Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nita wrote:A ja skorzystałam z pomysłu Basi. Też mam taki kombinezon w stylu misia, tylko że jest to duży rozmiar, 3-6 miesiące. Ale włożyłam małego, bo przecież od 5 rano nie śpi! No i na razie się uspokoił, zamknął oczy, ssie smoka, Boże może zaśnie głęboko za chwilę... Ja już padam na twarz normalnie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea7803e445f0.jpg
Ta moja koleżanka z Listopadówek (z UK, BTW) co otulała córkę w Woombie przez rok, to zanim dostała woombie wkładała do kombinezonu
Także nie jestes odosobnionym przypadkiem
-
RedLady wrote:Czy jest jakiś zaklinacz dzieci, który przyjdzie do mnie i mi powie jak mam usypiać mój egzemplarz?
Błagam, powiedzcie że jest
Nosz w dzień się nie daje uspać, potrafi cały dzień przy 10-15 minutowych drzemkach przy cycu przeżyć, a potem wieczorami się ode mnie nie potrafi odkleić, bo ze zmęczenia to tylko cycek jej odpowiada. Dobrze, że jak zaśnie o 23-24 to już potem ładnie śpi i w nocy mogę odpocząć, bo chyba tylko dzięki temu jeszcze nie skapitulowałam. Otulania nie lubi, bujanie tylko uspokaja ale nie usypia, szumy nie działają, smoczka nie chce, jedynie przy karmieniu usypia na krótkie drzemki. No i spacery działają, ale śpi tylko poza domem, bo jak wrócimy to zaraz oczy jak 5zł. Ratunkuuuuuuu.... 
Ja klepię intensywnie i szybko w dupkę. Działało na Hanię, działa i na Zosię
RedLady lubi tę wiadomość
-
Nita wrote:Młody w nim zaśnie jak anioł

ja szukam biletów do Polski na maj i już są drogie, a to dopiero styczeń. W dodatku za niemowlaka też kasują, a myślałam, że za darmo Aran będzie leciał. Ciekawe jak ten nasz lot się odbędzie. 2 h tu w Londynie sam dojazd do Luton na lotnisko. 2 h lot do Gdańska i ponad 2 h dojazd do mojego domu. Nie wiem czy niemowlę tyle wytrzyma.
Jak to kasują za niemowlaka?
Przecież dziecko do 2r.ż leci na miejscu z rodzicem i za darmo
-
Dotty84 wrote:Ja klepię intensywnie i szybko w dupkę. Działało na Hanię, działa i na Zosię
Na Tysię też działa, ale zaczęło jak miała kilka miesięcy. Teraz z Matyldą chyba to samo, bo na razie się wścieka na klepanie.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
My też po spacerze. Byłyśmy też w biedronce kupić pieluchy testuje dady teraz ciekawe jakie będą ?

Moja od niedawna ma rozmiar 56 więc 62 to chyba jeszcze sporo czasu minie zanim go ubieramy. Waga sprzed tygodnia to 3600 gram. My otulamy Małą w kocyk i póki co nie trzeba nam otulacza, a w nocy nauczony a jest do śpiworka
-
Zastanawiam sie czy to nie jakiś nawrot objawów wirusa. Więcej kup Hania jeszcze ma i to podobno troche potrwa, fakt ze są gęstsze. Ale martwi mnie jej brak energii. Jak zasnęła wczoraj o 21 tak cały czas śpi. W nocy to jej jedzenie prawie na sile dawałam o 4.30, spała jak zabita. O 7.30 obudziła sie z płaczem, zjadła zrobiła kule i spała do 8.30. O 8.30 identycznie. Przez sen popłakuje chwile przed bączkiem. O 10.30 znów powtórka z rozrywki - kupa, amu i spać. Teraz wstała z płaczem, zjadła i widzę ze jest śpiąca. Gdyby nie wirus to bym sie cieszyła ze tyle śpi, a tak sie martwię czy wszystko z nią ok

-
Dziewczyny prośba, bo u niektórych z Was problemy skórne maluchow już sie pojawiły, u nas też od dwoch dni
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8bc572ad1c7.jpg
Na co Wam to wygląda? Potówki, trądzik czy jakieś inne dziadostwo? Są to drobne czerwone krostki z białymi zakończeniami tak jakby drobniutka kaszka, najwięcej jest tego na skroniach i czole, policzki wysypane już mniej.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH