Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ładnie wam maluchy rosną

Mojej małej na szerokość wiatr hula we wszystkim
nawet w wielu 56
body bez guzików przy szyi sprawia że cała szyja i ramiona gołe
Wyrosła jak na razie z kilku pajacy 50/56
Mam powtórkę z rozrywki - drobne dziecko i stres
Jutro szczepienie, zobaczymy ile przybrała, ma nadzieję że z 4200 będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 16:44

-
Nita wrote:Też tego nie rozumiem. Wizzair kasuje około 27 euro za dzieci do 2 roku życia. W taki sposób tanie linie lotnicze zarabiają hajs.

Ogólnie chyba wszystkie linie lotnicze mają coś takiego jak stała cena dla niemowlaków do 2 roku zycia, niezależnie od trasy, raz na Tobie zarabiają raz do Ciebie dokładają. -
Barnosia u nas tez. Ale to podobno niemal u wszystkich dzieci. Szynon tez tak mial... miesiąc ćwiczenia i pieluchowanie, po 6 tyg kontrola i... no mala poprawa. Dalej pieluchowanie i cw. I... wkurzylam sie. Nie robiłam nic! Może i nieodpowiedzialnie... ale... nagle wszystko ok. Wiec to takie gadanie na wyrost chyba. Borika klade na zabkę i tyle .
baranosia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
Dwa szczęścia-
Szymi styczeń 2015 ♡
Bori listopad 2016 ♡
-
Nita wrote:Młody w nim zaśnie jak anioł

ja szukam biletów do Polski na maj i już są drogie, a to dopiero styczeń. W dodatku za niemowlaka też kasują, a myślałam, że za darmo Aran będzie leciał. Ciekawe jak ten nasz lot się odbędzie. 2 h tu w Londynie sam dojazd do Luton na lotnisko. 2 h lot do Gdańska i ponad 2 h dojazd do mojego domu. Nie wiem czy niemowlę tyle wytrzyma.
Wytrzyma, ja mam zamiar w czerwcu do US jechać
-
Iva79 wrote:Macie tez w piersiach grudki, stwardnienia? Mi dzis wyszly i bola , co z tym zrobic ? Wczesniej mialam , pomasowalam maly spil mleko I po sprawie . Dzis stwardnienie zostalo.
Mnie mówili żeby przyłożyć liście kapusty albo kefir ( kawałek ręcznika papierowego, posmarować kefirem i przykryć nowym kawałkiem ręcznika papierowego, wstawić do zamrażarki na kilka minut i później przykładać na piersi).
Iva79 lubi tę wiadomość
-
U nas zależy jaka firma ubranek. Niektóre nosi jeszcze rozmiar newborn czyli 56, ale na przykład Tescowe newborn są już za małe. Marks&Spencer 56 teraz już robi się małe a resztę nosimy już w rozmiarze 62. Bodziaki cały czas rozmiar 56. Jakoś z nich wyrosnąć nie może. Tylko właśnie ze śpiochami jest problem.
-
Madziula a te krostki są cały czas takie same czy czasem robią się bledsze a czasem bardziej widoczne?
U nas krosty prawie zniknęły. Odstawiłam 3 rzeczy czekoladę, orzechy, nabiał. Za kilka dni będę pojedyncze rzeczy wprowadzać
Madziula87 lubi tę wiadomość

-
My w grudniu z małym do Indii i już się boję takiego długiego lotu. Lecimy z Emirates a oni dają niemowlakom takie łóżeczko na pokład do spania, za darmoMoBo wrote:Wytrzyma, ja mam zamiar w czerwcu do US jechać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 17:35
MoBo, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
chiara wrote:My też po spacerze. Byłyśmy też w biedronce kupić pieluchy testuje dady teraz ciekawe jakie będą ?

Moja od niedawna ma rozmiar 56 więc 62 to chyba jeszcze sporo czasu minie zanim go ubieramy. Waga sprzed tygodnia to 3600 gram. My otulamy Małą w kocyk i póki co nie trzeba nam otulacza, a w nocy nauczony a jest do śpiworka
To podobnie jak Mój, w piątek ważył 3420
-
Mój Miesio jest aniołkiem dzisiaj
daje się odłożyć do łóżeczka, długo śpi, nie płacze... i uśmiechał się dzisiaj do mnie! Patrzył na mnie, nie na obrazki... i się cieszył! Zwariowałam
baranosia, Izieth, RedLady, Perl lubią tę wiadomość
-
Madziula nie znam się więc nie chcę się tu wymądrzać. Poczytaj o trądziku niemowląt. U mnie jak się spłakał np. to robiło się bardziej czerwone lub ta strona na której leżał do karmienia też.
Nita tak zmywarka w końcu!
Madziula87 lubi tę wiadomość

-
Kolejny dzień z dwoma-- trzema drzemkami 15min... Czy 5tyg dziecko naprawdę może tyle nie spać? Co mu jest że przestał spać
mi już psycha siada i wieczorem zamiast się cieszyć macierzyństwem ja mam czasem dość... Mały jest spokojny tylko u mnie przy cycku więc nie ma mowy żeby się nim ktoś zajął...

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH