Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasza dzisiaj nieodkładalna :DDDD Pocieszna jest w tym. Tylko sie ją odłozy, od razu marudzi albo płacze
totalna maruda 
Teraz odłozylam na drzemke starszaka i probuje wypić ciepła kawkę i popracowac nad zdjeciami na dzien babci i dziadka
Nie wiem czy bedzie mi dzis dane doswiadczyc takiego luksusu
a czas leci 
-
Cudek, ale śmieszek z Boryska, słodziaczek

Moja już coraz częściej się uśmiecha, nie wiem czy to świadomy uśmiech, ale i tak wszystko rozpromienia
Pospałyśmy ponad 2 godziny i czujemy się super
Werix, kolor oczu uzyskuje ostateczną barwę do roku, ale u niektórych dzieci nawet po 4 miesiącach się zmienia na właściwy.
Cudek 2 lubi tę wiadomość

Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Ja też jestem ciekawa odnośnie koloru oczu. Ja mam ciemnobrązowe, mąż niebieskie. Mieszek póki co niebieskie, nawet nie szafirowe jak noworodki, tylko niebieskie. Ciekawe czy mogą się jeszcze zmienić na brązowe, wydaje mi się, że chyba już byłoby coś widać w tym kierunku.
-
Mój mąż ma brązowe oczy, ja mam zielone, a mały urodził się z brązowymi i chyba tak już mu zostanie. Szkoda, bo jakby miał zielone jak ja, byłby egzotyczna indyjską pięknością o słowiańskim kolorze oczu. Ale i tak jest piękny ten mój chrupek, do zacałowania. Czuję, że dziewczyny będą się za nim uganiać
a ja pogonię je wszystkie
milky_way, Cudek 2 lubią tę wiadomość
-
U mnie podobnie...śpi nawet na nas,bo łóżeczko jest beebaranosia wrote:Mały dziś piszczy strasznie. Kupy robi normalnie ale nie da się odłożyć ciągle wisi na mnie...
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero

-
U nas podobnie. Dzień na marudera. Spokój jest tylko jak go noszę albo jak wisi na cycu. A tak to cokolwiek chce zrobić to jest źle

U nas z oczami wogole są jaja. Ja mam piwne, a mój Marcin zielono-szare (kolor bliżej nie określony). A Mikołaj jak narazie ma niebieskie. Ciekawa jestem w którą stronę to ruszy...
Baranosia, mój powtarza dokładnie to samo
czasem jeszcze mówił ze woli narazie syna. Bo przy córce to szlag go będzie trafiać jak sobie pomyśli ze "ktoś mu będzie robotę pierdolić" 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 18:36
baranosia, milky_way lubią tę wiadomość

-
Mój synek śpi już ponad 3 godziny a ja nie wiem co mam ze sobą zrobić. Tęsknię, chodzę jak truteń i co chwilę zaglądam w jego łóżeczko.

Kurde, jak nie śpi - źle. Jak śpi też źle. I weź tu zrozum matkę wariatkę
polkosia, milky_way, Szczęśliwa Mamusia, Cudek 2 lubią tę wiadomość
-
Nita, wariatko ;P Ciesz się, bo jutro możesz znów narzekać ;P
U nas Matylda śpi cały dzień, o 20 wstaje, aktywna do północy, a potem znów śpi. Szkoda, że ta aktywność wypada jej w momencie, kiedy padam z nóg
Oczywiście karmienie co 1,5-2h.
Aaa, i waży już 4670, czyli 280 więcej niż w dniu porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 19:06
milky_way, Nita, Krakuska, baranosia, Szczęśliwa Mamusia, Izieth, Cudek 2 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH