Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Polkośka, gdzieś się włóczyła? Już miałam o Ciebie pytać
Co do tych suchych placków na ciele, kupiłam małemu zwykły owies za 1.50, zawijam w pieluchę tetrową tworząc sakiewkę i wrzucam do wanny z wodą. Bardzo zmiękcza skórę i łagodzi świąd.polkosia lubi tę wiadomość
-
Milky, no leży
A bawimy się tak, że zazwyczaj kładę je obie na łóżko, wskakuję pomiędzy nie i z jednej strony macham grzechotką nad Matyldą, a z drugiej czytamy książkę z Klementynką. Czasem Tysia sama się bawi klockami albo układanką jakąś, a ja wtedy pokazuję zabawki Matyldzie. Ona na razie chce tylko, żeby jej coś pokazywać, machać czymś nad głową, ale zaczynam się zastanawiać co dalej
Nita, a no jakoś czasu mało i w wolnej chwili to leżę lub śpię i nie w głowie mi czytanie czegokolwiekKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Baranosia, u nas podobnie...częściej karmimy w nocy...poza tym wczoraj był mega marudny cały dzień
myślałam, że zwariuje
im starszy tym gorzej jest z ogarnięciem go jak tak bardzo marudzi i płacze
na zmianę z mężem wychodziliśmy z siebie, aby małego człowieka zadowolić
przynajmniej na spacerze był lajcik
no i mino częstych pobudek na karmienie śpi ładnie do 8
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
nick nieaktualny
-
polkosia wrote:Trzeba polować na okazje. W Super-Pharm co kilka tygodni jest promocja, że opakowanie kosztuje 39,99 zł + chusteczki za 1 grosz. Te chusteczki są mega ch...owe dla dzieci, ale do wycierania kurzu, brudu czy czyszczenia butów idealne
Swoją drogą, kupujesz te z nowej linii? Czy stare?
My się przerzuciliśmy u Tysi na pieluchomajtki, a Matylda ma jeszcze zapas trójek, ale nie mam żadnej paczki starych czwórek
Polkosia,kupuję nowe-szału nie ma trzeba przyznać -
A moj dzis dostał jakieś dziwne krostki na brzuchu...małe,bladoróżowe,w pewnych odległościach od siebie i sa tylko na brzuchu...zastanawiam sie czy to jakieś mini potowki,bo wczoraj spał w spiworku i zapewne było mu ciepło,czy to jakis inny shit...
-
A my mamy antybiotyk
okazało się że w nosku mamy gronkowca
załamana jestem nie dość że nie chciałam antybiotyku to jeszcze jego podanie przy gorzkim smaku to katorga
tak w ogóle to co jedzenie to muszę coś dodatkowo aplikować
Mamy też drobna asymetria i będziemy się rehabilitacji a póki co to w domu ćwiczymy. -
Moje dziecko ostatnio budzi się co 2h, więc nie narzekajcie :p My walczymy z refluksem i ciężkim odbijaniem. W nocy przy odbijaniu piszczy, jęczy, a czasem nawet płacze. Już nie wiem, jak mu pomóc. Budzi się, bo jedzenie mu podchodzi do gardła. Nie może zasnąć z tego samego powodu. Ręce opadają. Jak ja zazdroszczę dzieciaków które nie mają żadnych problemów trawiennych... W dzieñ ładnie zasypiał, a drzemkę o 18 przepłakał. Jak zaśnie przy piersi nieoebity, to budzi się po kilkinastu minutach.