z tą pupą. Po niektorych doslownie jak przypalona zelazkiem skóra. Musi miec bardzo delikatną, bo jak tylko zrobi kupe, to jest taka awantura, ze poprostu nie wierzymy. Musi ją piec chyba bardzo. No albo nie lubi w kupie siedzieć :D

• Nita Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milky, a może to nie wina pampersów a chusteczek, których używasz? Czym smarujesz pupę?
    My używamy zwykłych tanich pieluch z Aldi. Nazywają się Mamia i biją na łeb i szyję Pampersy i inne znane marki. Wygrały w plebiscycie na pieluchy numer 1 i znane są tutaj wszystkim mamusiom. Ani razu nam nie przeciekly ani nie odparzyły, a poza tym są tanie jak barszcz. Na Pampersy ani nie spojrzałam.

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• baranosia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy z pierwszego karmienia :)

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Izieth Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 01:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też się karmimy :) Ale musiałam na śpiocha, bo spała u taty na klacie 4h ;) Mam nadzieję, że jeszcze pośpi, bo wczoraj taka sama sytuacja oznaczała ciężką noc ;)

zem3anlif9kas3et.png
    zem3df9h3sl7c67r.png
    Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)
  • milky_way Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 01:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nota, Bepanthenem, a aodparzenia mascia posladkowa z apteki...
    Polozna dzis mowila, ze sie zdsrzaja takie delikatesowe pupy...
    Nie wiem co myslec juz na ten temat..

• baranosia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 04:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milky way też słyszałam że czasem są takie delikatne dzieci.

Antoś na szczęście daje mamie pospać i mamy karmienie nr 2. Bałam się że będzie taki jak w dzień ale jest idealny.

Jeny brak mi już pomysłów na szybkie ale dobre obiady... Tak wiem 4:30 s ja o obiedzie myślę :D

milky_way lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Izieth Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka też ładnie spała i dopiero teraz się karmimy :D

Baranosia, też mam problemy z obiadami - co można przygotować z wiszącym na ramieniu niemowlakiem ;) Wczoraj chciałam zrobić sos pieczarkowy, ale dałam radę tylko wyciągnąć pieczarki z lodówki ;)

milky_way, Iva79 lubią tę wiadomość

zem3anlif9kas3et.png
    zem3df9h3sl7c67r.png
    Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)
  • Nita Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie martwię obiadami. U nas mąż gotuje codziennie, chociaż mi tęskno do gotowania i mam nadzieję, że jak Aran zacznie więcej spać i krócej jeść, to będę mogła coś dobrego ugotować. :)

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• baranosia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nita zazdroszczę. Mój mąż z tych nie gotujących... W dodatku w piątek wraca do pracy a mały w dzień mi nie śpi więc ja nie wiem co i jak będę jadła :/

Będę musiała gotować popołudniu na drugi dzień jak mąż wróci z pracy tylko ja tak nie lubię odgrzewanych obiadów :(

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baranosia wrote:
    Mój dziś nie do odłożenia :( śpi przy cycku a gdy tylko włożę do łóżeczka momentalnie oczy jak 5zł :( nie mam już siły :( nawet jak mąż go nosi to jest źle, w bujaczku źle jedynie przy cycku jest spokój. Oj ciężka noc przede mną...
    U nas to samo. 0Może skok rozwojowy???

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty nie wiem sama ja to nie ogarniam tych skoków rozwojowych co gdzie i kiedy :/

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • milky_way Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baranosia wpisz sobie SKOKI ROZWOJOWE TABELA. I w grafice wyskoczą Ci rysunki. Słoneczka oznaczaja dobry humor, blyskawice i chmurki- zły humorek. Pod spodemasz sypisane tygodnie zycia :)

baranosia lubi tę wiadomość

• baranosia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby piorunem powinien być dopiero w 5 tż

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • RedLady Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mała pobiła kolejny rekord, 7 godzin snu :P wczoraj przez cały dzień była nieodkładalna, tylko przy cycu przysypiała, ale jak tylko odkładałam to znowu oczy jak 5 zł. Tak, źle w ciągu dnia jeszcze nie było :( Ale za to tak się wymęczyła, że na 7 godzin w nocy padła :P

milky_way, Krakuska lubią tę wiadomość

bhyw2n0a2ngo7wj5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Próbowałam zapisać małego do ortopedy na NFZ, ale termin maja dopiero na 27.02 jak bedzie mial okolo 10 tygodni. Zastanawiam sie czy nie pojsc prywatnie, ale nie wiem czy zapisac go po prostu na konsultacje czy na usg bioderek. Wolalabym 2 razy nie placic za wizyte.

• Nita Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baranosia wrote:
    Niby piorunem powinien być dopiero w 5 tż
    Na angielskich stronach podają, że pierwszy skok jest w 3 tygodniu życia. Nie wiem dlaczego na polskich stronach tego nie ma, ale my zdecydowanie mieliśmy skok 3 tygodnia.

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

‹‹ 1179 1180 1181 1182 1183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ