Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój dziś nie do odłożenia
śpi przy cycku a gdy tylko włożę do łóżeczka momentalnie oczy jak 5zł
nie mam już siły
nawet jak mąż go nosi to jest źle, w bujaczku źle jedynie przy cycku jest spokój. Oj ciężka noc przede mną...
Dotty84 lubi tę wiadomość

-
Polkosia, jaka chujówka z tymi Pampers Premium....
Kupilam dzis ta mala paczuszke, zsby sprobowac czy w razie czego ewentualnis moznaby je kupowac.
Faktycznie plastikowe. Pupa po godzinie odparzona. Przejebane, bo ilez moge na zapas zakupic.
Probowalas pieluszk HUGGIES? Ponoc calkim niezle.
Nie wiem co robic, jakas pojebana sytuacja sie zrobila, bo w sumie co teraz

-
Milky, mam ten sam dylemat. W sumie nie próbowałam zbyt wielu innych (tylko zielone i pomarańczowe Pampersy i Life), bo Premium mi od razu podpasowały. Podobno mają być w sprzedaży dwa rodzaje, ale nigdzie oficjalnego info nie widzę. Tylko na forach tak twierdzą...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Babka w jednym rossmanie tak sie zarzekała, ze to to samo- droga pani, kod jest taki sam. To to samo!
Az jej mialam powiesziec- droga pani, niech pani nie pierdoli glupot.
No my wtprobowalismy Dada, jako ze synek w nich chodzi na zmiane z premium jak sa promocje. Lidlowskie tez, bo ludzie chwalą, ale chujówa jak nie wiem, zielone pampers, jakies rosmanowe happy, czyvto belli czy nie wiem.
Zostają mi Huggies w zasadzie. Jak nie one, to nie wiem, chyba w sumie wiecej nie ma. U nas dramat z tą pupą. Po niektorych doslownie jak przypalona zelazkiem skóra. Musi miec bardzo delikatną, bo jak tylko zrobi kupe, to jest taka awantura, ze poprostu nie wierzymy. Musi ją piec chyba bardzo. No albo nie lubi w kupie siedzieć
-
Milky, a może to nie wina pampersów a chusteczek, których używasz? Czym smarujesz pupę?
My używamy zwykłych tanich pieluch z Aldi. Nazywają się Mamia i biją na łeb i szyję Pampersy i inne znane marki. Wygrały w plebiscycie na pieluchy numer 1 i znane są tutaj wszystkim mamusiom. Ani razu nam nie przeciekly ani nie odparzyły, a poza tym są tanie jak barszcz. Na Pampersy ani nie spojrzałam. -
Milky way też słyszałam że czasem są takie delikatne dzieci.
Antoś na szczęście daje mamie pospać i mamy karmienie nr 2. Bałam się że będzie taki jak w dzień ale jest idealny.
Jeny brak mi już pomysłów na szybkie ale dobre obiady... Tak wiem 4:30 s ja o obiedzie myślę
milky_way lubi tę wiadomość

-
Martynka też ładnie spała i dopiero teraz się karmimy

Baranosia, też mam problemy z obiadami - co można przygotować z wiszącym na ramieniu niemowlakiem
Wczoraj chciałam zrobić sos pieczarkowy, ale dałam radę tylko wyciągnąć pieczarki z lodówki
milky_way, Iva79 lubią tę wiadomość

Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Nita zazdroszczę. Mój mąż z tych nie gotujących... W dodatku w piątek wraca do pracy a mały w dzień mi nie śpi więc ja nie wiem co i jak będę jadła

Będę musiała gotować popołudniu na drugi dzień jak mąż wróci z pracy tylko ja tak nie lubię odgrzewanych obiadów

-
U nas to samo. 0Może skok rozwojowy???baranosia wrote:Mój dziś nie do odłożenia
śpi przy cycku a gdy tylko włożę do łóżeczka momentalnie oczy jak 5zł
nie mam już siły
nawet jak mąż go nosi to jest źle, w bujaczku źle jedynie przy cycku jest spokój. Oj ciężka noc przede mną... -
Moja mała pobiła kolejny rekord, 7 godzin snu
wczoraj przez cały dzień była nieodkładalna, tylko przy cycu przysypiała, ale jak tylko odkładałam to znowu oczy jak 5 zł. Tak, źle w ciągu dnia jeszcze nie było
Ale za to tak się wymęczyła, że na 7 godzin w nocy padła
milky_way, Krakuska lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyPróbowałam zapisać małego do ortopedy na NFZ, ale termin maja dopiero na 27.02 jak bedzie mial okolo 10 tygodni. Zastanawiam sie czy nie pojsc prywatnie, ale nie wiem czy zapisac go po prostu na konsultacje czy na usg bioderek. Wolalabym 2 razy nie placic za wizyte.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH