Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My pospaliśmy 1.5 godziny
jeszcze miałam jakiś głupi sen, coś a'la koszmar.
Milky, ale o co chodzi z tymi sposobami dr Karpa? Sprawdziłam w google i wychodzi na to, że to są zwykłe sposoby, znane chyba każdej mamie. Ja je stosuję cały czas, a na małego nie zawsze to działa. Także ten Karp Ameryki nie odkrył
-
Ja mam otulacz Woombie. Czasem go to usypia, a czasem wkurza. Zależy od humoru. Dziś go otuliłam w Woombie, włączyłam Ewana (szumiś, mały śpi z nim codziennie) i jakoś zasnął, ale są dni, że to wszystko i kołysanie i lulanie po buzi w ogóle nie pomaga i mały zaśnie tylko na moich rękach i nie da się odłożyć.
Ale ja już się przyzwyczaiłam do braku snu. Dla mnie jest ok jak pośpie chociaż te 1.5 godziny, więc nie narzekam
polkosia lubi tę wiadomość
-
U mnie juz wrocila miesiaczka, tak twierdzi polozna, dokladnie po 6 tyg , dodam , ze karmie tylko piersia . Kurde a tak sie cieszylam , ze przede mna kilka m-cy bez. W net czytalam, ze tylko 10% kobiet kp tam ma . I ja widocznie w tych 10 wtf

Druga nieprzyjemnosc to bol nadgarstka , oczywiscie tez w przyszlym tyg do dr. , nawet na tel mi sie ciezko klepie, bo boli
zawinelam elastycznym bandazem.
Oli rosnie juz wazy 5300 czyli w 5 tygodni przybral 2200, dzis zauwazylam pierwszy swiadomy usmiech
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 10:44
Nita lubi tę wiadomość

-
Dziewczyny, my juz po usg główki - wszystko W PORZĄDKU!
przefajny lekarz, bardzo mnie uspokoił, świetne psychologiczne podejście. Miód na serce. Powiedział, ze jest pewien, ze wszystko się unormuje w przeciągu dwóch tygodni, a dla mojego świętego spokoju mogę iść do neurologa, zeby byc juz na 100% pewna. Ale że on mnie tam nie wysyła, bo jest pewien że jest ok. O tyle jestem spokojna, że to ponoc bardzo dobry specjalista.
Robił nam też usg bioderek i brzuszka (zrobiliśmy w związku z tym refluksem), wszystko jest dobrze
w brzuszku mięśniówka grubsza, ale w normie, pewnie stąd te wymioty. Wszystko się z czasem unormuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 12:09
baranosia, Nita, Izieth, Iva79, milky_way lubią tę wiadomość
-
doberek
u nas hardcorowo. dwa dni temu byl dzien szpitali. pierw moj spadl ze schodow i zlamal zebro. wiec 4 tygodnie zwolnienia gdzie prawie nic nie moze robic, a poniej 2 tygodnie tacierzynskiego. jak przezyjemy ten czas i go z domu nie wyrzuce, to przezyjemy wszystko. natomiast ze mnie chlupnelo duzo krwi z ogromnymi ilosciami sluzu/skrzepami. wiec tez na ip w strachu co sie dzieje. a tu okres w wydaniu najgorszym! no nic... zycie.
powoli szykuje sie psychicznie na kolejny skok malego, bo poprzedni byl wczesniej niz nauka przewiduje.
zdrowia dla maluszkow i powodzenia w kryzysach laktacyjnych. ja mimo ze nie karmie od 5 tygodni to wciaz mam nawroty pokarmu... -
Krakuska cudowne wieści!

Kurde dziewczyny nie straszcie tym okresem liczyłam że sporo go nie będę miała!
Guerretenshi to nie ciekawie z tymi złamanymi żebrami
nawet Ci nic przy małym nie pomoże...
Wróciliśmy z 1,5h spaceru z babcią. Pod koniec to był bieg z wózkiem bo mały się obudził i zaczął płakać. Na szczęście miałam w Tel dźwięk suszarki więc załączyłam wrzuciłam do gondoli i jechaliśmy wózkiem udając suszarkę
Krakuska, guerretenshi, Nita lubią tę wiadomość

-
Moje słoneczko kończy dziś miesiąc. Ale ten czas szybko leci. Dopiero co go rodziłam

A oto my
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e408e44b722.jpg
baranosia, Kushina, Dobrawa, Izieth, Iva79, milky_way, Krakuska, polkosia, Martusiazabka, Cudek 2, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
Śliczni jesteście :*
I smoka ciąga mój za groma nie chce i już nawet nie uczę bo ma odruch wymiotny. Ostatnio chwilę przytrzymałam mu smoka żeby dobrze zassał to porzygał się tak że poszło buzią i nosem na poduszkę, łóżko i na siebie
Nita lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
baranosia wrote:Śliczni jesteście :*
I smoka ciąga mój za groma nie chce i już nawet nie uczę bo ma odruch wymiotny. Ostatnio chwilę przytrzymałam mu smoka żeby dobrze zassał to porzygał się tak że poszło buzią i nosem na poduszkę, łóżko i na siebie
U nas to samo, już nie próbuję...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kushina, jak ty męża uchowałaś, że on jeszcze ani razu pieluchy nie zmienił?

Baranosia, a probowalas z innym smoczkiem? U nas na zdjęciu jest smoczek z MAM. Taki malutki one są, 0-2 miesiące. W sumie nie mam innego smoczka, tylko dwa takie same z MAM i mały od razu się zassał
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH